Tampa Bay Buccaneers - Chicago Bears
több mint 3 éve
Adnám,ha ez a meccsne reménykedj, Fangiot se vágták ki...
lenne az a meccs ahol torténelmi vereséget szenvedunk s elkuldik Neggit
ricsiii83
I know that feeling
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Ki a csereirányító a Tampában? Hamarosan jöhet. Védőínk a seggükön veszik a levegőt...
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 3 éve
shagi0206
10 893
Meg még az is fáj, hogy rá voltam kényszerítve, hogy Fields legyen a kezdőm fantasyban. Eddig jobban jártam volna, ha nincs senki qb poszton 😆
több mint 3 éve
ricsiii83
1 339
Adnám,ha ez a meccslenne az a meccs ahol torténelmi vereséget szenvedunk s elkuldik Neggit
több mint 3 éve
Fields teljesitmenyerol majd akkor kezdjunk el beszelgetni ha sorozatban lesz 3 mpe es megis elcseszi.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Suh még mindig állat
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 3 éve
gyorsan vége, gyorsabban mint vártam
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Ilyen fallal mondjuk nem lehet
Hajrá Bad Bones!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 3 éve
Ezt ilyen OL teljesitmennyel nem lehet jatszani
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
shagi0206
10 893
Én nem is mondtam, h kész volt, de eddig nagyon kevés. Alapból azt vártam, h a 49ers őt akarja, oda szerintem jobban illett volna.Ha ő volt a kedvenced, akkor biztos vagyok benne, hogy tudod, hogy ő fejben messze nem volt NFL ready.Fields nagyon messze van még attól, hogy bárki ellen biztosan 24-30 pontot tegyen fel.Hát én azért többet vártam tőle, ő volt a kedvenc qb prospectem idén. Persze még lehet jó, de eddig nem bíztató.
tüsi91
shagi0206
tüsi91
több mint 3 éve
Ezért kéne egy olvasmányos (akár lebutított) playbook. De ez a fosós változat. Szerintem a hosszú játékok improvizációk, mondjuk a fal sem segít. Ha nem tudunk futni, le van tolva a gyatyaHa ő volt a kedvenced, akkor biztos vagyok benne, hogy tudod, hogy ő fejben messze nem volt NFL ready.Fields nagyon messze van még attól, hogy bárki ellen biztosan 24-30 pontot tegyen fel.Hát én azért többet vártam tőle, ő volt a kedvenc qb prospectem idén. Persze még lehet jó, de eddig nem bíztató.
tüsi91
shagi0206
tüsi91
Hajrá Bad Bones!
több mint 3 éve
Én ezt adom de sokkal többet árt a csapatnak mint használ, igaz itt jönne be a képbe a Coach( ami nálatok nincs) hogy lehigassza ill, segítse ki rövid PA játékokkalMert másra nincs esély. Ő nyerni akar.ok,de facért dobja így el már nem először hogy talán lesz belőle vmi...Fields nagyon messze van még attól, hogy bárki ellen biztosan 24-30 pontot tegyen fel.Ha igy kell rohannia a sack ellen akkor biztos.
tüsi91
davemayer
ParadSEC
davemayer
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 3 éve
tüsi91
11 023
Ha ő volt a kedvenced, akkor biztos vagyok benne, hogy tudod, hogy ő fejben messze nem volt NFL ready.Fields nagyon messze van még attól, hogy bárki ellen biztosan 24-30 pontot tegyen fel.Hát én azért többet vártam tőle, ő volt a kedvenc qb prospectem idén. Persze még lehet jó, de eddig nem bíztató.
tüsi91
shagi0206
több mint 3 éve
Mert másra nincs esély. Ő nyerni akar.ok,de facért dobja így el már nem először hogy talán lesz belőle vmi...Fields nagyon messze van még attól, hogy bárki ellen biztosan 24-30 pontot tegyen fel.Ha igy kell rohannia a sack ellen akkor biztos.
tüsi91
davemayer
ParadSEC
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Jó lesz ő csak kell egy lehellettel jobb OL és egy új edzői stáb.Fields nagyon messze van még attól, hogy bárki ellen biztosan 24-30 pontot tegyen fel.Hát én azért többet vártam tőle, ő volt a kedvenc qb prospectem idén. Persze még lehet jó, de eddig nem bíztató.
tüsi91
shagi0206
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
ok,de facért dobja így el már nem először hogy talán lesz belőle vmi...Fields nagyon messze van még attól, hogy bárki ellen biztosan 24-30 pontot tegyen fel.Ha igy kell rohannia a sack ellen akkor biztos.
tüsi91
davemayer
több mint 3 éve
shagi0206
10 893
Fields nagyon messze van még attól, hogy bárki ellen biztosan 24-30 pontot tegyen fel.Hát én azért többet vártam tőle, ő volt a kedvenc qb prospectem idén. Persze még lehet jó, de eddig nem bíztató.
tüsi91
több mint 3 éve
Fields nagyon messze van még attól, hogy bárki ellen biztosan 24-30 pontot tegyen fel.Ha igy kell rohannia a sack ellen akkor biztos.
tüsi91
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
tüsi91
11 023
Fields nagyon messze van még attól, hogy bárki ellen biztosan 24-30 pontot tegyen fel.
több mint 3 éve
Reménytelen nincs, plane egy ilyen secondary ellen de ha úgy állsz hozzá a meccshez amit irtál akkor igen.Nem tudom ki néz red zonet de a lionsnak legalább volt töke elkezdeni úgy egy reménytelen meccset idegenben hogy megmutassák ők is ott vannak a pályán.Tavaly vertük őket. Nincs reménytelen meccs. Tele gatya, szar játékhívások, elejtett passzok vannak.
Mi a mi tökünk meg már a repülőn felszállt...
davemayer
csi77
És ezért kell kibaszni a FO-t a szezon végén mindenképp mert keptelenek hasznalni amijük van. Fieldsnek egy ilyen meccsen Robinsonnal es Mooneyval siman fel kellene tennie 24-30 pontot, ehelyett mar örülnénk 17nek meg ilyenek...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
tüsi91
11 023
Balfasz kmetA legnagyobb fejlődés Fieldsben, hogy már a break előtt elengedi a labdákat. Ez amit Kmet kiejtett az elején még nem jött ki Fields kezéből. Szarrá blitzelik de ez talán hosszabb idő lesz átlátni. A coaching nem segíti.
davemayer
több mint 3 éve
Nem tudom ki néz red zonet de a lionsnak legalább volt töke elkezdeni úgy egy reménytelen meccset idegenben hogy megmutassák ők is ott vannak a pályán.Tavaly vertük őket. Nincs reménytelen meccs. Tele gatya, szar játékhívások, elejtett passzok vannak.
Mi a mi tökünk meg már a repülőn felszállt...
davemayer
Hajrá Bad Bones!
több mint 3 éve
Mondjuk hogyan lett ez DPI az remek kérdés. A holding stimmt, de a DPI nem.Bradynek most mondent fújni fognak, mert tavaly senmit nem kapott meg ellenünk. A palycall beszari és gyenge, Fields higgadjon le és vigyázzon a labdára. A fal a 10-es évek elejét idézi?
Szar kezdés. Innen lehet még visszaesni.
tüsi91
Hajrá Bad Bones!