Tennessee Titans - Indianapolis Colts
több mint 7 éve
bobi0092
4 353
Amúgy a Patsből (BBből) kinézném hogy igazolnak ~120centis fut/elkapót 😀szerintem nem egyről beszélünk, én az új Browns qb-ra gondoltamDe ugyanarról, csak nekem koreai gyereknek tűnt. Majd Manziel kitanítja | arról, hogy hogyan kell partizni | .
baggio
iktriad
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 7 éve
Forgasd csak, forgasd csak! | 😀 |El sem akarom hinni, de képes voltam felkellni egy számomra leglényegtelenebb csoportmeccsért. Hajrá Texans!A csapatot meghatározó fehér QB dobóválla nincs rendben. A csere fekete QB tolja aki nem tragédia de nem olyan jó nézni... Üdv a klubban...
alatriste
bobi0092
Liverpool Fc
több mint 7 éve
Mondanám, hogy fűt a fantasy, mert mind a 2 ligámban 5-5 ponton belül állok.El sem akarom hinni, de képes voltam felkellni egy számomra leglényegtelenebb csoportmeccsért. Hajrá Texans!Ugyanez, de én még le se feküdtem 😕
alatriste
mustaine
- Casey (-5p) vs. R. Melvin
és
- M. Mack (+5p) vs. D. Morgan
Ha a +5 megmaradna és Casey hozna legalább 5pontot Melvin ellen, akkor nem lennék boldogtalan.
De komolyan, vagyok olyan szentimentális, hogy 1-2 kedvelt játékos miatt megnézek meccseket, követek csapatokat komolyabban, de itt a 2 rosterből akire kíváncsi lettem volna, az C. Davis, aki hiányzik. 😀
Liverpool Fc
több mint 7 éve
szerintem nem egyről beszélünk, én az új Browns qb-ra gondoltamDe ugyanarról, csak nekem koreai gyereknek tűnt. Majd Manziel kitanítja | arról, hogy hogyan kell partizni | .
baggio
több mint 7 éve
Kampman
28 313
Teljes mértékben egyetértek veledElemedben lehetsz.Az utolsó 5 szóban csak e magánhangzó voltAzok a legendás csütörtök esték engem egész életemre megvettekAz AFC South varázsának nem lehet ellenállni. 😊El sem akarom hinni, de képes voltam felkellni egy számomra leglényegtelenebb csoportmeccsért. Hajrá Texans!Ugyanez, de én még le se feküdtem 😕
alatriste
mustaine
iktriad
Kampman
Kampman
iktriad
több mint 7 éve
Elemedben lehetsz.Az utolsó 5 szóban csak e magánhangzó voltAzok a legendás csütörtök esték engem egész életemre megvettekAz AFC South varázsának nem lehet ellenállni. 😊El sem akarom hinni, de képes voltam felkellni egy számomra leglényegtelenebb csoportmeccsért. Hajrá Texans!Ugyanez, de én még le se feküdtem 😕
alatriste
mustaine
iktriad
Kampman
Kampman
több mint 7 éve
szerintem nem egyről beszélünk, én az új Browns qb-ra gondoltamLáttam szaladni. Tuti Younghoe Koo rokona.Szerintem kabaréest várható. Várom Chuckot hogy ma mivel lep meg minket.láttad a labdaszedő csávót a Colts oldalvonalánál? 😀
bobi0092
baggio
iktriad
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
Kampman
28 313
Az utolsó 5 szóban csak e magánhangzó voltAzok a legendás csütörtök esték engem egész életemre megvettekAz AFC South varázsának nem lehet ellenállni. 😊El sem akarom hinni, de képes voltam felkellni egy számomra leglényegtelenebb csoportmeccsért. Hajrá Texans!Ugyanez, de én még le se feküdtem 😕
alatriste
mustaine
iktriad
Kampman
több mint 7 éve
Kampman
28 313
Azok a legendás csütörtök esték engem egész életemre megvettekAz AFC South varázsának nem lehet ellenállni. 😊El sem akarom hinni, de képes voltam felkellni egy számomra leglényegtelenebb csoportmeccsért. Hajrá Texans!Ugyanez, de én még le se feküdtem 😕
alatriste
mustaine
iktriad
több mint 7 éve
bobi0092
4 353
El sem akarom hinni, de képes voltam felkellni egy számomra leglényegtelenebb csoportmeccsért. Hajrá Texans!A csapatot meghatározó fehér QB dobóválla nincs rendben. A csere fekete QB tolja aki nem tragédia de nem olyan jó nézni... Üdv a klubban...
alatriste
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 7 éve
Az AFC South varázsának nem lehet ellenállni. 😊El sem akarom hinni, de képes voltam felkellni egy számomra leglényegtelenebb csoportmeccsért. Hajrá Texans!Ugyanez, de én még le se feküdtem 😕
alatriste
mustaine
több mint 7 éve
Láttam szaladni. Tuti Younghoe Koo rokona.Szerintem kabaréest várható. Várom Chuckot hogy ma mivel lep meg minket.láttad a labdaszedő csávót a Colts oldalvonalánál? 😀
bobi0092
baggio
több mint 7 éve
Szerintem kabaréest várható. Várom Chuckot hogy ma mivel lep meg minket.láttad a labdaszedő csávót a Colts oldalvonalánál? 😀
bobi0092
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
El sem akarom hinni, de képes voltam felkellni egy számomra leglényegtelenebb csoportmeccsért. Hajrá Texans!Ugyanez, de én még le se feküdtem 😕
alatriste
több mint 7 éve
El sem akarom hinni, de képes voltam felkellni egy számomra leglényegtelenebb csoportmeccsért. Hajrá Texans!
Liverpool Fc
több mint 7 éve
bobi0092
4 353
Jól ezek a 3-4 yard after contactok futásban...
több mint 7 éve
Ja hogy majd pont az esetleges X miatt maradjunk le a playoffról. 😊Ez az a párosítás, ahol hogy haromt-t idézzem, annak drukkolok a legjobban, hogy összedőljön a stadion. 😊 Fekete humort félretéve talán a Colts W lenne nekünk a legjobb, bár lehet, hogy később ez visszaüthet.Az X is jó nektek 😀
iktriad
mustaine
több mint 7 éve
bobi0092
4 353
Ez az a párosítás, ahol hogy haromt-t idézzem, annak drukkolok a legjobban, hogy összedőljön a stadion. 😊 Fekete humort félretéve talán a Colts W lenne nekünk a legjobb, bár lehet, hogy később ez visszaüthet.Döntetlen?
iktriad
több mint 7 éve
Ez az a párosítás, ahol hogy haromt-t idézzem, annak drukkolok a legjobban, hogy összedőljön a stadion. 😊 Fekete humort félretéve talán a Colts W lenne nekünk a legjobb, bár lehet, hogy később ez visszaüthet.Az X is jó nektek 😀
iktriad
több mint 7 éve
Ez az a párosítás, ahol hogy haromt-t idézzem, annak drukkolok a legjobban, hogy összedőljön a stadion. 😊 Fekete humort félretéve talán a Colts W lenne nekünk a legjobb, bár lehet, hogy később ez visszaüthet.
több mint 7 éve
Kampman
28 313
Szerintem kabaréest várható. Várom Chuckot hogy ma mivel lep meg minket.Elvárjuk a szórakoztatást
bobi0092
több mint 7 éve
bobi0092
4 353
Szerintem kabaréest várható. Várom Chuckot hogy ma mivel lep meg minket.
több mint 7 éve
let's go Marcus!
---