Washington Redskins – Philadelphia Eagles
1 feliratkozó
több mint 9 éve
Bazdmeg inkább Heneryt nézem. Azt már legalább zsigerből szidom.
több mint 9 éve
sturgis még az extrát is a léc mellé helyezi, nehogy kivédje valaki xd
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 9 éve
csoda is coming
több mint 9 éve
tud sam csak rá kell hívni a hosszút xd
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 9 éve
ÉS AKKOR HOSSZÚ PASSZ! Coopert kell elővenni? 😀 😀
több mint 9 éve
jó ez a sec
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 9 éve
ez nem igaz, hogy nem bírja oda dobni volt megint 7 másodperce
több mint 9 éve
Ebben mi volt a holding?
több mint 9 éve
Sam-nek már nincs tekintélye az ellenfelekkel szemben sem. Minden védelem tudja, hogy kicsit ráijesztenek és annyi neki. Lehet parasztság,de tavaly imádkoztam, hogy Foles valahogy eltávolodjon a QB posztról, ha kell akkor sérüljön le de már nem bírtam nézni.De sajno ez kellett ahhoz hogy végre Sanchez játszhasson és ne az a majomparádé.Az első passza kapásbol egy hosszu td volt...Ne akarja senki hogy megint könyörögni kelljen az égieknek hogy Sammy kipottyanjon onnan!!!Ugyan ezt érzem én is, sosem hittem volna, hogy lesz még 1 olyan szezon ahol könyörögni kell a jó öreg Száncsóért! :S Ez az ami nagyon gáz... Mondjuk elsősorban nem Sam hibája, hogy mi idehoztuk annak ellenére, hogy milyen xar! Ilyenkor mindig arra gondolok, hogy mennyire röhöghetnek most a Rams-nál!
MrMiksa
több mint 9 éve
legalább megfutotta de most is volt 6 sec mire elindult
több mint 9 éve
sam se magabiztos de hogy az OL bottom 5 ligaszinten az tutiDolphins, Lions, Seahawks, Colts az egyértelmű bottom 4, ettől a szinttől messze az Eagles
eaglesmcnabb
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
MrMiksa
3 787
Sam-nek már nincs tekintélye az ellenfelekkel szemben sem. Minden védelem tudja, hogy kicsit ráijesztenek és annyi neki. Lehet parasztság,de tavaly imádkoztam, hogy Foles valahogy eltávolodjon a QB posztról, ha kell akkor sérüljön le de már nem bírtam nézni.De sajno ez kellett ahhoz hogy végre Sanchez játszhasson és ne az a majomparádé.Az első passza kapásbol egy hosszu td volt...Ne akarja senki hogy megint könyörögni kelljen az égieknek hogy Sammy kipottyanjon onnan!!!
több mint 9 éve
sam se magabiztos de hogy az OL bottom 5 ligaszinten az tutibezzeg ha Foles művelte volna ugyan ezt...... sztem egy QB-n is múlik milyen az OL előtte........
eaglesmcnabb
több mint 9 éve
sam se magabiztos de hogy az OL bottom 5 ligaszinten az tutiEz viszont hülyeség. Nyilván a backupok alapból rosszabbak, mint az átlag, de még velük sem a falon megy ez el. A blokkok többnyire megvannak, a baj az üresen hagyott emberekből van, illetve abból, hogy Bradford nem dobja el azt a k*rva labdát. Johnson, Peters top5, Kelce idén hibázgat, de ugyanannyi kulcsblokkja is van. Konkrét hatalmas Barbre hibára én nem emlékszem, és Gardnernél sem voltak egyéni bakik. A gond a coachinggal van.
eaglesmcnabb
Szerkesztette: Hulkeinstein
több mint 9 éve
A 4FD-t is sikerült alulmúlni, a Befaló kettővel van/ félidő
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 9 éve
Mondjuk akkor ne olvasd el... ennyi ... olvastam én már ennél sokkal alpáribb hsz-eket is. Igaz nem most, de ezt már nem bírtam magamban tartani.Sam egy igazi gyökér, mit vártatok, hogy majd tényleg ezzel a rakás szarzsákkal fogunk bejutni a PO-ba, és megnyerjük a SB-t? 😀 Ugyan már... aki komolyan azt hitte, hogy bármire esélyesek vagyunk egy ilyen kaliberű QB-val az vagy az első NFL szezonját nézi, vagy naivabb egy elsős kisiskolásnál is! Annyira vártam ezt a szezont, de már inkább a következőt szeretném 😕mondjuk ez az alpári stílus hiányzik a legkevésbé.
Gege55
evergreen
több mint 9 éve
sam se magabiztos de hogy az OL bottom 5 ligaszinten az tuti
több mint 9 éve
Sam egy igazi gyökér, mit vártatok, hogy majd tényleg ezzel a rakás szarzsákkal fogunk bejutni a PO-ba, és megnyerjük a SB-t? 😀 Ugyan már... aki komolyan azt hitte, hogy bármire esélyesek vagyunk egy ilyen kaliberű QB-val az vagy az első NFL szezonját nézi, vagy naivabb egy elsős kisiskolásnál is! Annyira vártam ezt a szezont, de már inkább a következőt szeretném 😕mondjuk ez az alpári stílus hiányzik a legkevésbé.
Gege55
#NoPhlyZone
“He played like a freakin’ Hall of Famer. I don’t know how many passes he missed, but he managed the game, got the ball to his receivers, got the ball to the running backs." - Cameron Heyward on Carson Wentz
több mint 9 éve
Sam egy igazi gyökér, mit vártatok, hogy majd tényleg ezzel a rakás szarzsákkal fogunk bejutni a PO-ba, és megnyerjük a SB-t? 😀 Ugyan már... aki komolyan azt hitte, hogy bármire esélyesek vagyunk egy ilyen kaliberű QB-val az vagy az első NFL szezonját nézi, vagy naivabb egy elsős kisiskolásnál is! Annyira vártam ezt a szezont, de már inkább a következőt szeretném 😕
több mint 9 éve
Yipiyooo, a második félidőre fölösleges kijönni
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 9 éve
toothy
222
Igaz a nagy tetesen a Giants eddig szepen tolja a Falcons-szal karoltve, de a buliszelo is jol all ezen kivul87655 itt, nem vagyok nyugodt 😕Azt hiszem lassan tephetem szet a szelvenyem 😀nyugi, ideát 77ezer bánja mert a többi meccs jön : D
toothy
eaglesmcnabb
toothy
több mint 9 éve
#collegekickersja mégsem...
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
tuti eltippmixülte az eagles 0-ra
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 9 éve
zsojti
4 063
menjen ez a kurva anyjába 33rólnem hiszem el kibaszott hülye most basznám ki az öltözőből is