Thanksgiving tripla
1 feliratkozó
7 napja
😃
7 napja
Passz eddig működött, a futójáték nem...Mi már megint ez a 4. hívás? Ezt Campbell sem gondolja komoly hogy 3 yardot fognak haladni futással. Nem is értem a futás erőltetését mikor egyáltalán nem megy ma.Mert a pass pro a fal közepén kuka, célpontokból van Kennedy!, Goff is el tudja szarni, így a kisebb rossz felé megy, Run heavy O
kapitnono
zacknorb

7 napja
De nem működik. Akkor legalább próbálna szélső futást többet, abból akár nagy játék is jöhet.Mi már megint ez a 4. hívás? Ezt Campbell sem gondolja komoly hogy 3 yardot fognak haladni futással. Nem is értem a futás erőltetését mikor egyáltalán nem megy ma.Mert a pass pro a fal közepén kuka, célpontokból van Kennedy!, Goff is el tudja szarni, így a kisebb rossz felé megy, Run heavy O
kapitnono
zacknorb
7 napja
Az igen !!!! Ez Love
7 napja
Lófaszt sem ér a 6. támadófal ember, ha középen simán átmennek.Miért nem húznak befelé a plusz emberek (6. Ofal és a TE-k)?
7 napja
A mai pulyka úgyis odaégett…
7 napja
Mi már megint ez a 4. hívás? Ezt Campbell sem gondolja komoly hogy 3 yardot fognak haladni futással. Nem is értem a futás erőltetését mikor egyáltalán nem megy ma.Mert a pass pro a fal közepén kuka, célpontokból van Kennedy!, Goff is el tudja szarni, így a kisebb rossz felé megy, Run heavy O
kapitnono
Poloska vagyok.
7 napja
Ilyen tamadofallal akar egyértelműen futni? 9 falemberrel is felallhatsz, ha tök egyértelmű mit csinálsz
7 napja
Ez a PO elmagyarázó kisfilm tetszik 🤪
7 napja
screen volt már ma a Lionstól? Mert lehet azt sem ártana megnézni, hogy működik-e.na na nyugi
shagi0206
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
7 napja
Értem, hogy futás heavy, de ez kritikán aluli...
7 napja
Mi már megint ez a 4. hívás? Ezt Campbell sem gondolja komoly hogy 3 yardot fognak haladni futással. Nem is értem a futás erőltetését mikor egyáltalán nem megy ma.

7 napja
screen volt már ma a Lionstól? Mert lehet azt sem ártana megnézni, hogy működik-e.
7 napja
Campbell megfogta MLF sörét
7 napja
Dan Campbell az Eagles elleni playhívást viszi tovább és veri meg saját csapatát
7 napja
széééép
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
7 napja
🤦 Campbell nem tanul a mi meccsünkből....
7 napja
Jó hogy Campbell elmondta hogy türelmesnek kell lenni. Ostoba hívás.
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
7 napja
Rendre odaér valaki a LoS mögött a futóra
7 napja
nagyon szellősen volt ott középenErinen látszik a kor, de még mindig jó
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.