Tampa Bay Buccaneers - New Orleans Saints
több mint 4 éve
De banyek ennek a Winstonak közben milyen elkapói vannak............nem érdemli meg....................Winston börtönt érdemelne, semmi mást... csak hát ugye
dande
több mint 4 éve
De banyek ennek a Winstonak közben milyen elkapói vannak............nem érdemli meg....................
több mint 4 éve
Bejön még egyszer eladniÉs tényleg, az egykori NFC Defensive player of the week is szerez egy picket 😀
Gézu
több mint 4 éve
Mondtam....
több mint 4 éve
Winston mindjárt 100 turnovert hoz össze, és még nem játszott 5 évet sem. Az 20 turnover/év, az kemény 😀
több mint 4 éve
Bejön még egyszer eladni
több mint 4 éve
Williams picksix továbbra is "átlagos" szezont tol 😀Semmi extra, ahogy Davis sem, aki 85 feletti PFF meccseket tol folyamat. Jól megmondta a kis csimóta a Panthers topikban.
Simán pro bowler idén szerintem
kapitnono
több mint 4 éve
Tényleg elhiszi Arians, hogy ez a kretén, erőszaktevő a jövője ennek a franchisenak? Örülni kéne, hogy marad, de mivel az erőszaktevőkkel szemben nem vagyok megbocsátó, ezért nem örülök.
több mint 4 éve
Ekkora homályt dobni
több mint 4 éve
Williams picksix továbbra is "átlagos" szezont tol 😀Simán pro bowler idén szerintem
több mint 4 éve
adam77
635
kösz rákláb
több mint 4 éve
Rutin
2 021
Na, akkor ez kész is... 😀
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 4 éve
Csak visszaadjuk nekik szerzett pont nélkül, remélem a D megoldja 😀
több mint 4 éve
Na most annyira izgatott lett Pereira, hogy nem vette észre, hogy Drewhez hozzáért egy védő a levegőben, és így viszont meg volt, mert látszik, hogy a Kapitány húzza le a labdát, az a jelzőnél van.
több mint 4 éve
Na ez jó hívás volt Sean-tól, nem kellett volna visszaadni a lasztit a Tampának még a végén vérszemet kapnak
több mint 4 éve
senki nem akarta elengedni, ha lehet hinni a "forrásoknak"... egyszerűen egy-két nappal a deadline előtt nem lehetett felhívni MarkotIngram közben szárnyal Baltimore-ban...Őt kár volt elengedni, okés Murray is jól tolja de kb ugyanazt a pénzt kapja mint Murray. És Kamarával eléggé jól megvoltak
Rutin
kapitnono
több mint 4 éve
szerintem az atlanta innen majd minden meccsét megnyeri majdugyanmár
adam77
közben a bírók visszaadták a korábbi baromságokat
több mint 4 éve
Ingram közben szárnyal Baltimore-ban...Őt kár volt elengedni, okés Murray is jól tolja de kb ugyanazt a pénzt kapja mint Murray. És Kamarával eléggé jól megvoltak
Rutin
több mint 4 éve
Rutin
2 021
Ingram közben szárnyal Baltimore-ban...
több mint 4 éve
Rutin
2 021
szerintem az atlanta innen majd minden meccsét megnyeri majdMég játszik majd a Friscoval is...
adam77
több mint 4 éve
adam77
635
szerintem az atlanta innen majd minden meccsét megnyeri majd
több mint 4 éve
Rutin
2 021
Atlanta megtáltosodott, 26-0 ra mennek a Carolina ellen. Akkor ha minden jól megy 3 meccs előnyünk lesz a csoportban a mai nap utánNyugtalanít is a hazai meccs ellenük, Hálaadáskor...
kapitnono
több mint 4 éve
Atlanta megtáltosodott, 26-0 ra mennek a Carolina ellen. Akkor ha minden jól megy 3 meccs előnyünk lesz a csoportban a mai nap után