NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 685
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
Washington Redskins - Philadelphia Eagles
több mint 9 éve
Mondjuk ahogy ellenünk játszottak az 1. félidőben, nem biztos. 😀😀amúgy úgy "sírnak" most az Eagles fanok, mintha vége lenne a meccsnek. 10 pont 1 negyed? vagy csak azért nem izgulok ilyen szitukban, mert nálunk Bandi a QB?Borbinhonem kell a nagy mellény, a mi csoportunkat lehet behúzták volna.Höri
több mint 9 éve
Érdekes, hogy Sanchez sose néz McCoy felé passzoknál, pedig rendszeresen 10-20 yardos üres területek vannak előtte.peterk2005Jééé, a kommentátor is észrevette Sproles-al...
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
amúgy úgy "sírnak" most az Eagles fanok, mintha vége lenne a meccsnek. 10 pont 1 negyed? vagy csak azért nem izgulok ilyen szitukban, mert nálunk Bandi a QB?BorbinhoNem tudom mennyi Eagles-meccset láttál az első 12-ből, de ha legalább 2-3-at, akkor tudnád miért "sírunk".
több mint 9 éve
Kampman
28 313
amúgy úgy "sírnak" most az Eagles fanok, mintha vége lenne a meccsnek. 10 pont 1 negyed? vagy csak azért nem izgulok ilyen szitukban, mert nálunk Bandi a QB?Borbinhonektek nincsenek ilyen kemény csoportellenfeleitek
több mint 9 éve
amúgy úgy "sírnak" most az Eagles fanok, mintha vége lenne a meccsnek. 10 pont 1 negyed? vagy csak azért nem izgulok ilyen szitukban, mert nálunk Bandi a QB?Borbinhonem kell a nagy mellény, a mi csoportunkat lehet behúzták volna.
több mint 9 éve
amúgy úgy "sírnak" most az Eagles fanok, mintha vége lenne a meccsnek. 10 pont 1 negyed? vagy csak azért nem izgulok ilyen szitukban, mert nálunk Bandi a QB?BorbinhoEz éppenséggel közrejátszhat
több mint 9 éve
amúgy úgy "sírnak" most az Eagles fanok, mintha vége lenne a meccsnek. 10 pont 1 negyed? vagy csak azért nem izgulok ilyen szitukban, mert nálunk Bandi a QB?BorbinhoTebow FA, ő pont ideális lenne ebbe a szituba. Gyorsan leigazolják, és meg is lehet a fordítás.
több mint 9 éve
amúgy úgy "sírnak" most az Eagles fanok, mintha vége lenne a meccsnek. 10 pont 1 negyed? vagy csak azért nem izgulok ilyen szitukban, mert nálunk Bandi a QB?
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 9 éve
Érdekes, hogy Sanchez sose néz McCoy felé passzoknál, pedig rendszeresen 10-20 yardos üres területek vannak előtte.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
ennyi de persze én vagyok a hülye, hogy várnám, hogy 100.x hiba után lépjenek valamitmi simán leültettük Cortez Allent, pedig a szezon előtt kapott komoly szerződéstShilkorBárki, ki lehet próbálni Boykint ki lehet próbálni Jenknist (nem érdekel, hogy Saftey akkor is jobban megoldaná) nem most derül ki, hogy szr. Akkor legalább látnám, hogy próbálkoznak meg oldani de neeemdandeEgy nevet mondj, akit te beraknál a helyére. Persze megindokolva.Highlanderde miért kell 100x szor is ezt az embert oda engedni miéééééééééééért??????????????????????????????????????,,, ne mondjátok már nekem, hogy ez védhető ne mondjátok de komolyandandemenjen az egész COSTF a franbadandeMert ők futottak Jackson mellett? Te menjél inkább aludni.Eazzy
több mint 9 éve
hossz vagy átmérő vagy kerület? 😀1,78idén boykin is olyan, mint a f.szom...jorgetörpe?Borbinho
cerkának nagy, cb-nek kevésjorge
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
inch? 😛1,78idén boykin is olyan, mint a f.szom...jorgetörpe?Borbinho
cerkának nagy, cb-nek kevésjorge
több mint 9 éve
1,78idén boykin is olyan, mint a f.szom...jorgetörpe?Borbinho
cerkának nagy, cb-nek kevés
több mint 9 éve
mi simán leültettük Cortez Allent, pedig a szezon előtt kapott komoly szerződéstBárki, ki lehet próbálni Boykint ki lehet próbálni Jenknist (nem érdekel, hogy Saftey akkor is jobban megoldaná) nem most derül ki, hogy szr. Akkor legalább látnám, hogy próbálkoznak meg oldani de neeemdandeEgy nevet mondj, akit te beraknál a helyére. Persze megindokolva.Highlanderde miért kell 100x szor is ezt az embert oda engedni miéééééééééééért??????????????????????????????????????,,, ne mondjátok már nekem, hogy ez védhető ne mondjátok de komolyandandemenjen az egész COSTF a franbadandeMert ők futottak Jackson mellett? Te menjél inkább aludni.Eazzy
több mint 9 éve
zsojti
4 063
nyilván...
több mint 9 éve
Ez így igaz, egyetemista koromban velem is megtörtént párszor. Pedig akkor még dalt sem írtak a pálinkáról, teljesen tudatlanul ittuk.Aláz a Redskins, ahogy mindenki várta.iktriadEz egy csütörtök esti meccs, ami szombaton kezdődik és vasárnap ér véget. Ilyen ritka alkalmakkor történnek az igazán nagy meglepetésekKampman
több mint 9 éve
idén boykin is olyan, mint a f.szom...jorgetörpe?
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 9 éve
idén boykin is olyan, mint a f.szom...jorgelankadt? 😀 csak vicc 😊
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
Hogyan lehet egy szezont a kukába dobni by Philadelphia Eagles 😀 😀 múlt héten szomorú és mérges vagyok most valahogy beletörődtem az első kihagyott FG óta
több mint 9 éve
idén boykin is olyan, mint a f.szom...
több mint 9 éve
Chip is áll, mint egy fasz az oldalvonalnál, fingja sincs ilyenkor mit kéne csinálni. Menjen az egész csapat a francba, legalja. Szégyen bazmeg. Mi meg superbowl-ról álmodoztunk 😀😀😀DDDDDDDDHulkeinsteinChip már Mariotáról álmodozik és szemmel láthatólag az egész csapat ennek rendeli alá ezt a meccset.
több mint 9 éve
Bárki, ki lehet próbálni Boykint ki lehet próbálni Jenknist (nem érdekel, hogy Saftey akkor is jobban megoldaná) nem most derül ki, hogy szr. Akkor legalább látnám, hogy próbálkoznak meg oldani de neeemEgy nevet mondj, akit te beraknál a helyére. Persze megindokolva.Highlanderde miért kell 100x szor is ezt az embert oda engedni miéééééééééééért??????????????????????????????????????,,, ne mondjátok már nekem, hogy ez védhető ne mondjátok de komolyandandemenjen az egész COSTF a franbadandeMert ők futottak Jackson mellett? Te menjél inkább aludni.Eazzy
több mint 9 éve
Jessica Simpsont és dobja le a ruháját minden futásnál jobb lenne plEgy nevet mondj, akit te beraknál a helyére. Persze megindokolva.Highlanderde miért kell 100x szor is ezt az embert oda engedni miéééééééééééért??????????????????????????????????????,,, ne mondjátok már nekem, hogy ez védhető ne mondjátok de komolyandandemenjen az egész COSTF a franbadandeMert ők futottak Jackson mellett? Te menjél inkább aludni.Eazzy
több mint 9 éve
Mert Billy Davis az év elején megmondt,a hogy ki a 2 kezdő cornere, és ha Fletcher letérdelne snapnél, akkor is ragaszkodna hozzá, mert ő a faszagyerek, nem fog behódolni másnak...de miért kell 100x szor is ezt az embert oda engedni miéééééééééééért??????????????????????????????????????,,, ne mondjátok már nekem, hogy ez védhető ne mondjátok de komolyandandemenjen az egész COSTF a franbadandeMert ők futottak Jackson mellett? Te menjél inkább aludni.Eazzy