NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 633
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
St. Louis Rams - Minnesota Vikings
több mint 10 éve
komolyan nincs Asiata-nál jobb megoldásunk?
több mint 10 éve
Ez elég rossz nektek, mert sztem a csoportotok másik 3 védelme... hát, van olyan jó, mint a miénk...Ne túlozzunk, ma a D-nek köszönhetjük ha nyerünk.vsanyi132Vagyis a mi támadósorunknak.süti
több mint 10 éve
Nem tudom nézni a meccset, eredményt követni sem tudtam időben elkezdeni, de SKOOOOOL!#flashybreakoutyear
több mint 10 éve
Toby Gerhart még amúgy nem szerzett TD-t, nem tudom ki mondta az előbb. Sőt le is sérült a meccsen, de már visszatért.KmetyGJogos, valamit félreértettem az összoglalóból.... Bocs, kedvelem a srácot, szurkolok neki 😊
több mint 10 éve
Ne túlozzunk, ma a D-nek köszönhetjük ha nyerünk.vsanyi132Vagyis a mi támadósorunknak.
több mint 10 éve
Ha ma még AP is fut egy 60+ TD-t ! XD
több mint 10 éve
Toby Gerhart még amúgy nem szerzett TD-t, nem tudom ki mondta az előbb. Sőt le is sérült a meccsen, de már visszatért.
több mint 10 éve
Sokkal több van az idei Vikingsban 😊, playoffot nekik 😀StopytA schedule alapján az eleje nagyon nehéz lesz. Casselnek a legjobbját kell nyújtania. Egy dolog miatt bizakodom, amikor a Patsben a kiszolgáló személyzet jó volt körülötte, képes volt egy közepes teljesítményre. Most a WR-RB-TE gárda nagyon jó, a fal kérdéses pont.
több mint 10 éve
Stopyt
180
Sokkal több van az idei Vikingsban 😊, playoffot nekik 😀
több mint 10 éve
helmet
247
Úristen, mint amikor könnyűre van állítva a Madden, úgy ment el Corda. PLAYMAKER, csupa nagybetűvel. Ha AP egyszer elkopik, akkor se leszünk gondban.
több mint 10 éve
Ez mindjárt szebbé tette a meccset!😛
több mint 10 éve
Fenomenális, nem találok más szót rá.
több mint 10 éve
Stopyt
180
Ez igen 😀! Köszi a linkeket 😊
több mint 10 éve
huhuhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuumit művelt ???
XDXDXD
több mint 10 éve
Mindjárt tökön szúrom magam.
több mint 10 éve
FLASH CP!!!!
több mint 10 éve
AP még nem futott Td-t, a tavalyi cseréje már igen (Toby Gerhard). Remélem AP szokás szerint egyszer a meccsen kiszabadul 😊
több mint 10 éve
Valaki tudna adni egy jó streamet? ami nekem van az elég szar :/Stopytpü
ja, nem tudtam hogy szabad linket betenni, akkor 2. lehetőségnek:
sporting-tv.in/stream8.html
több mint 10 éve
Most TD-t kell csinálnunk!!!
több mint 10 éve
Joseph nagyon jó, hiába próbálták lelőni
több mint 10 éve
hohooo Joseph!!!8-)
több mint 10 éve
Wootton és Stephen most a DT párosunk.