Washington Redskins – Philadelphia Eagles
1 feliratkozó
több mint 9 éve
kicsit elkezdek szurkolni a blowoutnak ha megint 3rd and punt lesz az eagles játéka
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 9 éve
Akkor Gruden Jr miatt szopok fantasyben... xarjon az a fasz sünt...Hivatalosan ő az. De kb. 3 series után állandóan kiveszi Gruden Jr. Pedig mindig gyengén kezd Morris és a meccs végére darálja le a védőket, csak Jr. türelmetlen, van Jones joban szopik...😀Sajnálom Morris-t...Semmivel nem több Jones és kurva hamar kiveszi Jr. a meccsből...Nem Morris a nr1 RB???
nexion218
ThundersNFL
nexion218
Szerkesztette: ThundersNFL a Paraszt
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
ha a védelem vagy a ST nem szerez akkor itt nem lesz pont
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 9 éve
Ez is igaz. De az volt, nem is kicsi, szóval kellett a zászló rá.Tök felesleges dpi volt esélye sem volt elkapninaná hogy bedobják a zászlót grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrazért arra necces lett volna nem dobni....:-P
dande
nexion218
MrMiksa
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 9 éve
Mekkora meleg TD te jó ég
Draft
több mint 9 éve
nem minden szar csak az offense kb 4 meccsből 2 negyedet játszott a többin olyan elkeseredett, kilátás nélküli teljesítményt mutatott amit nehéz lenyelni egy olyan szurkernak aki szeretne koncepciót tüzet stbstb látni...Es Rowe meg Hicks?Teljesen mindegy, mert draftolni sem tud Kelly, ez már bebizonyosodott.A fal nem blokkol, Bradford nem dobja el a labdát (főleg nem messzire), ha meg mégis sikerül neki elég időt adni, akkor az elkapó droppol. Kivéve persze ha futunk, akkor még a labda átadása előtt odaér a védő.azt én sem értem hogy minek ide bradford, hogyha dob akkor is csak rövidet hívna rá. tök fölösleges volt elbaszni rá így egy ilyen picket
Hulkeinstein
eaglesmcnabb
Tökmindegy, hogy Marcus Smith jön-e, vagy tradelünk nyilvánvalóan gyenge játékosokért.
mustaine
Hagyjuk mar ezt a minden szar dumat
Janek
több mint 9 éve
Hivatalosan ő az. De kb. 3 series után állandóan kiveszi Gruden Jr. Pedig mindig gyengén kezd Morris és a meccs végére darálja le a védőket, csak Jr. türelmetlen, van Jones joban szopik...😀Sajnálom Morris-t...Semmivel nem több Jones és kurva hamar kiveszi Jr. a meccsből...Nem Morris a nr1 RB???
nexion218
ThundersNFL
több mint 9 éve
25 perc, 24 yard
több mint 9 éve
MrMiksa
3 787
Tök felesleges dpi volt esélye sem volt elkapninaná hogy bedobják a zászlót grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrazért arra necces lett volna nem dobni....:-P
dande
nexion218
több mint 9 éve
Remélem, hogy Kelly is rájött már erre és szólt az O linenak, hogy nem kell megvédeniük. Pick is megmarad és előrébb is draftolunk. Cool.Teljesen. Pár meccsig még azt lehetett mondani, hogy még nem szokott vissza, meg tanulja az O-t, de mostmár semmilyen kifogás nem lehet. Foles elcserélésének fő indoka az volt, hogy nem találja az üres elkapókat. Bradford ennél 100x rosszabb eddig.A fal nem blokkol, Bradford nem dobja el a labdát (főleg nem messzire), ha meg mégis sikerül neki elég időt adni, akkor az elkapó droppol. Kivéve persze ha futunk, akkor még a labda átadása előtt odaér a védő.azt én sem értem hogy minek ide bradford, hogyha dob akkor is csak rövidet hívna rá. tök fölösleges volt elbaszni rá így egy ilyen picket
Hulkeinstein
eaglesmcnabb
Hulkeinstein
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 9 éve
Es Rowe meg Hicks?Teljesen mindegy, mert draftolni sem tud Kelly, ez már bebizonyosodott.A fal nem blokkol, Bradford nem dobja el a labdát (főleg nem messzire), ha meg mégis sikerül neki elég időt adni, akkor az elkapó droppol. Kivéve persze ha futunk, akkor még a labda átadása előtt odaér a védő.azt én sem értem hogy minek ide bradford, hogyha dob akkor is csak rövidet hívna rá. tök fölösleges volt elbaszni rá így egy ilyen picket
Hulkeinstein
eaglesmcnabb
Tökmindegy, hogy Marcus Smith jön-e, vagy tradelünk nyilvánvalóan gyenge játékosokért.
mustaine
Hagyjuk mar ezt a minden szar dumat
több mint 9 éve
Mitől lett ilyen az Eagles? Chip ennyire elrontotta volna az összképet ?kiakadt a Shurmur-mérő
Coolearie
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
ez nem volt meg de megadják mondjuk mindegy is...
több mint 9 éve
Ha ez így megy tovább, akkor egy pár hét múlva lehet gondolkodni az edzőcserén. Ezt már nem lehet 1-1 emberre fogni.ezzel egyetértek!
Hulkeinstein
több mint 9 éve
Sajnálom Morris-t...Semmivel nem több Jones és kurva hamar kiveszi Jr. a meccsből...Nem Morris a nr1 RB???
nexion218
Draft
több mint 9 éve
félreértettél arra gondoltam, hogy sztem tisztán levédekezte de persze, hogy befújjákkomolyan sztem a védők meg se mozduljanakMarhára nem a védőket kéne szidni, amikor az offense nem bír first downt csinálni
dande
mustaine
több mint 9 éve
naná hogy bedobják a zászlót grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrazért arra necces lett volna nem dobni....:-P
dande
több mint 9 éve
Ha ez így megy tovább, akkor egy pár hét múlva lehet gondolkodni az edzőcserén. Ezt már nem lehet 1-1 emberre fogni.
több mint 9 éve
még mázlijuk is van
több mint 9 éve
Mitől lett ilyen az Eagles? Chip ennyire elrontotta volna az összképet ?
több mint 9 éve
komolyan sztem a védők meg se mozduljanakMarhára nem a védőket kéne szidni, amikor az offense nem bír first downt csinálni
dande
több mint 9 éve
Sajnálom Morris-t...Semmivel nem több Jones és kurva hamar kiveszi Jr. a meccsből...
több mint 9 éve
komolyan sztem a védők meg se mozduljanak
több mint 9 éve
eddig kőkemény outcoaching megylol,
evergreen
ez marhára nem igaz, minden meccsen ezt a játékot és így játszunk!!
eddig egyedül a giants scoutolta le rendesen a futójátékokat és a blokkokat
több mint 9 éve
Az fantasztikus, kezdődik 😀😀😀D