Washington Redskins - New York Giants
1 feliratkozó
több mint 8 éve
Uhh .....FG táv legalább már megvolt. Lépésről lépésre. : D
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 8 éve
Na lesznek talán pontokazért ne kiabáljuk el, az előbb majdnem megint rábasztunk 😊
gyurczi
több mint 8 éve
Na lesznek talán pontok
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 8 éve
azt azért meg kell érteni, h ezt a játékot OL nélkül nem lehet játszani
több mint 8 éve
csak cseréknek is illik eljutni legalább field gool távolságba 3 negyed alatt normális játékkal bye week utána 3. negyed végére talán el is jutnak
ozibozi
több mint 8 éve
ozibozi
17 157
csak cseréknek is illik eljutni legalább field gool távolságba 3 negyed alatt normális játékkal bye week után
több mint 8 éve
Eddig tudtak foltozgatni a csapatotígy van, eddig is gond volt csak valami csoda folytán az összes meccsen tartottuk magunkat, de ma újabb meghatározó kezdők estek ki, nem is tudom hányadikak már
safc4
több mint 8 éve
A D ennyit tud, ha az o nincs a pályán. A teljes O line kezdő hiánya meg hozza azt amit látunk. Nem lélektelen játék van, ennyit tudnak ezek a játékosokén aztán nem szoktam felmenteni magunkat, de azért azt ki merem jelenteni, h ennyi kulcs-sérülést egyetlen csapat se tudna kezelnide ennyire lélektelen játékra sajnos nincs mentség
Szesze
jusssipekka
több mint 8 éve
Szöszinek mi baja volt a lasztival? Brady hozta vagy mi?😀
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 8 éve
ez ma egy fos, de ha az amúgy is szarrá sérült OLből kiesik az összes kezdő játékos akkor azt azért nehéz kezelni..én aztán nem szoktam felmenteni magunkat, de azért azt ki merem jelenteni, h ennyi kulcs-sérülést egyetlen csapat se tudna kezelnide ennyire lélektelen játékra sajnos nincs mentség
Szesze
jusssipekka
több mint 8 éve
ozibozi
17 157
bye week után nem éles a csapat
több mint 8 éve
safc4
338
Eddig tudtak foltozgatni a csapatot
több mint 8 éve
jusssipekka
594
én aztán nem szoktam felmenteni magunkat, de azért azt ki merem jelenteni, h ennyi kulcs-sérülést egyetlen csapat se tudna kezelnide ennyire lélektelen játékra sajnos nincs mentség
Szesze
több mint 8 éve
sőt ahhoz képest irreálisan jól szerepeltünk eddig
több mint 8 éve
én aztán nem szoktam felmenteni magunkat, de azért azt ki merem jelenteni, h ennyi kulcs-sérülést egyetlen csapat se tudna kezelni
több mint 8 éve
5-11 el lenne fasza valamelyik pöcs csapatnak megnyerniakkor már PO és 1/1 draft! van ennél jobb üzlet??? 😊
vittore
több mint 8 éve
5-11 el lenne fasza valamelyik pöcs csapatnak megnyerni
több mint 8 éve
ozibozi
17 157
mondjuk bármilyen fallal is állunk fel az O-t és a játékhívót nem menti fel a NuLLA ponttért,
több mint 8 éve
Ez a csoport nagyon a legalja amúgy. : D Nem lennék meglepve ha negatív mérleggel húzná be vmelyik csapat.100% hogy úgy lesz
Greengo
több mint 8 éve
mondanám, h mind1 ennek a meccsnek csak sérülések nélkül ússzuk meg, de már erről is lekéstünk..
több mint 8 éve
Ez a csoport nagyon a legalja amúgy. : D Nem lennék meglepve ha negatív mérleggel húzná be vmelyik csapat.
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 8 éve
Mazzu
1 673
najó élmény volt követni ezta félidőt, szép volt Skins, fossá vertetek ebben a félidőben, nem vagyok hajlandó tovább nézni, jó szórakozást srácok
több mint 8 éve
Tényleg, mi a szent szarnak nem keresi Eli RR-t
több mint 8 éve
csodás félidő volt minden értelemben 😊
több mint 8 éve
jusssipekka
594
pontosan ugyanilyen banánhéjakon csúszott el a szezon, amikor még nem voltak sérülések sem. eli is olyan ma, mintha részeg lennejah, sztem ezzel game over véglegitt most a sérülések az aggasztóbbak...mint a zakó2 centi kb. az egész szezonunkat leírjahát ezen most nem igazán múlik semmi
jusssipekka
Szesze
yooker
Szesze