Wild Card szombat
több mint 1 éve
Idegesek a fiúk.kicsit nyugodtabb lehetne Stroud, bőven van ideje, jól tartanak a NAGY TESÓKMondjuk az elkapók sem segítenek, első driveban 2 drop...
petey
kapitnono
több mint 1 éve
kicsit nyugodtabb lehetne Stroud, bőven van ideje, jól tartanak a NAGY TESÓKMondjuk az elkapók sem segítenek, első driveban 2 drop...
petey

több mint 1 éve
kicsit nyugodtabb lehetne Stroud, bőven van ideje, jól tartanak a NAGY TESÓK
több mint 1 éve
ááááááwww.youtube.com/watch?v=46o8yMFHCuAez most valahogy nem jön át 😀Maka ivós játék:Talib te vagy az?
- mozgatják a láncokat
mondjuk ennyi elég is.
petey
Negritis, a vajda
petey
Negritis, a vajda
értem
több mint 1 éve
Igen, GP-n én is ránéztem, onnan tudom hogy NBC. Csak most könnyebb TV-n nézni 😀nem ugyanaz mint a gamepasson, gyorsan ránéztemPeacock vagy miMi ez a gyenge grafika az Arénán? Hogyhogy nem jön az NBC?lehet ez az international broadcast
Heisman nádor
zacknorb
Kampman
Negritis, a vajda
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
www.youtube.com/watch?v=46o8yMFHCuAez most valahogy nem jön át 😀Maka ivós játék:Talib te vagy az?
- mozgatják a láncokat
mondjuk ennyi elég is.
petey
Negritis, a vajda
petey
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
ez most valahogy nem jön át 😀Maka ivós játék:Talib te vagy az?
- mozgatják a láncokat
mondjuk ennyi elég is.
petey
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
a magyar verziót kellene használniuk+ brotherly shoveMaka ivós játék:Tush Push - Phily meccsen ezt csak kólával/vízzel/gyümölcslével. 😀
- mozgatják a láncokat
mondjuk ennyi elég is.
petey
iktriad
petey
| tesós nyiminyomi |
több mint 1 éve
nem ugyanaz mint a gamepasson, gyorsan ránéztemPeacock vagy miMi ez a gyenge grafika az Arénán? Hogyhogy nem jön az NBC?lehet ez az international broadcast
Heisman nádor
zacknorb
Kampman
több mint 1 éve
+ brotherly shoveMaka ivós játék:Tush Push - Phily meccsen ezt csak kólával/vízzel/gyümölcslével. 😀
- mozgatják a láncokat
mondjuk ennyi elég is.
petey
iktriad
több mint 1 éve
A Peacock az a Fins-Chiefs lesz majd. De amúgy mindegy, csak engem zavar hogy nem az NBC van, eddig csak az SB-n volt ez.Peacock vagy miMi ez a gyenge grafika az Arénán? Hogyhogy nem jön az NBC?lehet ez az international broadcast
Heisman nádor
zacknorb
Kampman
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 1 éve
Maka ivós játék:Tush Push - Phily meccsen ezt csak kólával/vízzel/gyümölcslével. 😀
- mozgatják a láncokat
mondjuk ennyi elég is.
petey
több mint 1 éve
Maka ivós játék:Talib te vagy az?
- mozgatják a láncokat
mondjuk ennyi elég is.
petey
több mint 1 éve
Peacock vagy miMi ez a gyenge grafika az Arénán? Hogyhogy nem jön az NBC?lehet ez az international broadcast
Heisman nádor
zacknorb
több mint 1 éve
Maka ivós játék:nincs arénám de beszállnék, csak szóljatok
- mozgatják a láncokat
mondjuk ennyi elég is.
petey
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
Mi ez a gyenge grafika az Arénán? Hogyhogy nem jön az NBC?Gondolom az nfl network adását kapják, ezt küldik ki mindenhova az USA-n kívülre
Heisman nádor
Ugyanit Flacco kiégett

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Maka ivós játék:- mozgatják a láncokat
mondjuk ennyi elég is.
több mint 1 éve
Szép estét uraim (és hölgyeim?)!mind2 alapvetően szimpatikus, de könnyű különbséget találni | hunt, watson, garret |
Na, ez egy olyan meccs, ahol nem tudok részrehajló lenni, mind2-nek szurkolnék.
shagi0206
így go Texans
több mint 1 éve
Mi ez a gyenge grafika az Arénán? Hogyhogy nem jön az NBC?lehet ez az international broadcast
Heisman nádor
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
@iktriad az ex-jaguárokat kérlek felsorolni a két csapatból, hogy tudjam kiért kell szorítaniBrowns:
mustaine
Riley Patterson
Texans:
Dare Ogunbowale
Eric Saubert
Viszont mindkét csapat tele van olyan játékossal, akit anno én draftoltam GM Gameben. Ebből is látszik, hogy jobb GM vagyok, mint Baalke. Takarodj Trent!
több mint 1 éve
Perrymen csontig ment szárazon
több mint 1 éve
Mi ez a gyenge grafika az Arénán? Hogyhogy nem jön az NBC?
több mint 1 éve
Szép estét uraim (és hölgyeim?)!Na, ez egy olyan meccs, ahol nem tudok részrehajló lenni, mind2-nek szurkolnék.