NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2026
124
20
18:05 Arizona State @ Texas A&M [Net4+]
Washington Redskins - Pittsburgh Steelers
több mint 10 éve
A Coltsnál és a Saints-nél ez már hagyomány. 😊Minden tiszteletem neki, de abban talán megegyezhetünk, hogy sose volt ennyire alacsony szinten a védők szerelési készsége az nfl-ben (a Skins mellett a Colts és a Saints fér talán fel az első heti dobogóra e téren)...Na ezt a védekezést se fogja betenni az nfl a PR videóiba... High school szinten is gyalázatos egy elég megkorosodott RB ellen, viccNemcsak a Skins védelemnek lesz gondja vele. Egyrészt rohadt jó a Steelers OL, másrészt De-Will nincs elhasználva. Sosem volt kb feature back, így a kora ellenére abszolút kezdő szintű teljesítményt tud.
baggio
Soldados
baggio

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Ha jól emlékszem igen, de nem akarta aláírni.Lassan bánhatja Cousins, hogy nem írta alá a hosszútávút.ajánlottak neki?
Sixo
balintbaba
több mint 10 éve
jahLassan bánhatja Cousins, hogy nem írta alá a hosszútávút.ajánlottak neki?
Sixo
balintbaba
több mint 10 éve
Lassan bánhatja Cousins, hogy nem írta alá a hosszútávút.ajánlottak neki?
Sixo
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 10 éve
Lassan bánhatja Cousins, hogy nem írta alá a hosszútávút.
több mint 10 éve
Stílusos befejezés...
több mint 10 éve
A fekákraIktriad! Kire teszünk a Rams/49ers meccsen? Kaepernick? 😀Cypress
Cypress
több mint 10 éve
Minden tiszteletem neki, de abban talán megegyezhetünk, hogy sose volt ennyire alacsony szinten a védők szerelési készsége az nfl-ben (a Skins mellett a Colts és a Saints fér talán fel az első heti dobogóra e téren)...Na ezt a védekezést se fogja betenni az nfl a PR videóiba... High school szinten is gyalázatos egy elég megkorosodott RB ellen, viccNemcsak a Skins védelemnek lesz gondja vele. Egyrészt rohadt jó a Steelers OL, másrészt De-Will nincs elhasználva. Sosem volt kb feature back, így a kora ellenére abszolút kezdő szintű teljesítményt tud.
baggio
Soldados

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Csak simán, vagy tol egy tebowingot?4. kísérletnél letérdelEnnél, hogy? Beáll az ellenfélhez a LOS-re?Nah most ha ilyen hazai pályán Cousins, ahol sokkal jobb, mi lesz vele idegenben?szarabb lesz.
Sixo
balintbaba
Cypress
Kampman
több mint 10 éve
na végre mindjárt kezdődik a liga legjobb csapatának, a Los Angeles Ramsnek a meccse
több mint 10 éve
Azt már tavaly is csinálta. 😊4. kísérletnél letérdelEnnél, hogy? Beáll az ellenfélhez a LOS-re?Nah most ha ilyen hazai pályán Cousins, ahol sokkal jobb, mi lesz vele idegenben?szarabb lesz.
Sixo
balintbaba
Cypress
Kampman
több mint 10 éve
4. kísérletnél letérdelEnnél, hogy? Beáll az ellenfélhez a LOS-re?Nah most ha ilyen hazai pályán Cousins, ahol sokkal jobb, mi lesz vele idegenben?szarabb lesz.
Sixo
balintbaba
Cypress
több mint 10 éve
Picksixeket dobál nekik.Ennél, hogy? Beáll az ellenfélhez a LOS-re?Nah most ha ilyen hazai pályán Cousins, ahol sokkal jobb, mi lesz vele idegenben?szarabb lesz.
Sixo
balintbaba
Cypress
több mint 10 éve
Nah most ha ilyen hazai pályán Cousins, ahol sokkal jobb, mi lesz vele idegenben?szarabb lesz.
Sixo
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 10 éve
Nah most ha ilyen hazai pályán Cousins, ahol sokkal jobb, mi lesz vele idegenben?
több mint 10 éve
Na ezt a védekezést se fogja betenni az nfl a PR videóiba... High school szinten is gyalázatos egy elég megkorosodott RB ellen, viccNemcsak a Skins védelemnek lesz gondja vele. Egyrészt rohadt jó a Steelers OL, másrészt De-Will nincs elhasználva. Sosem volt kb feature back, így a kora ellenére abszolút kezdő szintű teljesítményt tud.
baggio

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Bazmeg 3&15-nél ez a passz. Atya-gatya
több mint 10 éve
Játszik? Sétpasszolják, míg a másik oldalon Breeland leszed mindenkit, aki vele szembejönÉppen játszik, legyél türelemesebb...Írtam emailt Normannek, de nem válaszolt, szóval nem mondanám, hogy annyira jóban vagyok veleTi egyébként országos cimbik vagytok, ugye? 😀Stez nem láttad véletlen ki mellett kapta el?hát 20 méterre ott volt a másik oldalon Norman, szóval mellette
Sixo
Stez
Cypress
Stez
Cypress
több mint 10 éve
"Todd Gurley után a másik szupersztár, Blaine Gabbert is képernyőre kerül". Trollololo. 😊 😊 😊
több mint 10 éve
Éppen játszik, legyél türelemesebb...Írtam emailt Normannek, de nem válaszolt, szóval nem mondanám, hogy annyira jóban vagyok veleTi egyébként országos cimbik vagytok, ugye? 😀Stez nem láttad véletlen ki mellett kapta el?hát 20 méterre ott volt a másik oldalon Norman, szóval mellette
Sixo
Stez
Cypress
Stez
több mint 10 éve
Na ezt a védekezést se fogja betenni az nfl a PR videóiba... High school szinten is gyalázatos egy elég megkorosodott RB ellen, vicc

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Írtam emailt Normannek, de nem válaszolt, szóval nem mondanám, hogy annyira jóban vagyok veleTi egyébként országos cimbik vagytok, ugye? 😀Stez nem láttad véletlen ki mellett kapta el?hát 20 méterre ott volt a másik oldalon Norman, szóval mellette
Sixo
Stez
Cypress