NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 653
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
Seattle Seahawks - Jacksonville Jaguars
több mint 3 éve
asszonyt, hazat, kutyat, kocsit.nem tudom ki fáj jobban ő, vagy Collier akit még csak a pályán se látni :' )Attól függ, J.Adamsért mit fizettünk? Már nem emlékszem.
12th member
akdestroyer
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 3 éve
Vitézlő Titoknok tomz
1 355
Na ilyet se sűrűn látni, onsidekickreturntd 😊
több mint 3 éve
akdestroyer
4 750
nem tudom ki fáj jobban ő, vagy Collier akit még csak a pályán se látni :' )Attól függ, J.Adamsért mit fizettünk? Már nem emlékszem.
12th member
több mint 3 éve
12th member
1 053
nem tudom ki fáj jobban ő, vagy Collier akit még csak a pályán se látni :' )
több mint 3 éve
akdestroyer
4 750
Penny-t fájdalom nézni. Főleg ha eszembejut, hogy első kört adtunk erte.
több mint 3 éve
Taylor a csapat legjobb játékosa lesz hamarosan
több mint 3 éve
Vitézlő Titoknok tomz
1 355
Ez a kéz fog még Mikulás előtt labdát hajigálni szerintetek? Szerintem kurvarondán néz ki... 🤮több mint 3 éve
Kampman
28 306
Kicsit leült a meccs.garbage time van a 2. negyed óta
Az O# is megint csak az első 3 drivera volt kitalálva, aztán menetrendszerint elfogyott.
akdestroyer
több mint 3 éve
akdestroyer
4 750
Kicsit leült a meccs.Az O# is megint csak az első 3 drivera volt kitalálva, aztán menetrendszerint elfogyott.
több mint 3 éve
Schotti hívja a drive-t végigŐ csak a pass játék koordinátor. Oh wait, nincs futójátékunk. LOL
Helmut Zimmer
több mint 3 éve
akdestroyer
4 750
Schotti hívja a drive-t végigÉn nagyon szeretem Schottyt, de attól még nem lesz belőle BB.
Helmut ZimmerPatsben mennyi van a srác mellett?!Jó azért ne ilyen példat hozzunk már. 😀
Helmut Zimmer
Ott áll a háttérben egy BB aki egy 100%-ig felprogramozott játékot futtat, ahol kvázi egyik játékosnak sem kell gondolkoznia, mindenkinek van kb 1 olvasása, aztán do your job.
Ne hasonlítsuk már ezt össze a Jax vagy a Lions edzői munkájával, köszi. 😀
akdestroyer
Szerkesztette: akdestroyer
több mint 3 éve
Patsben mennyi van a srác mellett?!Több mint nálunk. A most megsérült Robinsonon livűl te látsz nálunk DK-hez vagy Locketthez hasonló playmakert? És fényévekkel jobb az edzői stáb is New Englandben. Mintha nekünk lett volnaa 6 napunk készülni, nektek meg 2 hetetek és nem fordítva...
Helmut Zimmer
És nem tagadom, ma nincs jó napja, de ebben már egy 14-0 óta benne van a "ha én nem csinálok valami extrát, kikapunk" heroballért kiáltó mentalitás.
több mint 3 éve
Schotti hívja a drive-t végigPatsben mennyi van a srác mellett?!Jó azért ne ilyen példat hozzunk már. 😀
Helmut Zimmer
Ott áll a háttérben egy BB aki egy 100%-ig felprogramozott játékot futtat, ahol kvázi egyik játékosnak sem kell gondolkoznia, mindenkinek van kb 1 olvasása, aztán do your job.
Ne hasonlítsuk már ezt össze a Jax vagy a Lions edzői munkájával, köszi. 😀
akdestroyer
több mint 3 éve
akdestroyer
4 750
Patsben mennyi van a srác mellett?!Jó azért ne ilyen példat hozzunk már. 😀
Helmut Zimmer
Ne hasonlítsuk már ezt össze a Jax, a Lions, vagy KNjr edzői munkájával, köszi. 😀
Szerkesztette: akdestroyer
több mint 3 éve
Patsben mennyi van a srác mellett?!A taperolós.Meyer mehet nyugodtan amerre lát...A sikeredző?
dioadam
akdestroyer
Semmi baj nincs vele, csak 1 playmaker sincs körülötte ma.Ettől még Trevor buta mint a kőja ebből a meccsből eddig ne induljunk ki.Holnap vagy Lawrencet kéne padra baszni, vagy Meyert ki!Meyer mehet nyugodtan amerre lát...
Helmut Zimmer
dioadam
Helmut Zimmer
iktriad
több mint 3 éve
akdestroyer
4 750
Én is megmarkolám egy bulikában Erin seggét, és addig gyúrnám amíg tészta nem lesz belőle - ettől én most rossz ember vagyok? 😕A taperolós.Meyer mehet nyugodtan amerre lát...A sikeredző?
dioadam
akdestroyer
iktriad
több mint 3 éve
dioadam
597
Az NFL-ben eddig nem valami sikeres...Meyer mehet nyugodtan amerre lát...A sikeredző?
dioadam
akdestroyer
több mint 3 éve
A taperolós.Meyer mehet nyugodtan amerre lát...A sikeredző?
dioadam
akdestroyer
Semmi baj nincs vele, csak 1 playmaker sincs körülötte ma.Ettől még Trevor buta mint a kőja ebből a meccsből eddig ne induljunk ki.Holnap vagy Lawrencet kéne padra baszni, vagy Meyert ki!Meyer mehet nyugodtan amerre lát...
Helmut Zimmer
dioadam
Helmut Zimmer
több mint 3 éve
Ettől még Trevor buta mint a kőMeyer mehet nyugodtan amerre lát...ja ebből a meccsből eddig ne induljunk ki.Holnap vagy Lawrencet kéne padra baszni, vagy Meyert ki!Kezdem úgy érezni nem ugyanarról beszélünk 😀Én Pam Olivernél omlottam így összeHa PC helyett hozunk valakit, hogy garázdálkodjon ezzel a draftőkével, akkor a csapatnak TALÁN megéri.Nincs Erin Andrews. 😕2 db1. kör +1db 2. kör ?! 😀
Nincs RW. 😕
Szar minden.
akdestroyer
Helmut Zimmer
Nekem akkor se.
PC ebből a drafttőkéből hozna egy J.Adams klónt, meg valami gadget elkapót.
akdestroyer
Helmut Zimmer
akdestroyer
Helmut Zimmer
dioadam
több mint 3 éve
dioadam
597
Meyer mehet nyugodtan amerre lát...ja ebből a meccsből eddig ne induljunk ki.Holnap vagy Lawrencet kéne padra baszni, vagy Meyert ki!Kezdem úgy érezni nem ugyanarról beszélünk 😀Én Pam Olivernél omlottam így összeHa PC helyett hozunk valakit, hogy garázdálkodjon ezzel a draftőkével, akkor a csapatnak TALÁN megéri.Nincs Erin Andrews. 😕2 db1. kör +1db 2. kör ?! 😀
Nincs RW. 😕
Szar minden.
akdestroyer
Helmut Zimmer
Nekem akkor se.
akdestroyer
Helmut Zimmer
akdestroyer
Helmut Zimmer
több mint 3 éve
ja ebből a meccsből eddig ne induljunk ki.Holnap vagy Lawrencet kéne padra baszni, vagy Meyert ki!Kezdem úgy érezni nem ugyanarról beszélünk 😀Én Pam Olivernél omlottam így összeHa PC helyett hozunk valakit, hogy garázdálkodjon ezzel a draftőkével, akkor a csapatnak TALÁN megéri.Nincs Erin Andrews. 😕2 db1. kör +1db 2. kör ?! 😀
Nincs RW. 😕
Szar minden.
akdestroyer
Helmut Zimmer
Nekem akkor se.
akdestroyer
Helmut Zimmer
akdestroyer