Tampa Bay Buccaneers - Chicago Bears
több mint 3 éve
Amúgy Robinsonnal mi van? Elég ratyi számokat hoz eddig.Semmi eselye elkapasra, ahogy ma masnak sem. A szezont nezve sajnos nem tud úgy elszakadni mert kettozik vagy a no1 cb fogja.
shagi0206
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Mindketto varhato voltneked ma jó szar napod van sportügyileg, részvétemDarnold 2 pontja... egyszerűen nem hittem el h a giants ellen is szar lesz, visszaraktam.Meg még az is fáj, hogy rá voltam kényszerítve, hogy Fields legyen a kezdőm fantasyban. Eddig jobban jártam volna, ha nincs senki qb poszton 😆en mit mondjak?? Mahomes es a 7!!!! pontja
shagi0206
ricsiii83
davemayer
Heisman
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
alázza a TB védelme a Bears OL-t
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Toto21
5 936
A meccs utan kuka OC, OL Coach, HC, WR coach. A RB coach legyen az OC es barki az Interim HC
több mint 3 éve
Nagy még mindig nem sérült le?Átlagosan 30 yardot kellett megtennie a Bucsnak per TD. Most már annyit sem....
mortirolo
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 3 éve
mortirolo
1 050
Nagy még mindig nem sérült le?
több mint 3 éve
tüsi91
11 023
A curl útvonalak szerelmese Matt Nagy ezt cáfolja.Amúgy Robinsonnal mi van? Elég ratyi számokat hoz eddig.Eleg szar az offense playbook. Tul hosszu WR utvonalak. Ilyen fal mogott ongyilkossag.
shagi0206
Toto21
több mint 3 éve
mortirolo
1 050
Csak most kezdtem el nézni, de már vége is. ;(
több mint 3 éve
tüsi91
11 023
Amúgy Robinsonnal mi van? Elég ratyi számokat hoz eddig.Befolyásolja őt is a QB helyzet keményen.
shagi0206
Futásblokkolásnál vérlázító, amit csinál.
több mint 3 éve
Toto21
5 936
Amúgy Robinsonnal mi van? Elég ratyi számokat hoz eddig.Eleg szar az offense playbook. Tul hosszu WR utvonalak. Ilyen fal mogott ongyilkossag.
shagi0206
több mint 3 éve
Amúgy Robinsonnal mi van? Elég ratyi számokat hoz eddig.Nincs idő passzolni
shagi0206
Hajrá Bad Bones!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 3 éve
shagi0206
10 893
Amúgy Robinsonnal mi van? Elég ratyi számokat hoz eddig.
több mint 3 éve
neked ma jó szar napod van sportügyileg, részvétemDarnold 2 pontja... egyszerűen nem hittem el h a giants ellen is szar lesz, visszaraktam.Meg még az is fáj, hogy rá voltam kényszerítve, hogy Fields legyen a kezdőm fantasyban. Eddig jobban jártam volna, ha nincs senki qb poszton 😆en mit mondjak?? Mahomes es a 7!!!! pontja
shagi0206
ricsiii83
davemayer
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 3 éve
21-0-nál puntolunk 4. és 2 -nél? Futni szoktunk tudni.
Hajrá Bad Bones!
több mint 3 éve
Bakker 92 yardból 3 TD-t szereztek. Vicc
Hajrá Bad Bones!
több mint 3 éve
Izzadhat mert ugy néz ki ma meg kell dolgoznia a pénzéért,irányíthat majd egy félidőt. Ha Bradynek lenne kötődése Urban Meyerhez akkor a csapatot nem megvárva hazaérne a meccs végére.Ki a csereirányító a Tampában? Hamarosan jöhet. Védőínk a seggükön veszik a levegőt...Gabbert ‹3
csi77
Heisman
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Graat Brady. a 600hoz.Szerintem ma különösen motivált a tavalyi miatt. 55-7 lesz kb a vége.....😕
ricsiii83
De ehhez tényleg grat!
Hajrá Bad Bones!
több mint 3 éve
shagi0206
10 893
Az még mindig jobb, mint a -6 😆Meg még az is fáj, hogy rá voltam kényszerítve, hogy Fields legyen a kezdőm fantasyban. Eddig jobban jártam volna, ha nincs senki qb poszton 😆en mit mondjak?? Mahomes es a 7!!!! pontja
shagi0206
ricsiii83
több mint 3 éve
Darnold 2 pontja... egyszerűen nem hittem el h a giants ellen is szar lesz, visszaraktam.Meg még az is fáj, hogy rá voltam kényszerítve, hogy Fields legyen a kezdőm fantasyban. Eddig jobban jártam volna, ha nincs senki qb poszton 😆en mit mondjak?? Mahomes es a 7!!!! pontja
shagi0206
ricsiii83
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
ricsiii83
1 339
Meg még az is fáj, hogy rá voltam kényszerítve, hogy Fields legyen a kezdőm fantasyban. Eddig jobban jártam volna, ha nincs senki qb poszton 😆en mit mondjak?? Mahomes es a 7!!!! pontja
shagi0206
több mint 3 éve
Ki a csereirányító a Tampában? Hamarosan jöhet. Védőínk a seggükön veszik a levegőt...Gabbert ‹3
csi77
több mint 3 éve
4 driveunk volt már wr elkapás nélkül, 4!
BEARS BABY!
Sir Alex immortal