Tennessee Titans - Philadelphia Eagles
10 napja
Hát srácokna GW drivera èrtem haza, de jó hogy csak ennyit láttam 😄😄😄😄
10 napja
Akkor ez a stat is megdőlt. 😀Amúgy a meccs előtt egy olyat hallottam fél füllel, hogy ezen a pályán még nem tudtunk nyerni. Valaki erősítse/cáfolja meg. 😀Aztat mondták a kommentárok is
Greengo
Eazzy

E-A-G-L-E-S EAGLES !
10 napja
Amúgy a meccs előtt egy olyat hallottam fél füllel, hogy ezen a pályán még nem tudtunk nyerni. Valaki erősítse/cáfolja meg. 😀Amikor megépült, az volt a neve, hogy Adelphia Coliseum...
Greengo
10 napja
némi szerencsével de megvan 😊
10 napja
Amúgy a meccs előtt egy olyat hallottam fél füllel, hogy ezen a pályán még nem tudtunk nyerni. Valaki erősítse/cáfolja meg. 😀Aztat mondták a kommentárok is
Greengo
Don't talk the walk, Walk the talk!
10 napja
Yeah booooyyy
10 napja
Ezt nem hiszem eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel

E-A-G-L-E-S EAGLES !
10 napja
ez meleg volt 😊
10 napja
Amúgy a meccs előtt egy olyat hallottam fél füllel, hogy ezen a pályán még nem tudtunk nyerni. Valaki erősítse/cáfolja meg. 😀

E-A-G-L-E-S EAGLES !
10 napja
Ettől még szar az O line és a futást sem tudjuk fogni.Kikapunk epic leszepic ayomanir
Janek
ha nincs az a hurts kb pick six-e akkor simán nyerünk így is, az a vicc
eaglesmcnabb

E-A-G-L-E-S EAGLES !
10 napja
Kikapunk epic leszepic ayomanir
Janek
ha nincs az a hurts kb pick six-e akkor simán nyerünk így is, az a vicc
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
10 napja
ok, ok , hogy nem az elején kell formában lenni, de azért ...
10 napja
Az O line változtatás látványosan nem jött be.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
10 napja
Ez az O line idén eddig borzalom
"Ha egy olyan foglalkozást választasz, amit szeretsz, akkor egy napot sem kell dolgoznod életed során." (Konfucius)
10 napja
Goederttel mi van? Nem nagyon láttam képernyőn.nálam van fantasyben azt inkább lesérült, ugyanúgy ahogy barkley 😀
shagi0206
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
10 napja
Goederttel mi van? Nem nagyon láttam képernyőn.
10 napja
Elliott lábában bízhatunk, de kicsit felbasz a második félidős döcögős O#.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
10 napja
ettől függetlenül smith elkapása epic volt
10 napja
na megtalaltak a zaszlokat az Eagles ellen?
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
10 napja
dazn adja ingyen, elég csak regelniDe jò is hogy beszoptam az elöfizit 😀
eaglesmcnabb
10 napja
sziasztok megerkeztem en is, megnezni h Daboll mit muvel a titans offensezel
Szerkesztette: csebi
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.