Washington Redskins – Philadelphia Eagles
1 feliratkozó
több mint 10 éve
Bazdmeg inkább Heneryt nézem. Azt már legalább zsigerből szidom.
több mint 10 éve
sturgis még az extrát is a léc mellé helyezi, nehogy kivédje valaki xd
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
csoda is coming
több mint 10 éve
tud sam csak rá kell hívni a hosszút xd
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
ÉS AKKOR HOSSZÚ PASSZ! Coopert kell elővenni? 😀 😀
több mint 10 éve
jó ez a sec
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 10 éve
ez nem igaz, hogy nem bírja oda dobni volt megint 7 másodperce
több mint 10 éve
Ebben mi volt a holding?
több mint 10 éve
Sam-nek már nincs tekintélye az ellenfelekkel szemben sem. Minden védelem tudja, hogy kicsit ráijesztenek és annyi neki. Lehet parasztság,de tavaly imádkoztam, hogy Foles valahogy eltávolodjon a QB posztról, ha kell akkor sérüljön le de már nem bírtam nézni.De sajno ez kellett ahhoz hogy végre Sanchez játszhasson és ne az a majomparádé.Az első passza kapásbol egy hosszu td volt...Ne akarja senki hogy megint könyörögni kelljen az égieknek hogy Sammy kipottyanjon onnan!!!Ugyan ezt érzem én is, sosem hittem volna, hogy lesz még 1 olyan szezon ahol könyörögni kell a jó öreg Száncsóért! :S Ez az ami nagyon gáz... Mondjuk elsősorban nem Sam hibája, hogy mi idehoztuk annak ellenére, hogy milyen xar! Ilyenkor mindig arra gondolok, hogy mennyire röhöghetnek most a Rams-nál!
MrMiksa
több mint 10 éve
legalább megfutotta de most is volt 6 sec mire elindult
több mint 10 éve
sam se magabiztos de hogy az OL bottom 5 ligaszinten az tutiDolphins, Lions, Seahawks, Colts az egyértelmű bottom 4, ettől a szinttől messze az Eagles
eaglesmcnabb

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Sam-nek már nincs tekintélye az ellenfelekkel szemben sem. Minden védelem tudja, hogy kicsit ráijesztenek és annyi neki. Lehet parasztság,de tavaly imádkoztam, hogy Foles valahogy eltávolodjon a QB posztról, ha kell akkor sérüljön le de már nem bírtam nézni.De sajno ez kellett ahhoz hogy végre Sanchez játszhasson és ne az a majomparádé.Az első passza kapásbol egy hosszu td volt...Ne akarja senki hogy megint könyörögni kelljen az égieknek hogy Sammy kipottyanjon onnan!!!
több mint 10 éve
sam se magabiztos de hogy az OL bottom 5 ligaszinten az tutibezzeg ha Foles művelte volna ugyan ezt...... sztem egy QB-n is múlik milyen az OL előtte........
eaglesmcnabb
több mint 10 éve
sam se magabiztos de hogy az OL bottom 5 ligaszinten az tutiEz viszont hülyeség. Nyilván a backupok alapból rosszabbak, mint az átlag, de még velük sem a falon megy ez el. A blokkok többnyire megvannak, a baj az üresen hagyott emberekből van, illetve abból, hogy Bradford nem dobja el azt a k*rva labdát. Johnson, Peters top5, Kelce idén hibázgat, de ugyanannyi kulcsblokkja is van. Konkrét hatalmas Barbre hibára én nem emlékszem, és Gardnernél sem voltak egyéni bakik. A gond a coachinggal van.
eaglesmcnabb
Szerkesztette: Hulkeinstein
több mint 10 éve
A 4FD-t is sikerült alulmúlni, a Befaló kettővel van/ félidő

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
Mondjuk akkor ne olvasd el... ennyi ... olvastam én már ennél sokkal alpáribb hsz-eket is. Igaz nem most, de ezt már nem bírtam magamban tartani.Sam egy igazi gyökér, mit vártatok, hogy majd tényleg ezzel a rakás szarzsákkal fogunk bejutni a PO-ba, és megnyerjük a SB-t? 😀 Ugyan már... aki komolyan azt hitte, hogy bármire esélyesek vagyunk egy ilyen kaliberű QB-val az vagy az első NFL szezonját nézi, vagy naivabb egy elsős kisiskolásnál is! Annyira vártam ezt a szezont, de már inkább a következőt szeretném 😕mondjuk ez az alpári stílus hiányzik a legkevésbé.
Gege55
evergreen
több mint 10 éve
sam se magabiztos de hogy az OL bottom 5 ligaszinten az tuti
több mint 10 éve
Sam egy igazi gyökér, mit vártatok, hogy majd tényleg ezzel a rakás szarzsákkal fogunk bejutni a PO-ba, és megnyerjük a SB-t? 😀 Ugyan már... aki komolyan azt hitte, hogy bármire esélyesek vagyunk egy ilyen kaliberű QB-val az vagy az első NFL szezonját nézi, vagy naivabb egy elsős kisiskolásnál is! Annyira vártam ezt a szezont, de már inkább a következőt szeretném 😕mondjuk ez az alpári stílus hiányzik a legkevésbé.
Gege55

#NoPhlyZone
“He played like a freakin’ Hall of Famer. I don’t know how many passes he missed, but he managed the game, got the ball to his receivers, got the ball to the running backs." - Cameron Heyward on Carson Wentz
több mint 10 éve
Sam egy igazi gyökér, mit vártatok, hogy majd tényleg ezzel a rakás szarzsákkal fogunk bejutni a PO-ba, és megnyerjük a SB-t? 😀 Ugyan már... aki komolyan azt hitte, hogy bármire esélyesek vagyunk egy ilyen kaliberű QB-val az vagy az első NFL szezonját nézi, vagy naivabb egy elsős kisiskolásnál is! Annyira vártam ezt a szezont, de már inkább a következőt szeretném 😕
több mint 10 éve
Yipiyooo, a második félidőre fölösleges kijönni

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
Igaz a nagy tetesen a Giants eddig szepen tolja a Falcons-szal karoltve, de a buliszelo is jol all ezen kivul87655 itt, nem vagyok nyugodt 😕Azt hiszem lassan tephetem szet a szelvenyem 😀nyugi, ideát 77ezer bánja mert a többi meccs jön : D
toothy
eaglesmcnabb
toothy
több mint 10 éve
#collegekickersja mégsem...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
tuti eltippmixülte az eagles 0-ra
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 10 éve
menjen ez a kurva anyjába 33rólnem hiszem el kibaszott hülye most basznám ki az öltözőből is