Wild Card hétfő
10 hónapja
casaubon
2 391
Majdnem ott volt a momentum
10 hónapja
Ilyen szezont a Steelers tolt pár éve a 11-0 után nem?
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
10 hónapja
A szar offensek körében nagyon népszerűek vagyunk. 😊Nem történt meg ugyanez a beszélgetés a Steelerssel kapcsolatban is?Futás, futás, hosszú passz. Esetleg Wr screen.A 2010-es évek Jaguarsa hívott és kéri vissza a playbookot!
Invincible
iktriad
tenorx
10 hónapja
Invincible
801
Èn akkor aludtam.Nem történt meg ugyanez a beszélgetés a Steelerssel kapcsolatban is?Futás, futás, hosszú passz. Esetleg Wr screen.A 2010-es évek Jaguarsa hívott és kéri vissza a playbookot!
Invincible
iktriad
tenorx
De a playbookot lehet vinni.Defenset is!(kordinátorostól mindenestül)
"Ha egy olyan foglalkozást választasz, amit szeretsz, akkor egy napot sem kell dolgoznod életed során." (Konfucius)
10 hónapja
Nem történt meg ugyanez a beszélgetés a Steelerssel kapcsolatban is?Futás, futás, hosszú passz. Esetleg Wr screen.A 2010-es évek Jaguarsa hívott és kéri vissza a playbookot!
Invincible
iktriad
10 hónapja
Futás, futás, hosszú passz. Esetleg Wr screen.A 2010-es évek Jaguarsa hívott és kéri vissza a playbookot!
Invincible
10 hónapja
Teljesen remènytelen, jöjjünk le most a pályáról oszt irány haza
10 hónapja
Invincible
801
Futás, futás, hosszú passz. Esetleg Wr screen.
"Ha egy olyan foglalkozást választasz, amit szeretsz, akkor egy napot sem kell dolgoznod életed során." (Konfucius)
10 hónapja
Ez az Eagles jelenlegi állapotában a div2es U5ös lány flagfocicsapattol is kikapna.De Baker jól nyomja ez a lényeg
10 hónapja
Úgy látom sokat vártam, hogy csak ezt a gyalázatot kerüljük el...ez fáj a legjobban 😔
10 hónapja
Én azt nem értem, hogy miért nem adták vissza a playcallingot Desainak. Nyilván kurva kínos bevallani, hogy bocs, nem te voltál a hibás, elkúrtam, de ez meg katasztrófa.
10 hónapja
Invincible
801
Tudnak ezek a fiúk tacklet csinálni!Csapaton belül.
10 hónapja
casaubon
2 391
Lehet, ez is hamar eldol
10 hónapja
Kabarè
10 hónapja
na jó ez az Eagles védelem még a Diósd Saints támadósorát se tudná megállítani perpill
10 hónapja
A BUCCANEERS
10 hónapja
Invincible
801
Nem látok változást...😏Ja de ! Bradberry mèg szarabb mint volt
Invincible
10 hónapja
az eagles csak a dropokban bízhat
10 hónapja
Blokkolni a Juliska fog 🤔😏Taylor Swift nem ér rá? Hamarosan Kelce sógornője lesz.
dande2
10 hónapja
Invincible
801
Nem látok változást...😏
10 hónapja
Blokkolni a Juliska fog 🤔😏
10 hónapja
Hajrá mi 🥳
10 hónapja
Én nyitottam egy sört és szurkolok MayfieldnekA Panthers komolyabb ellenállásra volt képes Bakerék ellen múlt héten mint mi mostSzóval mennyünk aludni vagy csináljunk gyorsan popcornt a vonatszerencsétlenséget nézni?
mustaine
iktriad