Tennessee Titans - New England Patriots
1 napja
majdnem sikerült beszopnunk egy 18 yardos futásta trükkös játék becummantása után ez sok lett volna
1 napja
Hawkins hogy elszállt
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
1 napja
Gonzo, Tavai irány a gyufa.
1 napja
Jézus Mária...
1 napja
Való igazMessze Maye sztem a csapat legjobb futoja,ami szinten mindent elmondEzzel nem is lenne baj, ha legalább a futásai egy része tervezett play lenne...
kolok1972
De sajnos csak a scramble menekülésből
FunHun
1 napja
szépen moziztuk ezt
1 napja
FunHun
1 476
Messze Maye sztem a csapat legjobb futoja,ami szinten mindent elmondEzzel nem is lenne baj, ha legalább a futásai egy része tervezett play lenne...
kolok1972
De sajnos csak a scramble menekülésből
1 napja
Végre, rövid passzok, tudunk ilyet is? 😊
1 napja
Milyen egy kamu flag volt
1 napja
Ezt már dühből írtam, engem megint az zavart, hogy 2 percnél megint úgy álltunk neki hogy nem akarunk végig menni, csak ne veszítsük el a labdát, és ne kérjünk időt, nehogy maradjon nekik..beszarirság húz fel.én ezt ne éreztem most problémának, minek hagyjuk bent, 2szer megszakítottuk egy csere qb koncentrációját.Eldobták végül, de akkor isÉs ilyenkor kéri ki az időket, bazmeg, mit akar már? Fogalmatlan az egész..le akartak térdelnikik?
Nomac
gordon
Nomac
az más kérdés, hogy a titánok oc je nem tudja, hogy rudi nem tud 50 yardot dobni..
gordon
1 napja
én ezt ne éreztem most problémának, minek hagyjuk bent, 2szer megszakítottuk egy csere qb koncentrációját.Eldobták végül, de akkor isÉs ilyenkor kéri ki az időket, bazmeg, mit akar már? Fogalmatlan az egész..le akartak térdelnikik?
Nomac
gordon
Nomac
az más kérdés, hogy a titánok oc je nem tudja, hogy rudi nem tud 50 yardot dobni..
1 napja
Eldobták végül, de akkor isÉs ilyenkor kéri ki az időket, bazmeg, mit akar már? Fogalmatlan az egész..le akartak térdelnikik?
Nomac
gordon
1 napja
És ilyenkor kéri ki az időket, bazmeg, mit akar már? Fogalmatlan az egész..le akartak térdelnikik?
Nomac
1 napja
Mayo nagyon fos HC... VanP meg egy kretén...
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
1 napja
És ilyenkor kéri ki az időket, bazmeg, mit akar már? Fogalmatlan az egész..le akartak térdelni
1 napja
Ez tényleg egy 1/2-es es egy 1/3-as csapat meccse…pont írni akartam, hogy régen ilyen csapatok ellen ilyenkor már 28-0 volt
kolok1972
1 napja
Látszik a csapaton mennyit ért a győzelem az elöző fordulóban, súgok semmit, csak elbassztuk az 1/1 lehetőségét
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
1 napja
Ez tényleg egy 1/2-es es egy 1/3-as csapat meccse…
1 napja
Baringer szarjál sült, ha ebből pontot szereznek, vazzeg be kellett volna csűrnöd a 10 yardoson belülre onnan!
1 napja
Egész meccsen nem ment a futás, erre kétszer behívja..bazmeg ezt az inkompetens bandát
1 napja
most komolyan csak ez az egy játékunk van rövid yardokra? nem hiszem el..
1 napja
És egyik sem kér időt, két micsoda szar csapat, Isten..tudták, hogy Baringer amúgy is szart rúg 😊
Nomac
borzalom hova süllyedtünk
1 napja
Köszi van Pelt. Remek hivások