Wild Card szombat
több mint 3 éve
Burton kihozta Riverst a börtönből.De nem esett neki jól
iktriad
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
mukijoe
1 041
Burton. Imádtam a Cleopátrában is.
több mint 3 éve
Tactful Cactus
13 847
Na hello emberek, hazaertem végre, mi a helyzet, csocsok, zene?ugyan, csak a meccs
Heisman
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
Na hello emberek, hazaertem végre, mi a helyzet, csocsok, zene?+figyelmeztetés
Heisman
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Pats, mi lenne? 😀Ezt a screen idős nagyanyám is előre olvasta a képernyőről.Milyen szurkoló?
Burkus
csebi
több mint 3 éve
Burton kihozta Riverst a börtönből.
több mint 3 éve
Na hello emberek, hazaertem végre, mi a helyzet, csocsok, zene?
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
petey első figyelmeztetés!a gengszterélet választott engem
r.baggio
értettem herrgenerál
több mint 3 éve
Ezt a screen idős nagyanyám is előre olvasta a képernyőről.Milyen szurkoló?
Burkus
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Toto21
5 950
Trubisky FA lesz, ha mobilis QB-t kerestek. 😀Mondjuk amikor Rivers van a csapatodban, akkor az eladott labdak mennyisege nemigen lehet valid indok. 😀Hát, sok eladott labda szerintem rosszabb, mint az incomplete...Ennel rosszabb nemigen lehet.Riversnek ma meg harom normalis, pontos passza nem volt. ez sem volt azMajd jövőre Wentz jobb lesz. 😉
Stez
iktriad
Stez
Toto21
Wentznek meg egyebkent a mostani idenye volt csak siralmas, amugy nem dobalta parosaval a pickeket. Nala mentalisan van baj, nem kepessegben, volt nem egy korrekt idenye.
Stez
több mint 3 éve
az is egeszen zsenialis, hogy Riversnek az egesz idenyben problemas kb elinditani a playt az ora lejarta elott, allandoan ott pofazik meg, amikor ket mp van az oran
több mint 3 éve
egész pontosan Lóry B/ill Dopeman (verziótól függően) de a szám stimmZolee?csak megtaláljuk az EKs témát ami nem csöcsök 😀mert ez érdekel csak a pina meg a zene
dande
briareos
warr_b
több mint 3 éve
Lúdas Solymi
8 017
Meg tudom érteni 😊Nekem szimpatikusabbak, mint a Pats valaha.Tudathasadásban vagyok, nem tudok a Billsnek szurkolni...most már tudod mit éreznek a csoportellenfelek 😛
Solymi
dande
Toto21
Főleg, hogy vala BB volt a HC ott és egy olyan csapatot tett össze amit az SB-be vártak, aztán Modell vitte a franchiset Baltimoreba.
Szerkesztette: Lúdas Solymi
több mint 3 éve
Mondjuk amikor Rivers van a csapatodban, akkor az eladott labdak mennyisege nemigen lehet valid indok. 😀Hát, sok eladott labda szerintem rosszabb, mint az incomplete...Ennel rosszabb nemigen lehet.Riversnek ma meg harom normalis, pontos passza nem volt. ez sem volt azMajd jövőre Wentz jobb lesz. 😉
Stez
iktriad
Stez
Toto21
Wentznek meg egyebkent a mostani idenye volt csak siralmas, amugy nem dobalta parosaval a pickeket. Nala mentalisan van baj, nem kepessegben, volt nem egy korrekt idenye.
több mint 3 éve
Az én vagyok. Bria Alex.Zolee?csak megtaláljuk az EKs témát ami nem csöcsök 😀mert ez érdekel csak a pina meg a zene
dande
briareos
warr_b
több mint 3 éve
Doyle mint go- to-guy megtalálva.Mikor jön Mo Alie-Cox?
több mint 3 éve
Már most van 200 passzolt yardja kb... ÍgyEnnel rosszabb nemigen lehet.Riversnek ma meg harom normalis, pontos passza nem volt. ez sem volt azMajd jövőre Wentz jobb lesz. 😉
Stez
iktriad
Stez
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
petey első figyelmeztetés!
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
A Honvéd igazolásainak a döntő többsége bust. Hiányoznak a veterán tehetségek a lapp másodosztályból. 😊A Honvédot 1909-ben alapították.ez két bustot is megér
Muffalo_Bafia
iktriad
több mint 3 éve
Toto21
5 950
Hát, sok eladott labda szerintem rosszabb, mint az incomplete...Ennel rosszabb nemigen lehet.Riversnek ma meg harom normalis, pontos passza nem volt. ez sem volt azMajd jövőre Wentz jobb lesz. 😉
Stez
iktriad
Stez
több mint 3 éve
Rivers ennyire lassan olvas? Vagy miért centiz?Az összes Bills DB az elkapók nyakában liheg
Sifur
Ezt vegyük észre
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Zolee?csak megtaláljuk az EKs témát ami nem csöcsök 😀mert ez érdekel csak a pina meg a zene
dande
briareos
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta