Wild Card szombat
10 hónapja
Aztakurvaaaaaaa
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
10 hónapja
shagi0206
10 921
Én meg azt mondom, hogy jövőre Brady vissza Pats, Rodgers mögé meg megy cserének FavreEmlékszem Shazier sérülésére, vki azt mondta h járni se fog tudni, vki meg azt h következő szezonban már visszajön.én felismerem képernyőről, hogy egy-egy sérülés mennyire súlyos és ez nem az.Na ez lesz a szar a palacsintában....Na ha Tunsil megmurdál akkor lesznek itt gondok Garrett miatt.nem szép ahogy sétál le
tenorx
Negritis, a vajda
ThundersNFL a Jobbágy
gedam
steelwolf
10 hónapja
előtte azér guglizz rá, hátha vmi 30 éve nem látott fertőzés a bajÉn meg fotelorvos vagyok holnap megyek műteni úgysem kell ide már szaktudásén felismerem képernyőről, hogy egy-egy sérülés mennyire súlyos és ez nem az.Na ez lesz a szar a palacsintában....Na ha Tunsil megmurdál akkor lesznek itt gondok Garrett miatt.nem szép ahogy sétál le
tenorx
Negritis, a vajda
ThundersNFL a Jobbágy
gedam
ThundersNFL a Jobbágy
10 hónapja
Hálisten ,hogy legalább járni tud!Emlékszem Shazier sérülésére, vki azt mondta h járni se fog tudni, vki meg azt h következő szezonban már visszajön.én felismerem képernyőről, hogy egy-egy sérülés mennyire súlyos és ez nem az.Na ez lesz a szar a palacsintában....Na ha Tunsil megmurdál akkor lesznek itt gondok Garrett miatt.nem szép ahogy sétál le
tenorx
Negritis, a vajda
ThundersNFL a Jobbágy
gedam
steelwolf
Nagyon szurkoltam neki,hogy ne legyen tolókocsiba kényszerülve....
Draft
10 hónapja
air fryer sztem ilyen névvel bőven belefér 😀holnap akartam belőle enni, de lehet hogy minjá bevágom a másik felét a pork bellynek az air fryerbe 😀why beszélsz half angolul FB csoport poszt esélyes
Negritis, a vajda
petey
a fő gond hogy angolul nézek kaja recepteket így sokszor meg is vagyok lőve mikor húst kell keresni 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
Mindkét csapat sztár OL-je kiszáll. Flacco-t nem érdekli, hogy Bitonio kiszállt.
10 hónapja
Vagy csak szimplán seggrészeg voltálakkor feltörték a fiókomatTe voltál aki leírta azt is, hogy Watt szimulál? Vagy az egy másik Ravens fan volt?én felismerem képernyőről, hogy egy-egy sérülés mennyire súlyos és ez nem az.Na ez lesz a szar a palacsintában....Na ha Tunsil megmurdál akkor lesznek itt gondok Garrett miatt.nem szép ahogy sétál le
tenorx
Negritis, a vajda
ThundersNFL a Jobbágy
gedam
tenorx
gedam
Draft
10 hónapja
Emlékszem Shazier sérülésére, vki azt mondta h járni se fog tudni, vki meg azt h következő szezonban már visszajön.én felismerem képernyőről, hogy egy-egy sérülés mennyire súlyos és ez nem az.Na ez lesz a szar a palacsintában....Na ha Tunsil megmurdál akkor lesznek itt gondok Garrett miatt.nem szép ahogy sétál le
tenorx
Negritis, a vajda
ThundersNFL a Jobbágy
gedam
10 hónapja
Majdnem 😂😂😂| bocsi | A fotelorvos az nem a bútorasztalos??Én meg fotelorvos vagyok holnap megyek műteni úgysem kell ide már szaktudásén felismerem képernyőről, hogy egy-egy sérülés mennyire súlyos és ez nem az.Na ez lesz a szar a palacsintában....Na ha Tunsil megmurdál akkor lesznek itt gondok Garrett miatt.nem szép ahogy sétál le
tenorx
Negritis, a vajda
ThundersNFL a Jobbágy
gedam
ThundersNFL a Jobbágy
bobi0092
Draft
10 hónapja
nem, az a kárpitos| bocsi | A fotelorvos az nem a bútorasztalos??Én meg fotelorvos vagyok holnap megyek műteni úgysem kell ide már szaktudásén felismerem képernyőről, hogy egy-egy sérülés mennyire súlyos és ez nem az.Na ez lesz a szar a palacsintában....Na ha Tunsil megmurdál akkor lesznek itt gondok Garrett miatt.nem szép ahogy sétál le
tenorx
Negritis, a vajda
ThundersNFL a Jobbágy
gedam
ThundersNFL a Jobbágy
bobi0092
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
gedam
5 902
akkor feltörték a fiókomatTe voltál aki leírta azt is, hogy Watt szimulál? Vagy az egy másik Ravens fan volt?én felismerem képernyőről, hogy egy-egy sérülés mennyire súlyos és ez nem az.Na ez lesz a szar a palacsintában....Na ha Tunsil megmurdál akkor lesznek itt gondok Garrett miatt.nem szép ahogy sétál le
tenorx
Negritis, a vajda
ThundersNFL a Jobbágy
gedam
tenorx
10 hónapja
bobi0092
4 353
| bocsi | A fotelorvos az nem a bútorasztalos??Én meg fotelorvos vagyok holnap megyek műteni úgysem kell ide már szaktudásén felismerem képernyőről, hogy egy-egy sérülés mennyire súlyos és ez nem az.Na ez lesz a szar a palacsintában....Na ha Tunsil megmurdál akkor lesznek itt gondok Garrett miatt.nem szép ahogy sétál le
tenorx
Negritis, a vajda
ThundersNFL a Jobbágy
gedam
ThundersNFL a Jobbágy
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
10 hónapja
mást fognak nyomni Atessal szerintemGumbó mikor lesz az Arena4en?Árpával fognak közösen nyomni Bengals meccseket.
tenorx
Kampman
10 hónapja
nem vagyunk rád méltókén felismerem képernyőről, hogy egy-egy sérülés mennyire súlyos és ez nem az.Na ez lesz a szar a palacsintában....Na ha Tunsil megmurdál akkor lesznek itt gondok Garrett miatt.nem szép ahogy sétál le
tenorx
Negritis, a vajda
ThundersNFL a Jobbágy
gedam
vállalsz rontáslevételt is képernyőn keresztül?
10 hónapja
Úristen, very BIG! 😀holnap akartam belőle enni, de lehet hogy minjá bevágom a másik felét a pork bellynek az air fryerbe 😀why beszélsz half angolul FB csoport poszt esélyes
Negritis, a vajda
petey
10 hónapja
már kezelik:Kap egy Lónyugtatót és újra ügethetNa ha Tunsil megmurdál akkor lesznek itt gondok Garrett miatt.nem szép ahogy sétál le
tenorx
Negritis, a vajda
bobi0092
www.tmz.com/watch/2022-04-27-042722-laremy-tunsil-1407934/
10 hónapja
Én meg fotelorvos vagyok holnap megyek műteni úgysem kell ide már szaktudásén felismerem képernyőről, hogy egy-egy sérülés mennyire súlyos és ez nem az.Na ez lesz a szar a palacsintában....Na ha Tunsil megmurdál akkor lesznek itt gondok Garrett miatt.nem szép ahogy sétál le
tenorx
Negritis, a vajda
ThundersNFL a Jobbágy
gedam
Draft
10 hónapja
Te voltál aki leírta azt is, hogy Watt szimulál? Vagy az egy másik Ravens fan volt?én felismerem képernyőről, hogy egy-egy sérülés mennyire súlyos és ez nem az.Na ez lesz a szar a palacsintában....Na ha Tunsil megmurdál akkor lesznek itt gondok Garrett miatt.nem szép ahogy sétál le
tenorx
Negritis, a vajda
ThundersNFL a Jobbágy
gedam
10 hónapja
Kampman
28 290
Gumbó mikor lesz az Arena4en?Árpával fognak közösen nyomni Bengals meccseket.
tenorx
10 hónapja
Ez nem a védelmekről fog szólni 😀az elején nem úgy nézett ki 😊
kapitnono
10 hónapja
Metchie is megtetteNewsomeot rendesen égetik eddig a Texans WR-ekNico Collins Top 10 WR 😁
mustaine
steelwolf
10 hónapja
Dzsoooooo!
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
10 hónapja
Gumbó mikor lesz az Arena4en?Ha Marvin Lewis lesz a Bengals HC.
tenorx
10 hónapja
nem 😊ez ott egy Táccsdánn Zoli
(aki tudja kitől az idézet az geci öreg)
peteyez ott egy Táccsdánn ZoliBóóóltimór??
(aki tudja kitől az idézet az geci öreg)
petey
yooker
Kampman már megfejtette
10 hónapja
Joe "PO megbaszok mindenkit" Flacco
Draft