Tennessee Titans - Pittsburgh Steelers
több mint 4 éve
Willie Parker
15 381
Mondjuk sztem ez pont nem volt semmi komolyKommentátor szt adható, mert a WR kezei közé nem teheted be a tested
Jan
több mint 4 éve
Klemó
5 660
Keményen játszunk. Pont attól féltem, h felőrölnek minketBrutális....majdnem 25. perce támad az O.....
Willie Parker
több mint 4 éve
Mondjuk sztem ez pont nem volt semmi komoly
több mint 4 éve
Willie Parker
15 381
Butler a hátát mutatta
több mint 4 éve
Klemó
5 660
Chasepool most visszakapta a multkorit....kell a TD...
több mint 4 éve
Willie Parker
15 381
Keményen játszunk. Pont attól féltem, h felőrölnek minket
több mint 4 éve
Klaci79
22 221
ez is csak alig 😉Seggvakarót! Seggvakarót! Itt a friss seggvakaró!A legelső egyik játékunknál is volt egy late hitje.....most meg is adták...
fcancellara
Klemó
több mint 4 éve
Klemó
5 660
Seggvakarót! Seggvakarót! Itt a friss seggvakaró!A legelső egyik játékunknál is volt egy late hitje.....most meg is adták...
fcancellara
több mint 4 éve
fcancellara
1 559
Seggvakarót! Seggvakarót! Itt a friss seggvakaró!
több mint 4 éve
Willie Parker
15 381
Vaccaro te vakegér
több mint 4 éve
Bush "hiánya"?
több mint 4 éve
Klaci79
22 221
az első félidőben a futás miatt Dupree-t bemozgattuk ILB-nek...fura volt, de Butler ezt jól kitalálta...csak az egyértelmű passznál van két OLBNem adhatják fel a futást, akkor az OLB-k megölik TannehilltHa a félidei elemzésük után is tudjuk fogni a futást, akkor meglesz ez a meccs.Nem nagyon lesz futás már szerintem.
Jan
Kampman
Jan
több mint 4 éve
Végre egy kis igazi Steelers! 😀Mi volt az utolsó driveban? Már fürdettem...4.re megpróbáltak punterrel passzoltatni, nem sikerült.
Szokol
Mi kibüntettük magunk Fg-táv határára, BB meg dobott egy hail maryt, ami endzone INT lett
Willie Parker
több mint 4 éve
Nem adhatják fel a futást, akkor az OLB-k megölik TannehilltHa a félidei elemzésük után is tudjuk fogni a futást, akkor meglesz ez a meccs.Nem nagyon lesz futás már szerintem.
Jan
Kampman
több mint 4 éve
Willie Parker
15 381
Mi volt az utolsó driveban? Már fürdettem...4.re megpróbáltak punterrel passzoltatni, nem sikerült.
Szokol
Mi kibüntettük magunk Fg-táv határára, BB meg dobott egy hail maryt, ami endzone INT lett
több mint 4 éve
Hamilkar
190
még altatunk
több mint 4 éve
Kampman
28 313
Ha a félidei elemzésük után is tudjuk fogni a futást, akkor meglesz ez a meccs.Nem nagyon lesz futás már szerintem.
Jan
több mint 4 éve
fcancellara
1 559
"Kiütöm a kezéből. Na, elhúzza! Akkor sackelem."Sok ideje volt, ráadásul gyors is.
több mint 4 éve
Ha a félidei elemzésük után is tudjuk fogni a futást, akkor meglesz ez a meccs.
több mint 4 éve
Jelzem még nincs sackünk a mai nap...elégedetlen vagyok ezzel 😊Paracsolj, kérlek.
Klaci79
több mint 4 éve
Klaci79
22 221
na erről esett éppen szó előbb 😀
több mint 4 éve
Mi volt az utolsó driveban? Már fürdettem...