Tennessee Titans - Indianapolis Colts
több mint 7 éve
Orakpo játékát külön érdemes ma követni, mintha a Titans szándékosan csak 10 védővel állna felBezzeg ellenünk odatette magát. Cam Robinsonnak talán az volt a legrosszabb meccse ellene (holtversenyben a tegnapival).
baggio
több mint 7 éve
bobi0092
4 353
Meglepően jól tartja magát a Colts D. Nem engedi TD-t szerintem elég lehet, ha Vinat FG távba tudják hozni az ellencsapásokból.Jinx ☹☹☹☹☹☹
Ahhoz Boggie Cousinsnak és Szemöldöknek minimum 80 meccsen pályán kéne lenni az alapszakaszban. Külön-külön. 😊na majd idén a Pelicans meglep mindenkit és végre behúzza a bajnoki címet!tudom, már akkor is az voltam 😀sajnos Celticses vagyok 😀A Wally Szczerbiak-Antoine Walker fémjelezte korszakban a Celtics is kb ott volt, mint most a Suns. 😊
Kampman
iktriad
Kampman
baggio
iktriad
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 7 éve
Orakpo játékát külön érdemes ma követni, mintha a Titans szándékosan csak 10 védővel állna fel
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
Tégla!!!Walden, ex-Packers játékosként tudhatnád, hogy passz után nem zúzunk le irányítót, mert még esetleg.....mindegy.Ex Colts is. Ezért küldtük ki
Kampman
bobi0092
Jeremiah George meg a Jags beépített ügynöke a Coltsban. Cyprien meg a Titansban lenne, csak nem képes egészséges maradni. Felröhögtem, mikor Sanyi nagy veszteségként emlegette. A Coltsnak nagyobb veszteség, hogy nincs...
Szerkesztette: iktriad
több mint 7 éve
bobi0092
4 353
Walden, ex-Packers játékosként tudhatnád, hogy passz után nem zúzunk le irányítót, mert még esetleg.....mindegy.Ex Colts is. Ezért küldtük ki
Kampman
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 7 éve
Kampman
28 313
Walden, ex-Packers játékosként tudhatnád, hogy passz után nem zúzunk le irányítót, mert még esetleg.....mindegy.
több mint 7 éve
bobi0092
4 353
Walden. Kiküldött ügynök 😀
több mint 7 éve
Mark Brunell és David Garrard jól elvolt ott is. Sőt még Lefty is, amíg nem tolt szokás szerint egy Mariotát és ment IR-re.Ha belegondolok, hogy Brisett a Jagben is simán csinálhatná ugyanezt, mint most a Coltsban nagyon mérges leszek Coughlinékra.A jacksonvillei levegő belőle is tudna használhatatlan irányítót csinálni
iktriad
mustaine
több mint 7 éve
A félidőben Pagano Xanaxot kever a srácok Gatoredejébe és bepunnyadunk...Jim Caldwell hagyatéka: egy tonna xanax maradt utána a klubházban.
bobi0092
több mint 7 éve
bobi0092
4 353
Ha belegondolok, hogy Brisett a Jagben is simán csinálhatná ugyanezt, mint most a Coltsban nagyon mérges leszek Coughlinékra.Dobálhatná a labdákat a Colts mezeseknek... Adnám😀
iktriad
több mint 7 éve
Ha belegondolok, hogy Brisett a Jagben is simán csinálhatná ugyanezt, mint most a Coltsban nagyon mérges leszek Coughlinékra.A jacksonvillei levegő belőle is tudna használhatatlan irányítót csinálni
iktriad
több mint 7 éve
bobi0092
4 353
A félidőben Pagano Xanaxot kever a srácok Gatoredejébe és bepunnyadunk...
több mint 7 éve
Ha belegondolok, hogy Brisett a Jagben is simán csinálhatná ugyanezt, mint most a Coltsban nagyon mérges leszek Coughlinékra.
több mint 7 éve
Meglepően jól tartja magát a Colts D. Nem engedi TD-t szerintem elég lehet, ha Vinat FG távba tudják hozni az ellencsapásokból. Ahhoz Boggie Cousinsnak és Szemöldöknek minimum 80 meccsen pályán kéne lenni az alapszakaszban. Külön-külön. 😊na majd idén a Pelicans meglep mindenkit és végre behúzza a bajnoki címet!tudom, már akkor is az voltam 😀sajnos Celticses vagyok 😀A Wally Szczerbiak-Antoine Walker fémjelezte korszakban a Celtics is kb ott volt, mint most a Suns. 😊
Kampman
iktriad
Kampman
baggio
több mint 7 éve
Kampman
28 313
Há' hogyne, a Leicester meg megnyeri a Premier League-et...na majd idén a Pelicans meglep mindenkit és végre behúzza a bajnoki címet!tudom, már akkor is az voltam 😀sajnos Celticses vagyok 😀A Wally Szczerbiak-Antoine Walker fémjelezte korszakban a Celtics is kb ott volt, mint most a Suns. 😊
Kampman
iktriad
Kampman
baggio
több mint 7 éve
na majd idén a Pelicans meglep mindenkit és végre behúzza a bajnoki címet!tudom, már akkor is az voltam 😀sajnos Celticses vagyok 😀A Wally Szczerbiak-Antoine Walker fémjelezte korszakban a Celtics is kb ott volt, mint most a Suns. 😊
Kampman
iktriad
Kampman
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
Kampman
28 313
tudom, már akkor is az voltam 😀sajnos Celticses vagyok 😀A Wally Szczerbiak-Antoine Walker fémjelezte korszakban a Celtics is kb ott volt, mint most a Suns. 😊
Kampman
iktriad
több mint 7 éve
bobi0092
4 353
Benyalunk konstans 5-6yardot futásokból így azért nehéz...
több mint 7 éve
sajnos Celticses vagyok 😀A Wally Szczerbiak-Antoine Walker fémjelezte korszakban a Celtics is kb ott volt, mint most a Suns. 😊
Kampman
több mint 7 éve
Friendly Fire.
több mint 7 éve
Kampman
28 313
sajnos Celticses vagyok 😀Erre való az NBA fantasy. Az érdekelté tesz. Vagy szurkolj szar, de feltörekvő csapatnak, mint a Suns.😊Az utóbbi években a playoff is teljesen érdektelenné vált, kb, mint a Bajnokok Ligája, elég akkor bekapcsolódni, ha már csak négyen maradtak.majd novemberben, de számomra felfoghatatlan, hogy tud valakit érdekelni az nba alapszakasza (a szerencsejáték-függőket leszámítva)Holnaptól meg van már NBA is. (MACtion nincs?)Csak szólok hogy aki a Titansnek szurkol ne menjen aludni a félidőben mert a negyedik negyedben jön a leolvadás, 30-40 yardos szőnyegbombázásszerencsére megy az mlb rájátszás is, szóval legalább valami segít fenntartani az érdeklődést addig is e csodás fg-párbaj mellett
bobi0092
baggio
iktriad
baggio
Kampman
iktriad
több mint 7 éve
Erre való az NBA fantasy. Az érdekelté tesz. Vagy szurkolj szar, de feltörekvő csapatnak, mint a Suns.😊Az utóbbi években a playoff is teljesen érdektelenné vált, kb, mint a Bajnokok Ligája, elég akkor bekapcsolódni, ha már csak négyen maradtak.majd novemberben, de számomra felfoghatatlan, hogy tud valakit érdekelni az nba alapszakasza (a szerencsejáték-függőket leszámítva)Holnaptól meg van már NBA is. (MACtion nincs?)Csak szólok hogy aki a Titansnek szurkol ne menjen aludni a félidőben mert a negyedik negyedben jön a leolvadás, 30-40 yardos szőnyegbombázásszerencsére megy az mlb rájátszás is, szóval legalább valami segít fenntartani az érdeklődést addig is e csodás fg-párbaj mellett
bobi0092
baggio
iktriad
baggio
Kampman
több mint 7 éve
Iktriad te amúgy csak az AFC South 02.30as meccseken fórumozol, vagy itt lennél egy 49ers - Brownson is ? | mert pék vagy és közben kenyeret sütsz |Attól függ, mennyire vagyok pihent, mennyire érdekel a meccs, ki a kommentátor, mennyire vagyok a Jags aktuális teljesítménye miatt futball lázban. Szóval soktényezős a dolog. Hétfőként általában itt vagyok a meccsek alatt.
bobi0092
több mint 7 éve
Kampman
28 313
Az utóbbi években a playoff is teljesen érdektelenné vált, kb, mint a Bajnokok Ligája, elég akkor bekapcsolódni, ha már csak négyen maradtak.majd novemberben, de számomra felfoghatatlan, hogy tud valakit érdekelni az nba alapszakasza (a szerencsejáték-függőket leszámítva)Holnaptól meg van már NBA is. (MACtion nincs?)Csak szólok hogy aki a Titansnek szurkol ne menjen aludni a félidőben mert a negyedik negyedben jön a leolvadás, 30-40 yardos szőnyegbombázásszerencsére megy az mlb rájátszás is, szóval legalább valami segít fenntartani az érdeklődést addig is e csodás fg-párbaj mellett
bobi0092
baggio
iktriad
baggio
több mint 7 éve
majd novemberben, de számomra felfoghatatlan, hogy tud valakit érdekelni az nba alapszakasza (a szerencsejáték-függőket leszámítva)Holnaptól meg van már NBA is. (MACtion nincs?)Csak szólok hogy aki a Titansnek szurkol ne menjen aludni a félidőben mert a negyedik negyedben jön a leolvadás, 30-40 yardos szőnyegbombázásszerencsére megy az mlb rájátszás is, szóval legalább valami segít fenntartani az érdeklődést addig is e csodás fg-párbaj mellett
bobi0092
baggio
iktriad
---