Tennessee Titans - Indianapolis Colts
több mint 5 éve
KeyG
9 492
Nehogy mááá izgalmas legyen a meccs......
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 5 éve
Visszaadjak a kamuflaget az elejerol
több mint 5 éve
Oke, gratulalok. Ismet sikerul kinyirni egy drive-ot flagekkelVagy nem.
Stez
több mint 5 éve
bobi0092
4 353
OPI lesz remélem
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 5 éve
szerintem több yardot adtunk nekik, mint szereztek
több mint 5 éve
Oke, gratulalok. Ismet sikerul kinyirni egy drive-ot flagekkel
több mint 5 éve
Bence94
1 949
Beszaras
több mint 5 éve
Ebron akkora pofaval tolja, frankon rajta megy majd el valahogy xdRajta pattan meg majd a 2. Luck picksix.
Stez
több mint 5 éve
Ő nem tudja hova tenni, hogy nem 7-8-as mérleggel állnak a csapatok fél meccsel a vége előtt.Arianst és TALÁN Vrabelt leszámítva a ótvar szar HC-k ki kicsodája. Még Hue jackson hiányzik innen.Jeff Fisher
twitter.com/SBNationNFL/status/1079559467052744704
Aludj mar, iktriad.Ki vagyok én, Kiss Balázs? 😊
Stez
iktriad
KeyG
több mint 5 éve
Ebron akkora pofaval tolja, frankon rajta megy majd el valahogy xd
több mint 5 éve
KeyG
9 492
Arianst és TALÁN Vrabelt leszámítva a ótvar szar HC-k ki kicsodája. Még Hue jackson hiányzik innen.Jeff Fisher
twitter.com/SBNationNFL/status/1079559467052744704
Stez
iktriad
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 5 éve
Minden héten elmondjam, hogy nyugi, úgysem lesz PO, ez csak ajándék stroke? ☺️
több mint 5 éve
Elkezdhetnék már a második félidőt, mert nem tölt be a Madden
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 5 éve
Arianst és TALÁN Vrabelt leszámítva a ótvar szar HC-k ki kicsodája. Még Hue jackson hiányzik innen. twitter.com/SBNationNFL/status/1079559467052744704
Stez
több mint 5 éve
shagi0206
10 921
Azt nézi még valaki? 😊A Pro Bowlon.Nemcsak Luck, a védelem is kezd balfasz lenniez megint egyeni hiba volt, nem tobb, de Odum konkretan minden heten csinal valami gyokerseget, de Luck hulyesege a legfajobb, visszaengedtuk a meccsbe a Titanst, meg akkor meg Macke is... es Ebron meg nem is csinalt semmi butasagot. Mikor lesz vegre egy jatekhet, amikor nem jonnek ilyen agyament bakik?
malloy
Stez
iktriad
több mint 5 éve
A Pro Bowlon.Nemcsak Luck, a védelem is kezd balfasz lenniez megint egyeni hiba volt, nem tobb, de Odum konkretan minden heten csinal valami gyokerseget, de Luck hulyesege a legfajobb, visszaengedtuk a meccsbe a Titanst, meg akkor meg Macke is... es Ebron meg nem is csinalt semmi butasagot. Mikor lesz vegre egy jatekhet, amikor nem jonnek ilyen agyament bakik?
malloy
Stez
több mint 5 éve
Nemcsak Luck, a védelem is kezd balfasz lenniez megint egyeni hiba volt, nem tobb, de Odum konkretan minden heten csinal valami gyokerseget, de Luck hulyesege a legfajobb, visszaengedtuk a meccsbe a Titanst, meg akkor meg Macke is... es Ebron meg nem is csinalt semmi butasagot. Mikor lesz vegre egy jatekhet, amikor nem jonnek ilyen agyament bakik?
malloy
több mint 5 éve
ozibozi
17 133
Kb mint vIktornak a belvárosi értelmiség, nem vették anno emberszámba, és amíg él revansosat játszik.Épp ezért volt furcsa, hogy aztán az egész karrierje a Barca elleni rivalizálásról szóltA barcánál már volt sokat, igaz hogy tolmácsként.Korábban sokáig úgy éreztem, hogy az ő karrierje a Barca nélkül nem lehetne teljes. Persze erre ma már semmi esély nincs. Megy vissza a Seria A-ba, félek, hogy hozzánk.Ha már itt tartunk, melyik csapat lesz műringyó következő áldozata?Lemegy pár év és jön Solksjaer.Ott tényleg nem. Viszont nincs már olyan sok a Brady érából, és vele lehet BB is visszavonul. Utána mi lesz?Agyfaszt kapok mindjart, oreg vagyok en mar ehhez.Legyél Pats fan. ott nincsenek olyan izgalmak, hogy bejutsz-e a playoffba.
Stez
iktriad
shagi0206
ozibozi
shagi0206
Kampman
ozibozi
Kampman
több mint 5 éve
Nemcsak Luck, a védelem is kezd balfasz lenniLeonard körülnéz és megjegyzi.
malloy
www.youtube.com/watch?v=KMPZca85mxo
több mint 5 éve
Nem fog a Milanba menni, mert ott nem vásárolhat össze mindenkit, akit csak akarIgen.Az mit jelent, hogy hozzátok? Milan?Korábban sokáig úgy éreztem, hogy az ő karrierje a Barca nélkül nem lehetne teljes. Persze erre ma már semmi esély nincs. Megy vissza a Seria A-ba, félek, hogy hozzánk.Ha már itt tartunk, melyik csapat lesz műringyó következő áldozata?Lemegy pár év és jön Solksjaer.Ott tényleg nem. Viszont nincs már olyan sok a Brady érából, és vele lehet BB is visszavonul. Utána mi lesz?Agyfaszt kapok mindjart, oreg vagyok en mar ehhez.Legyél Pats fan. ott nincsenek olyan izgalmak, hogy bejutsz-e a playoffba.
Stez
iktriad
shagi0206
ozibozi
shagi0206
Kampman
shagi0206
Kampman
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh