Wild Card szombat
10 hónapja
Gumbó mikor lesz az Arena4en?
10 hónapja
gedam
5 902
én felismerem képernyőről, hogy egy-egy sérülés mennyire súlyos és ez nem az.Na ez lesz a szar a palacsintában....Na ha Tunsil megmurdál akkor lesznek itt gondok Garrett miatt.nem szép ahogy sétál le
tenorx
Negritis, a vajda
ThundersNFL a Jobbágy
10 hónapja
spar v coop?ez ott egy Táccsdánn Zoli
(aki tudja kitől az idézet az geci öreg)
peteyez ott egy Táccsdánn ZoliBóóóltimór??
petey
yooker
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
bobi0092
4 353
Kap egy Lónyugtatót és újra ügethetNa ha Tunsil megmurdál akkor lesznek itt gondok Garrett miatt.nem szép ahogy sétál le
tenorx
Negritis, a vajda
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
10 hónapja
Tactful Cactus
13 847
o helyett k-val meg egy HoF-er ha meg nem sérül.Newsomeot rendesen égetik eddig a Texans WR-ekNico Collins Top 10 WR 😁
mustaine
steelwolf
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
10 hónapja
ez ott egy Táccsdánn Zoli
petey
ez ott egy Táccsdánn ZoliBóóóltimór??
petey
10 hónapja
Kampman
28 290
Nagyon jó meccs.
10 hónapja
Rodaron
2 071
Mi lesz itt, 45-50 pont per kopf
10 hónapja
holnap akartam belőle enni, de lehet hogy minjá bevágom a másik felét a pork bellynek az air fryerbe 😀why beszélsz half angolul FB csoport poszt esélyes
Negritis, a vajda
10 hónapja
Na ez lesz a szar a palacsintában....Na ha Tunsil megmurdál akkor lesznek itt gondok Garrett miatt.nem szép ahogy sétál le
tenorx
Negritis, a vajda
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
10 hónapja
Rodaron
2 071
MeaCulpa, menet közben már nem figyeltem és hallottamMaka a kérdés készítője 😊 utána javította is magátFlacco 2009-ben nyert először playoff meccset, nem 2012-benA kérdés készítője és a grafika jó volt, a gyenge pont Maka volt…megint. A Hunglish NFL szótár feltalálója
Kampman
Rodaron
r.baggio
10 hónapja
Na ha Tunsil megmurdál akkor lesznek itt gondok Garrett miatt.nem szép ahogy sétál le
tenorx
10 hónapja
Mint libán a fos?Kés a vajon.....vagy Mari néne ha ricinust iszik
LanceVance
Draft
10 hónapja
Maka a kérdés készítője 😊 utána javította is magátFlacco 2009-ben nyert először playoff meccset, nem 2012-benA kérdés készítője és a grafika jó volt, a gyenge pont Maka volt…megint. A Hunglish NFL szótár feltalálója
Kampman
Rodaron
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
10 hónapja
www.youtube.com/watch?v=Y1LrE5JC1skholnap akartam belőle enni, de lehet hogy minjá bevágom a másik felét a pork bellynek az air fryerbe 😀Fuuuuuuj, ha az az, amit jelent 😀
Negritis, a vajda
shagi0206
10 hónapja
shagi0206
10 921
A Colts is megtépázta őket elég rendesenmi még évekig nem leszünk PObaez nem volt egy rossz nyargalásNyargalás ? Nem a Broncos van a pályán 😀 😀
petey
bobi0092
Negritis, a vajda
10 hónapja
Newsomeot rendesen égetik eddig a Texans WR-ekNico Collins Top 10 WR 😁
mustaine
10 hónapja
Na ha Tunsil megmurdál akkor lesznek itt gondok Garrett miatt.Nekem is ez jutott eszembe
tenorx
Draft
10 hónapja
shagi0206
10 921
holnap akartam belőle enni, de lehet hogy minjá bevágom a másik felét a pork bellynek az air fryerbe 😀Fuuuuuuj, ha az az, amit jelent 😀
Negritis, a vajda
10 hónapja
Nem úgy volt, hogy elit a Browns D?mi lenne ha nem lenne az?
iktriad
10 hónapja
Na ha Tunsil megmurdál akkor lesznek itt gondok Garrett miatt.
10 hónapja
Nem egy tipikus Texans PO-nyitómeccs ez
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
10 hónapja
KeyG
9 492
Greg Roman látod eztet? Látod eztet? Így kell screent hívni futást eladva.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers