Washington Redskins – Philadelphia Eagles
1 feliratkozó
több mint 10 éve
szancsó kéneElőrébb lennék...abban biztos vagyok. Sztem ez ha így folytatódik....Kelly vagy összetöreti Bradfordot vagy csak simán pad....de ezzel a teljesítménnyel nem játszhat sokáig. (A szezont semmiképp sem játszhatja így végig.)
eaglesmcnabb

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
87655 itt, nem vagyok nyugodt 😕Azt hiszem lassan tephetem szet a szelvenyem 😀nyugi, ideát 77ezer bánja mert a többi meccs jön : D
toothy
eaglesmcnabb
több mint 10 éve
33-ről elkúrja, csodás...... istenem.......

#NoPhlyZone
“He played like a freakin’ Hall of Famer. I don’t know how many passes he missed, but he managed the game, got the ball to his receivers, got the ball to the running backs." - Cameron Heyward on Carson Wentz
több mint 10 éve
Azt hiszem lassan tephetem szet a szelvenyem 😀nyugi, ideát 77ezer bánja mert a többi meccs jön : D
toothy
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
Bármit csinálunk, ez az év el van átkozva. Na majd jövőre.
több mint 10 éve
szancsó kéneVagy fel kellett volna menni Marijóskáért 😊
eaglesmcnabb
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
ezeket a rúgókat ki scoutolja, mostmár csak ki kéne baszni innen
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
😊 Henery a kurva anyád
több mint 10 éve
szancsó kénemeg Akers....
eaglesmcnabb
több mint 10 éve
YAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 10 éve
Azt hiszem lassan tephetem szet a szelvenyem 😀
több mint 10 éve
sturgis sem véletlen volt fa 😀
több mint 10 éve
szancsó kéne
több mint 10 éve
Bassza meg Bradford de komolyan. Mostmár csak röhögök a szerencsétlenségeken, de az komolyan felbasz, hogy nem bírja eldobni azt a labdát. Vicc.
több mint 10 éve
Samunak a gatyája tele baszod
több mint 10 éve
Agholor második rookie mistake

#NoPhlyZone
“He played like a freakin’ Hall of Famer. I don’t know how many passes he missed, but he managed the game, got the ball to his receivers, got the ball to the running backs." - Cameron Heyward on Carson Wentz
több mint 10 éve
Errol beszeltem... miert nem dobja ki?
több mint 10 éve
jóvan FGtávról is kiviszi
több mint 10 éve
erős ez a 4-2-5-ös nickel falunk
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 10 éve
Ertz érzi magát valakinek 😀 huhuhuhu
több mint 10 éve
pont jókor értem vissza 😀
több mint 10 éve
ha ezt bevisszük td-re, fordítunk a második félidőben és nyerünk.

#NoPhlyZone
több mint 10 éve
sproles td-t kérek
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c