Tennessee Titans - Indianapolis Colts
több mint 5 éve
Kampman
28 290
Épp ezért volt furcsa, hogy aztán az egész karrierje a Barca elleni rivalizálásról szóltA barcánál már volt sokat, igaz hogy tolmácsként.Korábban sokáig úgy éreztem, hogy az ő karrierje a Barca nélkül nem lehetne teljes. Persze erre ma már semmi esély nincs. Megy vissza a Seria A-ba, félek, hogy hozzánk.Ha már itt tartunk, melyik csapat lesz műringyó következő áldozata?Lemegy pár év és jön Solksjaer.Ott tényleg nem. Viszont nincs már olyan sok a Brady érából, és vele lehet BB is visszavonul. Utána mi lesz?Agyfaszt kapok mindjart, oreg vagyok en mar ehhez.Legyél Pats fan. ott nincsenek olyan izgalmak, hogy bejutsz-e a playoffba.
Stez
iktriad
shagi0206
ozibozi
shagi0206
Kampman
ozibozi
több mint 5 éve
baszki, ezt le kellett volna szedni
több mint 5 éve
ozibozi
17 133
A barcánál már volt sokat, igaz hogy tolmácsként.Korábban sokáig úgy éreztem, hogy az ő karrierje a Barca nélkül nem lehetne teljes. Persze erre ma már semmi esély nincs. Megy vissza a Seria A-ba, félek, hogy hozzánk.Ha már itt tartunk, melyik csapat lesz műringyó következő áldozata?Lemegy pár év és jön Solksjaer.Ott tényleg nem. Viszont nincs már olyan sok a Brady érából, és vele lehet BB is visszavonul. Utána mi lesz?Agyfaszt kapok mindjart, oreg vagyok en mar ehhez.Legyél Pats fan. ott nincsenek olyan izgalmak, hogy bejutsz-e a playoffba.
Stez
iktriad
shagi0206
ozibozi
shagi0206
Kampman
több mint 5 éve
Bence94
1 949
Remelem azert a felidoben megint lesz agymosas,mint a mult heten....
több mint 5 éve
Kiraly, ugy sincs semmi pass rush
több mint 5 éve
Kampman
28 290
Igen.Az mit jelent, hogy hozzátok? Milan?Korábban sokáig úgy éreztem, hogy az ő karrierje a Barca nélkül nem lehetne teljes. Persze erre ma már semmi esély nincs. Megy vissza a Seria A-ba, félek, hogy hozzánk.Ha már itt tartunk, melyik csapat lesz műringyó következő áldozata?Lemegy pár év és jön Solksjaer.Ott tényleg nem. Viszont nincs már olyan sok a Brady érából, és vele lehet BB is visszavonul. Utána mi lesz?Agyfaszt kapok mindjart, oreg vagyok en mar ehhez.Legyél Pats fan. ott nincsenek olyan izgalmak, hogy bejutsz-e a playoffba.
Stez
iktriad
shagi0206
ozibozi
shagi0206
Kampman
shagi0206
több mint 5 éve
shagi0206
10 921
Az mit jelent, hogy hozzátok? Milan?Korábban sokáig úgy éreztem, hogy az ő karrierje a Barca nélkül nem lehetne teljes. Persze erre ma már semmi esély nincs. Megy vissza a Seria A-ba, félek, hogy hozzánk.Ha már itt tartunk, melyik csapat lesz műringyó következő áldozata?Lemegy pár év és jön Solksjaer.Ott tényleg nem. Viszont nincs már olyan sok a Brady érából, és vele lehet BB is visszavonul. Utána mi lesz?Agyfaszt kapok mindjart, oreg vagyok en mar ehhez.Legyél Pats fan. ott nincsenek olyan izgalmak, hogy bejutsz-e a playoffba.
Stez
iktriad
shagi0206
ozibozi
shagi0206
Kampman
több mint 5 éve
agykapacitasban igen, amugy nemmekkora egy seggfej vagy te, OdumŐ (szellemi) rokona Lamar Odomnak?
Stez
iktriad
több mint 5 éve
mekkora egy seggfej vagy te, OdumŐ (szellemi) rokona Lamar Odomnak?
Stez
több mint 5 éve
Kampman
28 290
Korábban sokáig úgy éreztem, hogy az ő karrierje a Barca nélkül nem lehetne teljes. Persze erre ma már semmi esély nincs. Megy vissza a Seria A-ba, félek, hogy hozzánk.Ha már itt tartunk, melyik csapat lesz műringyó következő áldozata?Lemegy pár év és jön Solksjaer.Ott tényleg nem. Viszont nincs már olyan sok a Brady érából, és vele lehet BB is visszavonul. Utána mi lesz?Agyfaszt kapok mindjart, oreg vagyok en mar ehhez.Legyél Pats fan. ott nincsenek olyan izgalmak, hogy bejutsz-e a playoffba.
Stez
iktriad
shagi0206
ozibozi
shagi0206
több mint 5 éve
A PAFC túl korán nevezte ki az új HC-t. Biztos lett volna rá zsé Felcsútón. Vagy ha más nem, pogácsa.Olaszban még sanszos egy menet.Ha már itt tartunk, melyik csapat lesz műringyó következő áldozata?Lemegy pár év és jön Solksjaer.Ott tényleg nem. Viszont nincs már olyan sok a Brady érából, és vele lehet BB is visszavonul. Utána mi lesz?Agyfaszt kapok mindjart, oreg vagyok en mar ehhez.Legyél Pats fan. ott nincsenek olyan izgalmak, hogy bejutsz-e a playoffba.
Stez
iktriad
shagi0206
ozibozi
shagi0206
ozibozi
több mint 5 éve
mekkora egy seggfej vagy te, Odum
több mint 5 éve
Idióta
több mint 5 éve
Kampman
28 290
Ha Krafték és az elmúlt 25 év Pats-kultúrája megmaradnak a csapatnál, akkor totális lezüllés nem lesz, főleg elnézve a csoportriválisok elmúlt néhány évtizedben nyújtott teljesítményét.Ott tényleg nem. Viszont nincs már olyan sok a Brady érából, és vele lehet BB is visszavonul. Utána mi lesz?Agyfaszt kapok mindjart, oreg vagyok en mar ehhez.Legyél Pats fan. ott nincsenek olyan izgalmak, hogy bejutsz-e a playoffba.
Stez
iktriad
shagi0206
több mint 5 éve
csak nem kene pontokat kapni 39 masodperc alatt
több mint 5 éve
ozibozi
17 133
Olaszban még sanszos egy menet.Ha már itt tartunk, melyik csapat lesz műringyó következő áldozata?Lemegy pár év és jön Solksjaer.Ott tényleg nem. Viszont nincs már olyan sok a Brady érából, és vele lehet BB is visszavonul. Utána mi lesz?Agyfaszt kapok mindjart, oreg vagyok en mar ehhez.Legyél Pats fan. ott nincsenek olyan izgalmak, hogy bejutsz-e a playoffba.
Stez
iktriad
shagi0206
ozibozi
shagi0206
több mint 5 éve
De előtte örömmel néznék meg 1 évet Moyes-szal.😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃Lemegy pár év és jön Solksjaer.Ott tényleg nem. Viszont nincs már olyan sok a Brady érából, és vele lehet BB is visszavonul. Utána mi lesz?Agyfaszt kapok mindjart, oreg vagyok en mar ehhez.Legyél Pats fan. ott nincsenek olyan izgalmak, hogy bejutsz-e a playoffba.
Stez
iktriad
shagi0206
ozibozi
Bence94
több mint 5 éve
Vina is mar playoffszakallal nyomja
több mint 5 éve
shagi0206
10 921
Ha már itt tartunk, melyik csapat lesz műringyó következő áldozata?Lemegy pár év és jön Solksjaer.Ott tényleg nem. Viszont nincs már olyan sok a Brady érából, és vele lehet BB is visszavonul. Utána mi lesz?Agyfaszt kapok mindjart, oreg vagyok en mar ehhez.Legyél Pats fan. ott nincsenek olyan izgalmak, hogy bejutsz-e a playoffba.
Stez
iktriad
shagi0206
ozibozi
több mint 5 éve
JMD, Tebowval OC-ben.Lemegy pár év és jön Solksjaer.Ott tényleg nem. Viszont nincs már olyan sok a Brady érából, és vele lehet BB is visszavonul. Utána mi lesz?Agyfaszt kapok mindjart, oreg vagyok en mar ehhez.Legyél Pats fan. ott nincsenek olyan izgalmak, hogy bejutsz-e a playoffba.
Stez
iktriad
shagi0206
ozibozi
több mint 5 éve
Bence94
1 949
😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃Lemegy pár év és jön Solksjaer.Ott tényleg nem. Viszont nincs már olyan sok a Brady érából, és vele lehet BB is visszavonul. Utána mi lesz?Agyfaszt kapok mindjart, oreg vagyok en mar ehhez.Legyél Pats fan. ott nincsenek olyan izgalmak, hogy bejutsz-e a playoffba.
Stez
iktriad
shagi0206
ozibozi
több mint 5 éve
ozibozi
17 133
Lemegy pár év és jön Solksjaer.Ott tényleg nem. Viszont nincs már olyan sok a Brady érából, és vele lehet BB is visszavonul. Utána mi lesz?Agyfaszt kapok mindjart, oreg vagyok en mar ehhez.Legyél Pats fan. ott nincsenek olyan izgalmak, hogy bejutsz-e a playoffba.
Stez
iktriad
shagi0206