Tennessee Titans - Indianapolis Colts
több mint 5 éve
Vina nem akarja novelni a rekordot. A Super Bowlban ugy is bebassza majdMelyikben? 😂
Stez
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
Na akkor jövőhétenColts at Texans
Chargers at Ravens
Eagles at Bears
Seahawks at Cowboys
Draft
több mint 5 éve
bobi0092
4 353
Vinatieri mellérúgta 😀 Remélem ezzel elhagyta ezt a jó szokását erre a szezonra.
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 5 éve
Vina nem akarja novelni a rekordot. A Super Bowlban ugy is bebassza majd
több mint 5 éve
Na most már megnyugodtál Stez? Vina is too old for this shit.
Pont akartam mondani hogy Mariota szerintem ugyanaz mint WinstonNem. Az egyik igen hasznos, de könnyen törik. A másik meg felelőtlen, akinek sose nő be a feje lágya.
jamaicababa
több mint 5 éve
NahEz egy remek alapszakasz volt
Jóéjszakát uraim
Találkozunk a playoffban
BUÉK
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 5 éve
bobi0092
4 353
Hoppá, idén mi nyerjük a Super Bowlt 😀Vajon 6-ig lejátszák a maradék 2 és fél percet?Bill Belichick még nekimenne TD-re, mondván, hogy innen is ki lehet kapni matematikailag 😀
jamaicababa
bobi0092
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 5 éve
Bence94
1 949
Hosszu volt a haja,annyit lattamAutry futott hátrafelé, szóval asszem nem 😀Nem lattam, hogy ki ment neki Jonesnak, de jo nagy tirpak volt.Nem Autry volt?
Stez
Bence94
Bálesz
több mint 5 éve
bobi0092
4 353
Na most jöhet a TD Nelsonnak, megérdemelné.Hilton - Ebron - Luck (Center) - Mack - Inman fal mögé beáll Nelson QB-nak, és az 5 falember elkapónak áll be, így lesz Nelson to Glowinski elkapás.
Tony Adams
több mint 5 éve
Autry futott hátrafelé, szóval asszem nem 😀Nem lattam, hogy ki ment neki Jonesnak, de jo nagy tirpak volt.Nem Autry volt?
Stez
Bence94
több mint 5 éve
Akkor irreleváns, ha nincs kint. Urban meg lehetne Kidman QB cseréje. Mert még ő is szöszi. 😊De ő Dr. Szöszi...Ő is kint van a meccsen? Mert Kidman igen,Vagy Reese Witherspoont... 😂😂😂Titansbe lassan a nézők játszanak...Nicole Kidmant megnézném QB-ban. Ő is Szöszi.
ThundersNFL
iktriad
ThundersNFL
iktriad
ThundersNFL
több mint 5 éve
Pont akartam mondani hogy Mariota szerintem ugyanaz mint Winston
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 5 éve
Nem lattam, nem tudom. Bar sztem nem.Nem lattam, hogy ki ment neki Jonesnak, de jo nagy tirpak volt.Nem Autry volt?
Stez
Bence94
több mint 5 éve
Pénzes családnak nagyon jó ötletei vannak. Cseréljen fel idén a Titans egy QBért, bár nem tudom kiért is, és dobják ki Mariotát.
több mint 5 éve
Na most jöhet a TD Nelsonnak, megérdemelné.
több mint 5 éve
bobi0092
4 353
Vajon 6-ig lejátszák a maradék 2 és fél percet?Bill Belichick még nekimenne TD-re, mondván, hogy innen is ki lehet kapni matematikailag 😀
jamaicababa
több mint 5 éve
Egy közepes csapat is simán elverte volna ezt a mai coltsot. Ennyi hülye hibával meg büntetéssel nem lehet.
több mint 5 éve
De ő Dr. Szöszi...Ő is kint van a meccsen? Mert Kidman igen,Vagy Reese Witherspoont... 😂😂😂Titansbe lassan a nézők játszanak...Nicole Kidmant megnézném QB-ban. Ő is Szöszi.
ThundersNFL
iktriad
ThundersNFL
iktriad
Draft
több mint 5 éve
Bence94
1 949
Nem lattam, hogy ki ment neki Jonesnak, de jo nagy tirpak volt.Nem Autry volt?
Stez
több mint 5 éve
Ő is kint van a meccsen? Mert Kidman igen,Vagy Reese Witherspoont... 😂😂😂Titansbe lassan a nézők játszanak...Nicole Kidmant megnézném QB-ban. Ő is Szöszi.
ThundersNFL
iktriad
ThundersNFL
több mint 5 éve
Nem lattam, hogy ki ment neki Jonesnak, de jo nagy tirpak volt.
több mint 5 éve
Faragó Ricsi nem érti miért ideges valaki, amikor épp az egész éves munkád megy el a szezon utolsó 5 percében... 😀Tetszettek volna jobban megvédeni Marihónalját. 😊
bobi0092
több mint 5 éve
Vajon 6-ig lejátszák a maradék 2 és fél percet?
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 5 éve
Vagy Reese Witherspoont... 😂😂😂Titansbe lassan a nézők játszanak...Nicole Kidmant megnézném QB-ban. Ő is Szöszi.
ThundersNFL
iktriad
Draft