Wild Card szombat
10 hónapja
Májkül Jordan
10 hónapja
mi a fasz van itt? 😊
10 hónapja
shagi0206
10 921
Mi ez a meccs?
10 hónapja
Lesz ma védekezés is? Nem a csajom kérdezi...Kína-Tádzsikisztán meccsen elment az összes védekezés a mai napra.
davemayer
10 hónapja
ozibozi
17 134
Az mi blokk volt neki
10 hónapja
Ott vannnnn
10 hónapja
Meg a Cardinalst, Seahawks,Madaraknak fogsor?Lófaszt előkapom az 5 évesen kapott orvosi cuccomat és én leszek Dr. Buboelőtte azér guglizz rá, hátha vmi 30 éve nem látott fertőzés a bajÉn meg fotelorvos vagyok holnap megyek műteni úgysem kell ide már szaktudásén felismerem képernyőről, hogy egy-egy sérülés mennyire súlyos és ez nem az.Na ez lesz a szar a palacsintában....Na ha Tunsil megmurdál akkor lesznek itt gondok Garrett miatt.nem szép ahogy sétál le
tenorx
Negritis, a vajda
ThundersNFL a Jobbágy
gedam
ThundersNFL a Jobbágy
petey
ThundersNFL a Jobbágy
Ne sértegessük az Eaglest meg a Ravenst...
bobi0092
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
10 hónapja
Mahomes who?Kansasi City Chiefs 2 X SB győztes irányítója 😉
Zsellér van de Vrij
Draft
10 hónapja
gedam
5 902
Lesz ma védekezés is? Nem a csajom kérdezi...most felszíjja magát a barnák védelme
davemayer
10 hónapja
bobi0092
4 353
Madaraknak fogsor?Lófaszt előkapom az 5 évesen kapott orvosi cuccomat és én leszek Dr. Buboelőtte azér guglizz rá, hátha vmi 30 éve nem látott fertőzés a bajÉn meg fotelorvos vagyok holnap megyek műteni úgysem kell ide már szaktudásén felismerem képernyőről, hogy egy-egy sérülés mennyire súlyos és ez nem az.Na ez lesz a szar a palacsintában....Na ha Tunsil megmurdál akkor lesznek itt gondok Garrett miatt.nem szép ahogy sétál le
tenorx
Negritis, a vajda
ThundersNFL a Jobbágy
gedam
ThundersNFL a Jobbágy
petey
ThundersNFL a Jobbágy
Ne sértegessük az Eaglest meg a Ravenst...
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
10 hónapja
shagi0206
10 921
ElfáradtakLesz ma védekezés is? Nem a csajom kérdezi...úgy indult hogy igen
davemayer
Negritis, a vajda
10 hónapja
Lesz ma védekezés is? Nem a csajom kérdezi...úgy indult hogy igen
davemayer
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
Még egy td, és nagyon be fog durranni Hunt karjaMa TD-kre vadászik.
Assurbanapli
10 hónapja
Lesz ma védekezés is? Nem a csajom kérdezi...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
10 hónapja
Mahomes who?
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
10 hónapja
Gondoltam nézek egy fáradt D# párbajt ma. Hát majdnem 😃
10 hónapja
Lófaszt előkapom az 5 évesen kapott orvosi cuccomat és én leszek Dr. Buboelőtte azér guglizz rá, hátha vmi 30 éve nem látott fertőzés a bajÉn meg fotelorvos vagyok holnap megyek műteni úgysem kell ide már szaktudásén felismerem képernyőről, hogy egy-egy sérülés mennyire súlyos és ez nem az.Na ez lesz a szar a palacsintában....Na ha Tunsil megmurdál akkor lesznek itt gondok Garrett miatt.nem szép ahogy sétál le
tenorx
Negritis, a vajda
ThundersNFL a Jobbágy
gedam
ThundersNFL a Jobbágy
petey
Draft
10 hónapja
Bitonio off erre Flacco megcsinálja a first downt maga 😀Majd jön a TD is. DeShaun who?
Drip
10 hónapja
Rodaron
2 071
Mindkét csapat sztár OL-je kiszáll.Pedig ez a Browns Guard páros elég extra, talán az egyik legjobb ligában.
Flacco-t nem érdekli, hogy Bitonio kiszállt.
iktriad
10 hónapja
ritka 2 szimpi csapat / story ez
10 hónapja
Assurbanapli
1 355
Még egy td, és nagyon be fog durranni Hunt karja
10 hónapja
bobi0092
4 353
Kezd egy rossz céllövölde lenni:Minden lövés nyer...
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
10 hónapja
Bitonio off erre Flacco megcsinálja a first downt maga 😀