Wild Card szombat
több mint 3 éve
egyetemi nagydöntős intro, na ilyen se volt még szerintem soha sehol itthon 😊
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Ha már Matt Milano is játszik, emlékezzünk meg egy névrokonárólhaverom tesója kérdezi honnan van ez?
Kampman
több mint 3 éve
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
Az vigasztal, hogy legalább nincs honnan leolvadnunk.
több mint 3 éve
Köszönöm ezt a kultúrális környezetszennyezést!folyamatosan gyűjtögetek 😀youtu.be/HNpZ3BhEKfATe ezeket egész évben keresed a PO-ra? Vagy honnan vannak?
Negritis
Toto21
youtu.be/vdkqaXOxqOQ
Negritis
több mint 3 éve
nah én mentem is vissza haverokkal várni a pizzát 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Ha már Matt Milano is játszik, emlékezzünk meg egy névrokonárólBenned bíztam már meccs elején 💪😁😎
Kampman
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
youtu.be/h8BTxl795bA
több mint 3 éve
LeviPoki
2 799
Lassan visszasírom a Molnár Krisztiánt... 😀
több mint 3 éve
Muffalo_Bafia
920
na gyere bokszolniMiért?szombatonként borozok, ne kérdezd miértmindenre megoldás a sör. Egyszerre étel és ital, laktató, finom, enyhíti a fájdalmat, szebbé ( és elviselhetőbbé) teszi a nőket és olcsóbb mint egy hambi.én meg "hajjak" éhena B- betűs csapatok a kedvenceim. Bears, Browns, tudsz rá adni 50 százalékot? 😀1500 a bandwagon ticket, számlát kérsz róla uram?!Es ha Bills-nek szurkolok?Elszallt a stream bazzAki nem Makat hallgatja az...
Toto21
Muffalo_Bafia
Toto21
Muffalo_Bafia
Toto21
Muffalo_Bafia
Toto21
Muffalo_Bafia
Assurbanapli
"Jalen Ramsey egy vilagi csicska."
több mint 3 éve
folyamatosan gyűjtögetek 😀youtu.be/HNpZ3BhEKfATe ezeket egész évben keresed a PO-ra? Vagy honnan vannak?
Negritis
Toto21
youtu.be/vdkqaXOxqOQ
több mint 3 éve
youtu.be/HNpZ3BhEKfAbiztos lefeküdt a csaj Josh Alennel
Negritis
több mint 3 éve
Assurbanapli
1 355
Miért?szombatonként borozok, ne kérdezd miértmindenre megoldás a sör. Egyszerre étel és ital, laktató, finom, enyhíti a fájdalmat, szebbé ( és elviselhetőbbé) teszi a nőket és olcsóbb mint egy hambi.én meg "hajjak" éhena B- betűs csapatok a kedvenceim. Bears, Browns, tudsz rá adni 50 százalékot? 😀1500 a bandwagon ticket, számlát kérsz róla uram?!Es ha Bills-nek szurkolok?Elszallt a stream bazzAki nem Makat hallgatja az...
Toto21
Muffalo_Bafia
Toto21
Muffalo_Bafia
Toto21
Muffalo_Bafia
Toto21
Muffalo_Bafia
több mint 3 éve
youtu.be/HNpZ3BhEKfAMI a f.szt nézek? Miért nézem?
Negritis
több mint 3 éve
Muffalo_Bafia
920
jó formában van johnny bidé
MirrMurr
több mint 3 éve
Muffalo_Bafia
920
szombatonként borozok, ne kérdezd miértmindenre megoldás a sör. Egyszerre étel és ital, laktató, finom, enyhíti a fájdalmat, szebbé ( és elviselhetőbbé) teszi a nőket és olcsóbb mint egy hambi.én meg "hajjak" éhena B- betűs csapatok a kedvenceim. Bears, Browns, tudsz rá adni 50 százalékot? 😀1500 a bandwagon ticket, számlát kérsz róla uram?!Es ha Bills-nek szurkolok?Elszallt a stream bazzAki nem Makat hallgatja az...
Toto21
Muffalo_Bafia
Toto21
Muffalo_Bafia
Toto21
Muffalo_Bafia
Toto21
több mint 3 éve
youtu.be/HNpZ3BhEKfAOh, a legújabb kedvencem 😎
Negritis
több mint 3 éve
Toto21
5 950
youtu.be/HNpZ3BhEKfATe ezeket egész évben keresed a PO-ra? Vagy honnan vannak?
Negritis
több mint 3 éve
több mint 3 éve
A Colts nem tudta 2 és 1 yardról sem bevinni, aztán a Bills TD jön egy ritkán látható mákos drive végén nyilvánÉs a 2. félidőben a Colts nem túl jó
több mint 3 éve
aki felépítette a játékát az áll vesztésre.az all vesztesre, aki tobbet hibazott. kulcsdrop 3rd downnal Taylornak, kulcshiba Reichtol, hogy 4 yardrol negy jatekbol keptelen volt TD-re es normalis hivasra, kulcs offside Turaytol, aminek a vege benyalt TD lett
gedam
ennyi. persze a Billsnek elkepesztoen szerezncses jatekai es elkapasai vannak, de akkor is a hibakon adja le a Colts a meccset, a sajat hibain. egyelore kimondhatjuk, hogy konkretan elvesziti
több mint 3 éve
Toto21
5 950
mindenre megoldás a sör. Egyszerre étel és ital, laktató, finom, enyhíti a fájdalmat, szebbé ( és elviselhetőbbé) teszi a nőket és olcsóbb mint egy hambi.én meg "hajjak" éhena B- betűs csapatok a kedvenceim. Bears, Browns, tudsz rá adni 50 százalékot? 😀1500 a bandwagon ticket, számlát kérsz róla uram?!Es ha Bills-nek szurkolok?Elszallt a stream bazzAki nem Makat hallgatja az...
Toto21
Muffalo_Bafia
Toto21
Muffalo_Bafia
Toto21
Muffalo_Bafia