Wild Card szombat
10 hónapja
shagi0206
10 921
1 perc néma csend azokért, akik most kapcsolódnak be a meccsbe
10 hónapja
bobi0092
4 353
"Ezen a hotdogon túl sok mustár volt."Ez valami fogadás volt, hogy Maka be meri-e mondani?
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
10 hónapja
Pickett ezt pontosabban dobta volna 😅
10 hónapja
ekkora pisztoly párbajt nem tudom láttam e valaha nfl pályán...
10 hónapja
Ez is a bored ape csoportba tartozik?Ez egy NFT, az értéke 1 millió dollárköszi, ezt kerestem évek óta a világhálónvárom mikor bukkan fel a Jets-es Flaccoíme
petey
zacknorb
😀
petey
r.baggio
10 hónapja
Dikk van kakaó a kisgyerek kezében
10 hónapja
Fú ez nem Brownson múlott....
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
10 hónapja
Ez a Barnett nem fért be az azóta legyengült Phily D-be? 😀Nem fér be hozzánk, mert kell a rosterhely fontosabb játékosoknak, mint pl Albert Okwuegbunam 4 számú TE.
iktriad
10 hónapja
shagi0206
10 921
Most miért? A szezon 2. felében nem voltak rosszakVégre valami futballa sok Bears meccs után ...😉
davemayer
yooker
10 hónapja
Végre valami futballa sok Bears meccs után ...😉
davemayer
10 hónapja
lehet is nekem utalni, mert megosztottam ittEz egy NFT, az értéke 1 millió dollárköszi, ezt kerestem évek óta a világhálónvárom mikor bukkan fel a Jets-es Flaccoíme
petey
zacknorb
😀
petey
r.baggio
10 hónapja
shagi0206
10 921
Hááát - nem publikus 😀Ki mást?Mást szopik mostano?Cefrét már évek óta nem láttam a fórumon.Esetleg cefre, ha iszik is.az már cifra leszLöfli elég rég nem szólt hozzá, szóval......szarik
Tactful Cactus
shagi0206
Sixo
iktriad
Sixo
Kampman
shagi0206
ThundersNFL a Jobbágy
10 hónapja
Ez egy NFT, az értéke 1 millió dollárköszi, ezt kerestem évek óta a világhálónvárom mikor bukkan fel a Jets-es Flaccoíme
petey
zacknorb
😀
petey
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
10 hónapja
Stingley kísérgeti Coopert? Elég csendes meccse van.
10 hónapja
2 héttel ezelőtt mondtam el neki, hogy már 17 meccses az alapszakasz, mert nem tudott rólaano?Cefrét már évek óta nem láttam a fórumon.Esetleg cefre, ha iszik is.az már cifra leszLöfli elég rég nem szólt hozzá, szóval......szarik
Tactful Cactus
shagi0206
Sixo
iktriad
Sixo
Kampman
10 hónapja
bobi0092
4 353
Dehát még csak 3 perce volt a play 😀 😀A dpi-t még lehet challengelni?Nem. 1 évig lehetett.
r.baggio
iktriad
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
10 hónapja
Ez a Barnett nem fért be az azóta legyengült Phily D-be? 😀
10 hónapja
Ki mást?Mást szopik mostano?Cefrét már évek óta nem láttam a fórumon.Esetleg cefre, ha iszik is.az már cifra leszLöfli elég rég nem szólt hozzá, szóval......szarik
Tactful Cactus
shagi0206
Sixo
iktriad
Sixo
Kampman
shagi0206
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
10 hónapja
Ő ismerősöm FB-n, ott szokott néha posztolni.ano?Cefrét már évek óta nem láttam a fórumon.Esetleg cefre, ha iszik is.az már cifra leszLöfli elég rég nem szólt hozzá, szóval......szarik
Tactful Cactus
shagi0206
Sixo
iktriad
Sixo
Kampman
10 hónapja
nah meg is jöttHú, én nemvárom mikor bukkan fel a Jets-es Flaccoén a Broncosost várom
petey
Negritis, a vajda
Assurbanapli
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
shagi0206
10 921
Mást szopik mostano?Cefrét már évek óta nem láttam a fórumon.Esetleg cefre, ha iszik is.az már cifra leszLöfli elég rég nem szólt hozzá, szóval......szarik
Tactful Cactus
shagi0206
Sixo
iktriad
Sixo
Kampman
10 hónapja
köszi, ezt kerestem évek óta a világhálónvárom mikor bukkan fel a Jets-es Flaccoíme
petey
zacknorb
😀