Tennessee Titans - Cincinnati Bengals
2 napja
Szipeter
1 698
Nagyon a határon játszik, kb mind ha orosz rulettezne. A TD is mi volt már 9.2 re dobta elHát ez eddig elég fura meccs, nem volt az a könyök lent???Pont nem volt még lent, nagyon határeset. Butaság volt belemenni, el kellett volna dobni inkább a francba…
Szipeter
Klaci79
2 napja
Ez inkább szabad labda volt, mint az előző. Okos dolog volt a challenge.
2 napja
Szipeter
1 698
Itt meg fumbli és TD
2 napja
Azon gondolkodom, ha mondjuk 6-11-es szezon lesz, Taylor állása akkor is biztos lesz?
2 napja
Klaci79
22 348
Hát ez eddig elég fura meccs, nem volt az a könyök lent???Pont nem volt még lent, nagyon határeset. Butaság volt belemenni, el kellett volna dobni inkább a francba…
Szipeter
2 napja
SirPub
1 504
Hát ez eddig elég fura meccs, nem volt az a könyök lent???Ezek szerint nem 😕
Szipeter
Ezt még anyám is két cekkerrel...
2 napja
Szipeter
1 698
Hát ez eddig elég fura meccs, nem volt az a könyök lent???
2 napja
SirPub
1 504
Még jó, hogy kiírták az első negyedben, hogy 42 RZ látogatás mindig ponttal. Erre nesze fumbli :-/
2 napja
Kampman
28 447
A fórum fénykorára gondoltam.Fénykorban. Ez jó. 😊itt nagy élet van...pedig milyen jó kis meccs eddigEgyik klubnak se volt túl sok szurkolója a fórumon, még a fénykorban se nagyon.
Klaci79
Kampman
Nem most van a Bengals fénykora?
ikuvihar
2 napja
Hű ez a játékvezetés…ez nagyon gáz pro és kontra is…a semmikre dobálják a hosszú zászlókat.Ha ezt így folytatják, 30 db DPI-t nyugodtan bedobhatnak ma.
Klaci79
ikuvihar
2 napja
Hű ez a játékvezetés…ez nagyon gáz pro és kontra is…a semmikre dobálják a hosszú zászlókat.Ha ezt így folytatják, 30 db DPI-t nyugodtan bedobhatnak.
Klaci79
2 napja
Klaci79
22 348
Hű ez a játékvezetés…ez nagyon gáz pro és kontra is…a semmikre dobálják a hosszú zászlókat.
2 napja
SirPub
1 504
Én vagyok, csak mást is csinálok közben. Nem érek rá írkálni 😀
2 napja
Kampman
28 447
itt nagy élet van...pedig milyen jó kis meccs eddigEgyik klubnak se volt túl sok szurkolója a fórumon, még a fénykorban se nagyon.
Klaci79
2 napja
Klaci79
22 348
itt nagy élet van...pedig milyen jó kis meccs eddig
2 napja
19:00