Tampa Bay Buccaneers - New York Giants
több mint 7 éve
Olyan ... reménytelen
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 7 éve
minek akarunk nekimenni?mert mcadoo tudja, hogy kockáztatni kell, az állása a tét
Szesze
több mint 7 éve
jusssipekka
593
mcadoo takarodj
több mint 7 éve
gratulálok bazdmeg
több mint 7 éve
B-Front
81
Na neki megyünk 4-re... És semmi... :/
több mint 7 éve
minek akarunk nekimenni?
több mint 7 éve
ozibozi
17 134
Flowers méretes holding, még szerencse, hogy "nem látták"lesz még amit meglátnak, csak majd döntő pillanatban
balu10
több mint 7 éve
Zet
1 548
Ebből a drive-ból TD kell.
több mint 7 éve
Awesome88
1 236
Mekkora mázli, hogy ekkora láma volt a védő, és nem a lasztit akarta leszedni, hanem Perkins fejét...
több mint 7 éve
12 éve az összes meccset és az esetek 99%-ban optimista is vagyok. A szezon előtt is azt mondtam, hogy irány a PO, sőt, de sajnos rengeteg és túl komplex a probléma ahhoz, hogy itt bármit is pozitívnak lássak.ok 0-4, remélem a vége legalább McAdoo távozáa lesz:Hány éve nézel te is giants meccset és még mindig nem szoktál le arról, hogy 2 drive után eltemesd a csapatot...
balu10
G-men
több mint 7 éve
na tessék, Perkins megindult
több mint 7 éve
Awesome88
1 236
De miért ő fogja az ellenfél legveszélyesebb emberét? Előbb bíznám DRC-re is, nem hogy Jackrabbit-re. Vagy lemaradtam valamiről és egyik sincs ott?applenek hosszú estéje leszapple idén konktéran kurva szar. ha tud is haladni bárki ellenünk 99%-ban Apple miatt
jusssipekka
balu10
több mint 7 éve
dallas leszívott közben - nem mintha különösebben fontos lenne ránk nézve 😊A washington is lefog hétfőn, de egyenlőre sajnos azt kell nézünk, hogy kivel megy a "verseny" az 1/1-ért
Szesze
több mint 7 éve
Kicsit megkéstem... szevasztok!
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 7 éve
ok 0-4, remélem a vége legalább McAdoo távozáa lesz:Hány éve nézel te is giants meccset és még mindig nem szoktál le arról, hogy 2 drive után eltemesd a csapatot...
balu10
több mint 7 éve
applenek hosszú estéje leszapple idén konktéran kurva szar. ha tud is haladni bárki ellenünk 99%-ban Apple miatt
jusssipekka
több mint 7 éve
Awesome88
1 236
Felzabálja az almánkat Evans, ez így nagyon nem lesz jó...
több mint 7 éve
dallas leszívott közben - nem mintha különösebben fontos lenne ránk nézve 😊
több mint 7 éve
Taz
349
Hosszú esténk lesz , Evanst Alma nem fogja tudni tartani
több mint 7 éve
jusssipekka
593
applenek hosszú estéje lesz
több mint 7 éve
ozibozi
17 134
kicsi öröm, a kilátástalanságban a dallas is kiszopott ép most
több mint 7 éve
Nem volt még 20 yardnál hosszabb futasuk...Eddig
több mint 7 éve
Legalább megvolt az elején és remélhetőleg nem a meccs végén lesz megint kulcsszitubanEddig csak a szokásos parádé. 2 futás = tökönszúrás majd egy reménytelen játék.és jött a szokásos meccsenkénti kötelező 1 hulladék punt is
Awesome88
balu10