Tennessee Titans - Jacksonville Jaguars
több mint 10 éve
Annyira balfasz ez a Jaguars, hogy rossz nézniMondj újat.
mustaine
több mint 10 éve
Wow.
több mint 10 éve
Annyira balfasz ez a Jaguars, hogy rossz nézni2 elit játékosuk van, meg sok-sok Clemson-os.
mustaine
több mint 10 éve
Üdv!Az AFC South az amerikai főcsoport NFC Eastje.Az AFC South az NFL Mennyeije.
mustaine
iktriad
És a Mennyeitabszolút jó értelemben kell venni! 😊
Titans szurkolói oldal https://m.facebook.com/tennesseetitansmagyarorszag/?ref=bookmarks
több mint 10 éve
Az NFL mennyéinnenjeAz AFC South az amerikai főcsoport NFC Eastje.Az AFC South az NFL Mennyeije.
mustaine
iktriad
több mint 10 éve
ha már Int nem volt kell valami a feldob lefekvés előtt..
több mint 10 éve
Leghosszabb futott TD az egész NFLben. Persze hogy mi kapjuk be. Top run D my ass.idén csak, QB-től a harmadik leghosszabb az nfl történetében
iktriad
Én továbbra is adom, hogy oda kellett volna adni érte a fél franchiset + 2 évnyi draftot Philadelphiában, de már mindegyChip csak átszáll ide, az igazán nagy vesztes a Philly lesz tényleg
mustaine

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
A momentumunkat lehúzták a klotyón.
több mint 10 éve
ez valami NFC East rangadó?igen 😀😀😀DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd
Stez
több mint 10 éve
Én továbbra is adom, hogy oda kellett volna adni érte a fél franchiset + 2 évnyi draftot Philadelphiában, de már mindegyChip mindent jobban tud...
mustaine
több mint 10 éve
Én továbbra is adom, hogy oda kellett volna adni érte a fél franchiset + 2 évnyi draftot Philadelphiában, de már mindegyEsélyes jah. Bár még mindig megteheti Kelly. (8
mustaine
több mint 10 éve
Én továbbra is adom, hogy oda kellett volna adni érte a fél franchiset + 2 évnyi draftot Philadelphiában, de már mindegy
több mint 10 éve
Leghosszabb futott TD az egész NFLben. Persze hogy mi kapjuk be. Top run D my ass.
több mint 10 éve
örülne is a szemem az ilyen TD látványának, még akár ellenünk is ha nem a TT-től jönne 😀
több mint 10 éve
ÚGYIS LESÉRÜL

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal