Wild Card szombat
több mint 3 éve
azért foghatnák az ALL prokatjó hogy nem a kutyát kajáltad be 😛
ah sajnálom h lemaradtam első félidőről... bekajáltam és kutyával bealudtunk a kanapén 😀
#mopszlife
briareos
több mint 3 éve
Kampman
28 290
Eredménykövetőmi az az EK? vmi új párt?már az EK sem a régi. emúttnyócévMár-már zavaróanüdv mindenki, volt vmi érdekes amiről lemaradtam eddig?Feltűnően sok szó megy a meccsről.
shitposting megy már?
briareos
iktriad
csebi
petey
Muffalo_Bafia
több mint 3 éve
EllenzéKiosszefogasmi az az EK? vmi új párt?már az EK sem a régi. emúttnyócévMár-már zavaróanüdv mindenki, volt vmi érdekes amiről lemaradtam eddig?Feltűnően sok szó megy a meccsről.
shitposting megy már?
briareos
iktriad
csebi
petey
Muffalo_Bafia
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Muffalo_Bafia
920
azért foghatnák az ALL prokatti meg devonta smith fogjátok draftolni
ah sajnálom h lemaradtam első félidőről... bekajáltam és kutyával bealudtunk a kanapén 😀
#mopszlife
briareos
"Jalen Ramsey egy vilagi csicska."
több mint 3 éve
mukijoe
1 041
Kva Diggs, God mode.
több mint 3 éve
Muffalo_Bafia
920
mi az az EK? vmi új párt?már az EK sem a régi. emúttnyócévMár-már zavaróanüdv mindenki, volt vmi érdekes amiről lemaradtam eddig?Feltűnően sok szó megy a meccsről.
shitposting megy már?
briareos
iktriad
csebi
petey
több mint 3 éve
azért foghatnák az ALL prokatah sajnálom h lemaradtam első félidőről... bekajáltam és kutyával bealudtunk a kanapén 😀
#mopszlife
több mint 3 éve
Ez is Gyurcsány miatt vanmár az EK sem a régi. emúttnyócévMár-már zavaróanüdv mindenki, volt vmi érdekes amiről lemaradtam eddig?Feltűnően sok szó megy a meccsről.
shitposting megy már?
briareos
iktriad
csebi
petey
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Assurbanapli
1 355
Kiégett, az a bajmár az EK sem a régi. emúttnyócévMár-már zavaróanüdv mindenki, volt vmi érdekes amiről lemaradtam eddig?Feltűnően sok szó megy a meccsről.
shitposting megy már?
briareos
iktriad
csebi
petey
több mint 3 éve
már az EK sem a régi. emúttnyócévMár-már zavaróanüdv mindenki, volt vmi érdekes amiről lemaradtam eddig?Feltűnően sok szó megy a meccsről.
shitposting megy már?
briareos
iktriad
csebi
több mint 3 éve
Na Era vitte a prímet a fürcsiruciban a félidőben 😎
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Már-már zavaróanüdv mindenki, volt vmi érdekes amiről lemaradtam eddig?Feltűnően sok szó megy a meccsről.
shitposting megy már?
briareos
iktriad
több mint 3 éve
üdv mindenki, volt vmi érdekes amiről lemaradtam eddig?Visszafogottan sajnos 😕
shitposting megy már?
briareos
több mint 3 éve
üdv mindenki, volt vmi érdekes amiről lemaradtam eddig?Feltűnően sok szó megy a meccsről.
shitposting megy már?
briareos
több mint 3 éve
Muffalo_Bafia
920
üdv mindenki, volt vmi érdekes amiről lemaradtam eddig?az itt nincs
shitposting megy már?
briareos
több mint 3 éve
lesz youtube arról is.egyetemi nagydöntős intro, na ilyen se volt még szerintem soha sehol itthon 😊Nem látjuk mert nem fogható...
r.baggio
MirrMurr
több mint 3 éve
üdv mindenki, volt vmi érdekes amiről lemaradtam eddig?shitposting megy már?
több mint 3 éve
egyetemi nagydöntős intro, na ilyen se volt még szerintem soha sehol itthon 😊Nem látjuk mert nem fogható...
r.baggio
több mint 3 éve
Sehol egy jó Alekosz, milyen követő ez? 😀Dobtam már Putyint, azt már erősnek éreztem volna
warr_b
több mint 3 éve
Merlin85
1 404
youtu.be/HNpZ3BhEKfAEz akár szólhat a smokizásról is 😀
Negritis
Akkora cigit csinált, hogy már a tapétából kellett vágnia 😛
több mint 3 éve
Muffalo_Bafia
920
egyetemi nagydöntős intro, na ilyen se volt még szerintem soha sehol itthon 😊Ricsi cenzúrázta
r.baggio
több mint 3 éve
Sehol egy jó Alekosz, milyen követő ez? 😀
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
Kampman
28 290
Embrace of a Vampire azt hiszemHa már Matt Milano is játszik, emlékezzünk meg egy névrokonárólhaverom tesója kérdezi honnan van ez?
Kampman
petey
több mint 3 éve
mukijoe
1 041
A húszezresem inkább rá kellett volna költenek, mint a Colts győzelemre.
RedFive