Wild Card szombat
10 hónapja
LanceVance
1 376
Idegesek a fiúk.kicsit nyugodtabb lehetne Stroud, bőven van ideje, jól tartanak a NAGY TESÓKMondjuk az elkapók sem segítenek, első driveban 2 drop...
petey
kapitnono
10 hónapja
kicsit nyugodtabb lehetne Stroud, bőven van ideje, jól tartanak a NAGY TESÓKMondjuk az elkapók sem segítenek, első driveban 2 drop...
petey
10 hónapja
kicsit nyugodtabb lehetne Stroud, bőven van ideje, jól tartanak a NAGY TESÓK
10 hónapja
ááááááwww.youtube.com/watch?v=46o8yMFHCuAez most valahogy nem jön át 😀Maka ivós játék:Talib te vagy az?
- mozgatják a láncokat
mondjuk ennyi elég is.
petey
Negritis, a vajda
petey
Negritis, a vajda
értem
10 hónapja
Igen, GP-n én is ránéztem, onnan tudom hogy NBC. Csak most könnyebb TV-n nézni 😀nem ugyanaz mint a gamepasson, gyorsan ránéztemPeacock vagy miMi ez a gyenge grafika az Arénán? Hogyhogy nem jön az NBC?lehet ez az international broadcast
Heisman nádor
zacknorb
Kampman
Negritis, a vajda
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
10 hónapja
www.youtube.com/watch?v=46o8yMFHCuAez most valahogy nem jön át 😀Maka ivós játék:Talib te vagy az?
- mozgatják a láncokat
mondjuk ennyi elég is.
petey
Negritis, a vajda
petey
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
ez most valahogy nem jön át 😀Maka ivós játék:Talib te vagy az?
- mozgatják a láncokat
mondjuk ennyi elég is.
petey
Negritis, a vajda
10 hónapja
a magyar verziót kellene használniuk+ brotherly shoveMaka ivós játék:Tush Push - Phily meccsen ezt csak kólával/vízzel/gyümölcslével. 😀
- mozgatják a láncokat
mondjuk ennyi elég is.
petey
iktriad
petey
| tesós nyiminyomi |
10 hónapja
nem ugyanaz mint a gamepasson, gyorsan ránéztemPeacock vagy miMi ez a gyenge grafika az Arénán? Hogyhogy nem jön az NBC?lehet ez az international broadcast
Heisman nádor
zacknorb
Kampman
10 hónapja
+ brotherly shoveMaka ivós játék:Tush Push - Phily meccsen ezt csak kólával/vízzel/gyümölcslével. 😀
- mozgatják a láncokat
mondjuk ennyi elég is.
petey
iktriad
10 hónapja
A Peacock az a Fins-Chiefs lesz majd. De amúgy mindegy, csak engem zavar hogy nem az NBC van, eddig csak az SB-n volt ez.Peacock vagy miMi ez a gyenge grafika az Arénán? Hogyhogy nem jön az NBC?lehet ez az international broadcast
Heisman nádor
zacknorb
Kampman
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
10 hónapja
Maka ivós játék:Tush Push - Phily meccsen ezt csak kólával/vízzel/gyümölcslével. 😀
- mozgatják a láncokat
mondjuk ennyi elég is.
petey
10 hónapja
Maka ivós játék:Talib te vagy az?
- mozgatják a láncokat
mondjuk ennyi elég is.
petey
10 hónapja
Kampman
28 290
Peacock vagy miMi ez a gyenge grafika az Arénán? Hogyhogy nem jön az NBC?lehet ez az international broadcast
Heisman nádor
zacknorb
10 hónapja
Tactful Cactus
13 847
Maka ivós játék:nincs arénám de beszállnék, csak szóljatok
- mozgatják a láncokat
mondjuk ennyi elég is.
petey
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
10 hónapja
Mi ez a gyenge grafika az Arénán? Hogyhogy nem jön az NBC?Gondolom az nfl network adását kapják, ezt küldik ki mindenhova az USA-n kívülre
Heisman nádor
Ugyanit Flacco kiégett
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
10 hónapja
Szép estét uraim (és hölgyeim?)!mind2 alapvetően szimpatikus, de könnyű különbséget találni | hunt, watson, garret |
Na, ez egy olyan meccs, ahol nem tudok részrehajló lenni, mind2-nek szurkolnék.
shagi0206
így go Texans
10 hónapja
Mi ez a gyenge grafika az Arénán? Hogyhogy nem jön az NBC?lehet ez az international broadcast
Heisman nádor
10 hónapja
@iktriad az ex-jaguárokat kérlek felsorolni a két csapatból, hogy tudjam kiért kell szorítaniBrowns:
mustaine
Riley Patterson
Texans:
Dare Ogunbowale
Eric Saubert
Viszont mindkét csapat tele van olyan játékossal, akit anno én draftoltam GM Gameben. Ebből is látszik, hogy jobb GM vagyok, mint Baalke. Takarodj Trent!
10 hónapja
Perrymen csontig ment szárazon
10 hónapja
Mi ez a gyenge grafika az Arénán? Hogyhogy nem jön az NBC?
10 hónapja
shagi0206
10 921
Szép estét uraim (és hölgyeim?)!Na, ez egy olyan meccs, ahol nem tudok részrehajló lenni, mind2-nek szurkolnék.