Tampa Bay Buccaneers - Chicago Bears
több mint 7 éve
tüsi91
11 023
-26, 3&11, erre dob a LOS-hoz egy checkdownt. Nevetséges.
több mint 7 éve
Cohenen kívül van még valaki a csapatban?Kurvára meglepett, hogy ennyire összeszakadtak. De tavaly is ez volt, szoros első vereség után simán leszopattak. Nincs ebben a csapatban semmi tartás.
csi77
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 7 éve
Cohenen kívül van még valaki a csapatban?
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 7 éve
tüsi91
11 023
Labdaszerzés, na ugye, most fordítunk!Garbage time, ez Glennon terepe.
csi77
Azt figyeltétek, hogy két LOS mögé szálló passz rögtön miután kijöttünk a szünetről? Szenzációsan gyönge Glennon. Hogy a fenyőbe játszott ez a faszi 18 meccset kezdőként?
több mint 7 éve
Labdaszerzés, na ugye, most fordítunk!Foxot befordíthatnák az ajtó irányába, aztán egy jól irányzott rúgással elindithatnák
csi77
több mint 7 éve
Labdaszerzés, na ugye, most fordítunk!
Hajrá Bad Bones!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 7 éve
Hicks és goldman mit keres még a pályán?
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 7 éve
Amíg Mike Glennonok irányítanak, nem nehéz visszasírni Cutlert.Majd holnap. Nem ismerem az a baj, de igazából kurvára nincs vesztenivalóm.Most csekkolom, hogy 22:05-től Chargers vs Dolphins. A köcsögszájú Rivers az istenünk ellen.Elég neked a randira egy óra húsz perc? 😀
tüsi91
csi77
A másik, hogy Cutler egy örök szerelem. Ne kérdezd miért.
tüsi91
több mint 7 éve
Mert kijöttél az árvaházból, és anya először megsimogatott. Nem édes, hanem csak mostoha, de addig csak bántottak. Hát ezértMajd holnap. Nem ismerem az a baj, de igazából kurvára nincs vesztenivalóm.Most csekkolom, hogy 22:05-től Chargers vs Dolphins. A köcsögszájú Rivers az istenünk ellen.Elég neked a randira egy óra húsz perc? 😀
tüsi91
csi77
tüsi91
- Abe Simpson
több mint 7 éve
Az rök szerelmek már csak ilyenek 😛Majd holnap. Nem ismerem az a baj, de igazából kurvára nincs vesztenivalóm.Most csekkolom, hogy 22:05-től Chargers vs Dolphins. A köcsögszájú Rivers az istenünk ellen.Elég neked a randira egy óra húsz perc? 😀
tüsi91
csi77
tüsi91
több mint 7 éve
tüsi91
11 023
Majd holnap. Nem ismerem az a baj, de igazából kurvára nincs vesztenivalóm.Most csekkolom, hogy 22:05-től Chargers vs Dolphins. A köcsögszájú Rivers az istenünk ellen.Elég neked a randira egy óra húsz perc? 😀
tüsi91
csi77
több mint 7 éve
Most csekkolom, hogy 22:05-től Chargers vs Dolphins. A köcsögszájú Rivers az istenünk ellen.Egyrászt remélem, hogy jól játszik, mert akkor ez az egész bagázs még hülyébbnek túnik. Másrészt ha jól játszik, és 3 évben azt nézhettük volna, nem ezt, hogy Gase a HC, azért az nehéz lesz.
tüsi91
- Abe Simpson
több mint 7 éve
Most csekkolom, hogy 22:05-től Chargers vs Dolphins. A köcsögszájú Rivers az istenünk ellen.Elég neked a randira egy óra húsz perc? 😀
tüsi91
Hajrá Bad Bones!
több mint 7 éve
tüsi91
11 023
Most csekkolom, hogy 22:05-től Chargers vs Dolphins. A köcsögszájú Rivers az istenünk ellen.
több mint 7 éve
Van ilyen, 3 éve szar napod van, előfordul. Olyan nem tudok a melóban figyelni típusú szar nap.In 8 September games under John Fox, the Bears are winless and have been outscored by 126 points.Szar napja van na.
füligjimmy
Bazzani
- Abe Simpson
több mint 7 éve
In 8 September games under John Fox, the Bears are winless and have been outscored by 126 points.Szar napja van na.
füligjimmy
több mint 7 éve
In 8 September games under John Fox, the Bears are winless and have been outscored by 126 points.
- Abe Simpson
több mint 7 éve
Hát akkor kard-ki kard és gyia! Ja, de ne Glennon-on járjon az eszed......Békülős szexnél nincs jobb.Most emiatt a szar miatt vesztem össze az asszonnyal, mentem volna vele anyósomhoz... Én idióta!nem irigylem a választási lehetőségeket 😉
promax
dande
Térjünk rá komoly kérdésekre: múltkor voltam egy összejövetelen ,láttam egy csodalányt, csak ő nagyjából pont akkor ment, mikor érkeztem. Természetesen kiderítettem ki ő. Most erősen fontolgatom, hogy lépek, ha már a Bears ilyen szar.
tüsi91
Hajrá Bad Bones!
több mint 7 éve
Csak meg ne tudja mi volt az oka, hogy pont most mozdultál rá 😉Békülős szexnél nincs jobb.Most emiatt a szar miatt vesztem össze az asszonnyal, mentem volna vele anyósomhoz... Én idióta!nem irigylem a választási lehetőségeket 😉
promax
dande
Térjünk rá komoly kérdésekre: múltkor voltam egy összejövetelen ,láttam egy csodalányt, csak ő nagyjából pont akkor ment, mikor érkeztem. Természetesen kiderítettem ki ő. Most erősen fontolgatom, hogy lépek, ha már a Bears ilyen szar.
tüsi91
több mint 7 éve
Meccsnézés helyett rátöröd az ajtót, vagy mi?Békülős szexnél nincs jobb.Most emiatt a szar miatt vesztem össze az asszonnyal, mentem volna vele anyósomhoz... Én idióta!nem irigylem a választási lehetőségeket 😉
promax
dande
tüsi91
- Abe Simpson
több mint 7 éve
buburubu
25
Csak én érzem úgy, hogy ennek neki kellett volna menni negyedikre?Neki lehetett volna, de még mindig ókonzervatív play-callunk van. Az irányítónk sebességéhez képest a fák árnyékának mozgása gyorsvonathoz hasonlít.
csi77
"The Bears are who we thought they were!"
több mint 7 éve
tüsi91
11 023
Békülős szexnél nincs jobb.Most emiatt a szar miatt vesztem össze az asszonnyal, mentem volna vele anyósomhoz... Én idióta!nem irigylem a választási lehetőségeket 😉
promax
dande
több mint 7 éve
Most emiatt a szar miatt vesztem össze az asszonnyal, mentem volna vele anyósomhoz... Én idióta!Csináld azt, amit én. Verjél be neki egyet. Nincs duma, bunyó van.
promax
- Abe Simpson
több mint 7 éve
Csak én érzem úgy, hogy ennek neki kellett volna menni negyedikre?
Hajrá Bad Bones!