Washington Redskins - Philadelphia Eagles
több mint 5 éve
MrMiksa
3 787
Beszarás sorba dobják a kamu flageket
több mint 5 éve
csipkelli
4 008
Baszki, csoportellenfelek. Mikor adnánk le egy ilyen meccset az utolsó fordulóban, ha kiüthetnénk valamelyiket a playoffból?Szimpatikus dolog ha ez így van 😀Állítólag a Bears úgy játszik, hogy nem tudják a másik meccsek állását? Nincs kiírva a stadionban?Szerintem tudják. És leszarják. Nyerni akarnak.
MrMiksa
csipkelli
MirrMurr
több mint 5 éve
sima td
több mint 5 éve
Kampman
28 290
2010-ben már megtették azt a szívességet, hogy az utolsó fordulóban, nekik tét nélküli meccsen beengedtek egy csoportriválist a playoffba. Többet nem 😀Szimpatikus dolog ha ez így van 😀Állítólag a Bears úgy játszik, hogy nem tudják a másik meccsek állását? Nincs kiírva a stadionban?Szerintem tudják. És leszarják. Nyerni akarnak.
MrMiksa
csipkelli
MirrMurr
több mint 5 éve
MrMiksa
3 787
Ez meg közben td kell hogy legyen
több mint 5 éve
Ez TD
több mint 5 éve
ez td nem?
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
zsojti
4 063
agholor megfoghatta volna
több mint 5 éve
ez TD!!!!44444444444444444
több mint 5 éve
Nincs meg az egyedüli rekord
több mint 5 éve
😕
több mint 5 éve
Vikes hazai pálya
több mint 5 éve
DP a mai meccsen Guardiolát alakítja.csak jóval szimpatikusabb 😀
Foles meg hihetetlen akárki akármit mond
dande
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
DP a mai meccsen Guardiolát alakítja.Foles meg hihetetlen akárki akármit mond
több mint 5 éve
Szimpatikus dolog ha ez így van 😀Állítólag a Bears úgy játszik, hogy nem tudják a másik meccsek állását? Nincs kiírva a stadionban?Szerintem tudják. És leszarják. Nyerni akarnak.
MrMiksa
csipkelli
több mint 5 éve
csipkelli
4 008
Állítólag a Bears úgy játszik, hogy nem tudják a másik meccsek állását? Nincs kiírva a stadionban?Szerintem tudják. És leszarják. Nyerni akarnak.
MrMiksa
több mint 5 éve
kell egy TD most
több mint 5 éve
közben Foles dobott egy fr rekordotMeg beállította Rivers 25 passzosát 😉
Janek
több mint 5 éve
MrMiksa
3 787
Állítólag a Bears úgy játszik, hogy nem tudják a másik meccsek állását? Nincs kiírva a stadionban?
több mint 5 éve
screen passzt pls az nfl rekordért 😀
több mint 5 éve
fú de izgulok 😀 BDN!