Wild Card szombat
több mint 3 éve
úgy mindenki tudjanem fordított sorrendben?Elmegyek Kiveremmi az az EK? vmi új párt?már az EK sem a régi. emúttnyócévMár-már zavaróanüdv mindenki, volt vmi érdekes amiről lemaradtam eddig?Feltűnően sok szó megy a meccsről.
shitposting megy már?
briareos
iktriad
csebi
petey
Muffalo_Bafia
petey
Tactful Cactus
több mint 3 éve
Na végre rájöttem kire emlékeztet Cole Beasley. Bob the Goon-ra a 1989-es Batman filmből. 😊 több mint 3 éve
Szerintem nem lenne bánatos a Colts, ha hárommal több pontja lenne.
több mint 3 éve
Lúdas Solymi
8 017
Ne akard tudni.-.Rocco...?ah nemazért foghatnák az ALL prokatjó hogy nem a kutyát kajáltad be 😛
ah sajnálom h lemaradtam első félidőről... bekajáltam és kutyával bealudtunk a kanapén 😀
#mopszlife
briareos
dande
nekem vastagtésztás húsimádó volt a pregameshow mellé, rocco kapott egy rágócsontot, aztán elkezdett horkolni és hopp kiesett 2 óra 😀
briareos
👀
petey
több mint 3 éve
Siffredi 😀Rocco?ah nemazért foghatnák az ALL prokatjó hogy nem a kutyát kajáltad be 😛
ah sajnálom h lemaradtam első félidőről... bekajáltam és kutyával bealudtunk a kanapén 😀
#mopszlife
briareos
dande
nekem vastagtésztás húsimádó volt a pregameshow mellé, rocco kapott egy rágócsontot, aztán elkezdett horkolni és hopp kiesett 2 óra 😀
briareos
mukijoe
több mint 3 éve
Lúdas Solymi
8 017
Tudathasadásban vagyok, nem tudok a Billsnek szurkolni...
több mint 3 éve
Rocco...?ah nemazért foghatnák az ALL prokatjó hogy nem a kutyát kajáltad be 😛
#mopszlife
briareos
dande
briareos
👀
több mint 3 éve
Klaci79
22 220
fel kell keményednie a Colt DL-nek, különben nem lesz meccs...aztán majd kiderül, hogy a Colts O mire képes, mert szerintem az első félidőben nem volt rossz, csak nyilván a pontszám...
több mint 3 éve
lehet nem magánaknem fordított sorrendben?Elmegyek Kiveremmi az az EK? vmi új párt?már az EK sem a régi. emúttnyócévMár-már zavaróanüdv mindenki, volt vmi érdekes amiről lemaradtam eddig?Feltűnően sok szó megy a meccsről.
shitposting megy már?
briareos
iktriad
csebi
petey
Muffalo_Bafia
petey
Tactful Cactus
több mint 3 éve
mukijoe
1 041
Rocco?ah nemazért foghatnák az ALL prokatjó hogy nem a kutyát kajáltad be 😛
#mopszlife
briareos
dande
briareos
több mint 3 éve
Siffredi?ah nemazért foghatnák az ALL prokatjó hogy nem a kutyát kajáltad be 😛
#mopszlife
briareos
dande
briareos
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Tactful Cactus
13 847
nem fordított sorrendben?Elmegyek Kiveremmi az az EK? vmi új párt?már az EK sem a régi. emúttnyócévMár-már zavaróanüdv mindenki, volt vmi érdekes amiről lemaradtam eddig?Feltűnően sok szó megy a meccsről.
shitposting megy már?
briareos
iktriad
csebi
petey
Muffalo_Bafia
petey
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
Nem latom, hogy ebben az offense-ben van egyaltalan meg ket TD, nem az, hogy egyaltalan meccsben legyunk a Billsszeligy leégni mi is le tudtunk volna, vótmá?
Stez
több mint 3 éve
ah nemazért foghatnák az ALL prokatjó hogy nem a kutyát kajáltad be 😛
#mopszlife
briareos
dande
több mint 3 éve
Nem latom, hogy ebben az offense-ben van egyaltalan meg ket TD, nem az, hogy egyaltalan meccsben legyunk a Billsszel
több mint 3 éve
Azt tudnám az a drive amikor 3 futást hivott Daboll, az mi a f...sz volt.Semmi esetre se akart safetyt.. 2 pont oda és safety punt
Bazsinho
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Elmegyek Kiveremmi az az EK? vmi új párt?már az EK sem a régi. emúttnyócévMár-már zavaróanüdv mindenki, volt vmi érdekes amiről lemaradtam eddig?Feltűnően sok szó megy a meccsről.
shitposting megy már?
briareos
iktriad
csebi
petey
Muffalo_Bafia
több mint 3 éve
mukijoe
1 041
Maka majdnem vicces volt.
több mint 3 éve
Ha ezt végig viszik TD re, akkor annyi...Labdaszerzés kell majd, meg csoda
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Muffalo_Bafia
920
Köszönöm!elégedetlen konzervativok mozgalommi az az EK? vmi új párt?már az EK sem a régi. emúttnyócévMár-már zavaróanüdv mindenki, volt vmi érdekes amiről lemaradtam eddig?Feltűnően sok szó megy a meccsről.
shitposting megy már?
briareos
iktriad
csebi
petey
Muffalo_Bafia
briareos
"Jalen Ramsey egy vilagi csicska."
több mint 3 éve
Eredménykövető. Ebben élsz most. Kvázi ez a buheramátrix.mi az az EK? vmi új párt?már az EK sem a régi. emúttnyócévMár-már zavaróanüdv mindenki, volt vmi érdekes amiről lemaradtam eddig?Feltűnően sok szó megy a meccsről.
shitposting megy már?
briareos
iktriad
csebi
petey
Muffalo_Bafia
több mint 3 éve
Bravúr elkapas, és meg a nyomorék CB sérül meg.
több mint 3 éve
Bazsinho
1 003
Azt tudnám az a drive amikor 3 futást hivott Daboll, az mi a f...sz volt.
több mint 3 éve
elégedetlen konzervativok mozgalommi az az EK? vmi új párt?már az EK sem a régi. emúttnyócévMár-már zavaróanüdv mindenki, volt vmi érdekes amiről lemaradtam eddig?Feltűnően sok szó megy a meccsről.
shitposting megy már?
briareos
iktriad
csebi
petey
Muffalo_Bafia
több mint 3 éve
Vitézlő Titoknok tomz
1 354
Majd az enefszívesztes idősávban. Addigra a gyerekek elmennek aludni.már az EK sem a régi. emúttnyócévMár-már zavaróanüdv mindenki, volt vmi érdekes amiről lemaradtam eddig?Feltűnően sok szó megy a meccsről.
shitposting megy már?
briareos
iktriad
csebi
petey