Washington Redskins - New York Giants
1 feliratkozó
több mint 8 éve
ozibozi
17 133
3ból néha van idő, de folyamatosan nem lesz. elképzelni nem tudom, hogy lesz az Onak pontja macsak egy nagy hosszú játék lehet sanszos, max Int lesz, de ha nem hordják vissza a punttal egyenértékű, mert ezzel a fallal nem fognak folyamatosan haladnide egyrészt az nem lenne elég, másrészt ahhoz is idő kell a faltól..
ozibozi
Szesze
több mint 8 éve
DL se jobb, mint az OL sajnos
több mint 8 éve
Úgy értettem ,hogy én nem sozktam túl okosakat írni 😊De bizony, pöcs... és látnád vörös parókában! 😀 😀Tudom, hogy ha én írok az akutyát nem érdekli, nem is erőltetem, de annyit hadd mondjak, hogy ez az egész szánalmas. Lehet, elmegyek inkább bevásárolni, ha már nyitva vannak a boltok.Ne legyél má' "pöcs"! Törzstag vagy, már miért ne érdekelne????😕
agent T
nexion218
apeszos
Nnna, szóval most ébredtem meló után, és nem érzem az endorfint, amit egy szórakoztató tevékenységnek (meccsnézés) termelni kéne. Ámde a rekeszizomnak jó 😊
Braves on the warpath!!!
Leszarom, hogy elment Daniella Heatley, akkor is hajrá Ottawa Senators 😊
több mint 8 éve
csak egy nagy hosszú játék lehet sanszos, max Int lesz, de ha nem hordják vissza a punttal egyenértékű, mert ezzel a fallal nem fognak folyamatosan haladnide egyrészt az nem lenne elég, másrészt ahhoz is idő kell a faltól..
ozibozi
több mint 8 éve
Pont mint gruden jr győztes challengeiST magic. Fényévenként van ilyen, örüljünk.tényleg fényévenként :/
gyurczi
trii
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 8 éve
francba
több mint 8 éve
De bizony, pöcs... és látnád vörös parókában! 😀 😀Tudom, hogy ha én írok az akutyát nem érdekli, nem is erőltetem, de annyit hadd mondjak, hogy ez az egész szánalmas. Lehet, elmegyek inkább bevásárolni, ha már nyitva vannak a boltok.Ne legyél má' "pöcs"! Törzstag vagy, már miért ne érdekelne????😕
agent T
nexion218
több mint 8 éve
ozibozi
17 133
csak egy nagy hosszú játék lehet sanszos, max Int lesz, de ha nem hordják vissza a punttal egyenértékű, mert ezzel a fallal nem fognak folyamatosan haladni
több mint 8 éve
ST magic. Fényévenként van ilyen, örüljünk.
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 8 éve
hát így max akkor lesz bármi sansz. ha a D valami extrém teljesítménnyel rukkol elő..(és az ST is, tőlük mondjuk 2ből 2 eddig szerencsére)
több mint 8 éve
ozibozi
17 133
ez az
több mint 8 éve
Lassan TE lesz a falban. Robinsont visszasírjuk
több mint 8 éve
Tudom, hogy ha én írok az akutyát nem érdekli, nem is erőltetem, de annyit hadd mondjak, hogy ez az egész szánalmas. Lehet, elmegyek inkább bevásárolni, ha már nyitva vannak a boltok.Ne legyél má' "pöcs"! Törzstag vagy, már miért ne érdekelne????😕
agent T
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 8 éve
jusssipekka
593
bobby hart in action
több mint 8 éve
Taz
349
Schwartz is megy le 😏
több mint 8 éve
és még Schwarz is, ezt nem hiszem el!! így már 5 backup lesz a falban, röhej bazdmeg
több mint 8 éve
ozibozi
17 133
Swarci is oda
több mint 8 éve
remek playhívás volt megint
több mint 8 éve
megint kinyírjuk magunkat egy zászlóval..
több mint 8 éve
Tudom, hogy ha én írok az akutyát nem érdekli, nem is erőltetem, de annyit hadd mondjak, hogy ez az egész szánalmas. Lehet, elmegyek inkább bevásárolni, ha már nyitva vannak a boltok.
Braves on the warpath!!!
Leszarom, hogy elment Daniella Heatley, akkor is hajrá Ottawa Senators 😊
több mint 8 éve
ozibozi
17 133
Igazi NFC East rangadóA PO a tét így érthető 😊))))))))))))))))))))))))))))
gyurczi
több mint 8 éve
Igazi NFC East rangadó
több mint 8 éve
jeeeeee 😊
több mint 8 éve
ozibozi
17 133
2 TO 3 pontért