Washington Redskins - Dallas Cowboys
több mint 10 éve
Na, gyorsan feltettem egy húszast, hogy nem lesz 35 pontnál több a meccsen. 😁😁😁gondolom nyugodtan nézted az utolsó perceket
Cypress
több mint 10 éve
Azt reméltem. hogy a két edző közül valamelyik megpróbálja jegelni a rúgót 😛
több mint 10 éve
Most mondom, hogy rövid FG lesz, amit vissza hordanak TD-re, de DJ 0.5 yard-al az endzone előtt eldobja a labdát, így hosszabítás.
több mint 10 éve
DeSean a beépített emberünk. : PLátom mindkét oldalra beépítettétek.
Greengo
több mint 10 éve
Direkt csinálta az előbb, hogy most mégnagyobb formának tűnjön
több mint 10 éve
Senki se akar ma nyerni, meg úgy amúgy se
több mint 10 éve
Még mielőtt azt hinnénk, hogy innentől a Dallasé a meccs, ne felejtsük el ,hogy egy NFC East meccset látunk😀 😀 😀 😀
Kampman
több mint 10 éve
WILCOX, de nagy vagy!
több mint 10 éve
Még mielőtt azt hinnénk, hogy innentől a Dallasé a meccs, ne felejtsük el ,hogy egy NFC East meccset látunk
több mint 10 éve
az iszen basszon meg DJax...
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 10 éve
Márk micsoda szóviccekkel operál így hajnali ötkorMark his words!
Kampman
több mint 10 éve
Attól függ kinek 😛Jò hogy felkeltem a meccsre, utólag erre sajnálnám a gigabájtokatha reggel megláttad volna, hogy 9-6 a vége, letöltötted volna?
Höri
Kampman
több mint 10 éve
lassan 10 éve lesem az NFL-t, de messze a legszarabb meccs, amihez szerencsém volt...mondjuk egy top 5-ös listán nálam is rajta lenne
nexion218
több mint 10 éve
lassan 10 éve lesem az NFL-t, de messze a legszarabb meccs, amihez szerencsém volt...
több mint 10 éve
Jò hogy felkeltem a meccsre, utólag erre sajnálnám a gigabájtokatha reggel megláttad volna, hogy 9-6 a vége, letöltötted volna?
Höri
több mint 10 éve
Jò hogy felkeltem a meccsre, utólag erre sajnálnám a gigabájtokat
több mint 10 éve
Adsz egy slukkot nekem is? 😉Kezdtem magam hülyén érzeni, hogy egyedül maradtam....😀Isten mindig velünk van.
nexion218
Kampman