Washington Redskins – Philadelphia Eagles
1 feliratkozó
több mint 10 éve
huh azt hittem senki nem ér oda
több mint 10 éve
köszi Sproles
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 10 éve
tuti kiengedjük őket......
több mint 10 éve
safetyt nekikinkább örüljünk hogy nekünk van végre két kezdő : D
zsoeo
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
safetyt nekik
több mint 10 éve
így akarunk két pontot szerezni ma ezért jötünk
több mint 10 éve
annyira elit az o fal, hogy átfordult kurvaszarba.
több mint 10 éve
az mi szopatás 😀😀

#NoPhlyZone
“He played like a freakin’ Hall of Famer. I don’t know how many passes he missed, but he managed the game, got the ball to his receivers, got the ball to the running backs." - Cameron Heyward on Carson Wentz
több mint 10 éve
döntsük már el, h kell e a szezon vagy sem...faszom tobinokkal, barbikkal nem lehet játszani
több mint 10 éve
sztem tuti direkt csinálják Bradford vmi nagyon rosszat tett.....................
több mint 10 éve
szemét eagles puntokkal akar nyerni...
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 10 éve
elit az OL
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
Úúúú, tényleg semmi piám...Na ma teszteljük, hogy milyen hatással van a meccsre....😀Francokat. Nem ivott eleget...Mondanám, hogy nem vagy normális, de én meg Skins szurkoló vagyok, szóval kussolok....😀ja, de attól mert szar még szeretem 😀ja miért nem játszik griffin a harmadik? Kedvenc feka qbm Newton után.láttál összefoglakat az elmúlt két év Skins meccseiről?
ano92
nexion218
ano92
nexion218
apeszos
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 10 éve
kéne egy TD
több mint 10 éve
Murray megfutotta az éviv összes yardját jihááááááááá
több mint 10 éve
Francokat. Nem ivott eleget...Mondanám, hogy nem vagy normális, de én meg Skins szurkoló vagyok, szóval kussolok....😀ja, de attól mert szar még szeretem 😀ja miért nem játszik griffin a harmadik? Kedvenc feka qbm Newton után.láttál összefoglakat az elmúlt két év Skins meccseiről?
ano92
nexion218
ano92
nexion218
több mint 10 éve
MURRAY REBORN ÁÁHÁHHÁÍ44!!
több mint 10 éve
Mondanám, hogy nem vagy normális, de én meg Skins szurkoló vagyok, szóval kussolok....😀ja, de attól mert szar még szeretem 😀ja miért nem játszik griffin a harmadik? Kedvenc feka qbm Newton után.láttál összefoglakat az elmúlt két év Skins meccseiről?
ano92
nexion218
ano92
több mint 10 éve
és a HD stream lefosott megint a FG-ra...
több mint 10 éve
Na ez is csak FG lett. Ha tartjuk ezt a szintet és megint lehoz legalább egy félidőt az O# akkor még nyerhetünk is. : D

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
ja, de attól mert szar még szeretem 😀ja miért nem játszik griffin a harmadik? Kedvenc feka qbm Newton után.láttál összefoglakat az elmúlt két év Skins meccseiről?
ano92
nexion218
több mint 10 éve
ja miért nem játszik griffin a harmadik? Kedvenc feka qbm Newton után.láttál összefoglakat az elmúlt két év Skins meccseiről?
ano92
több mint 10 éve
Logan állat!
több mint 10 éve
ja miért nem játszik griffin a harmadik? Kedvenc feka qbm Newton után.