Wild Card szombat
10 hónapja
mi még évekig nem leszünk PObaez nem volt egy rossz nyargalásNyargalás ? Nem a Broncos van a pályán 😀 😀
petey
bobi0092
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
Nem úgy volt, hogy elit a Browns D?
10 hónapja
Kampman
28 290
ez ott egy Táccsdánn ZoliAndré Adler
(aki tudja kitől az idézet az geci öreg)
petey
10 hónapja
holnap akartam belőle enni, de lehet hogy minjá bevágom a másik felét a pork bellynek az air fryerbe 😀
10 hónapja
ez ott egy Táccsdánn Zoli(aki tudja kitől az idézet az geci öreg)
10 hónapja
bobi0092
4 353
ez nem volt egy rossz nyargalásNyargalás ? Nem a Broncos van a pályán 😀 😀
petey
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
10 hónapja
jó meccs lesz...
10 hónapja
NICE
10 hónapja
shagi0206
10 921
Beindult a meccs
10 hónapja
az mi play Stroudtól?
10 hónapja
Jó szemed van 😂Nem látom rendesen az avatarod. Angela művésznő?youtu.be/iv77N1_AQCk?si=eQRw4rx3VFz7giUFcsak ne rejszolj a zárábaFlacco "futása" olyan kecses, mint egy Zetor a ganésbanha annyira megállithatatlan mint a zetor akkor jó lesz 😀
petey
Kúrfürst briareos
zacknorb
ThundersNFL a Jobbágy
Tactful Cactus
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
10 hónapja
Rodaron
2 071
Flacco 2009-ben nyert először playoff meccset, nem 2012-benA kérdés készítője és a grafika jó volt, a gyenge pont Maka volt…megint. A Hunglish NFL szótár feltalálója
Kampman
10 hónapja
KeyG
9 492
Maka szerint 2012 ben nyert Flacco rájátszás meccset először.Kemény.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
10 hónapja
Tactful Cactus
13 847
Nem látom rendesen az avatarod. Angela művésznő?youtu.be/iv77N1_AQCk?si=eQRw4rx3VFz7giUFcsak ne rejszolj a zárábaFlacco "futása" olyan kecses, mint egy Zetor a ganésbanha annyira megállithatatlan mint a zetor akkor jó lesz 😀
petey
Kúrfürst briareos
zacknorb
ThundersNFL a Jobbágy
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
10 hónapja
Kampman
28 290
Flacco 2009-ben nyert először playoff meccset, nem 2012-ben
10 hónapja
youtu.be/iv77N1_AQCk?si=eQRw4rx3VFz7giUFcsak ne rejszolj a zárábaFlacco "futása" olyan kecses, mint egy Zetor a ganésbanha annyira megállithatatlan mint a zetor akkor jó lesz 😀
petey
Kúrfürst briareos
zacknorb
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
10 hónapja
csak ne rejszolj a zárábaFlacco "futása" olyan kecses, mint egy Zetor a ganésbanha annyira megállithatatlan mint a zetor akkor jó lesz 😀
petey
Kúrfürst briareos
10 hónapja
shagi0206
10 921
Flacco "futása" olyan kecses, mint egy Zetor a ganésbanRivers dobómozdulatával nem veheti fel a versenyt
petey
10 hónapja
Flacco "futása" olyan kecses, mint egy Zetor a ganésbanha annyira megállithatatlan mint a zetor akkor jó lesz 😀
petey
10 hónapja
SrBandi
565
Most már én is 😀...Young a 'bamáról jött (utálom őket 😀)Hát Stroud passzolt két drive alatt négy olyat, amiből Youngnak egész évben három nem jött össze 😀 Tudtam, csak nem sejtettem, hogy ez lesz 😀Gondoltam belenézek a meccsbe, nem volt okos döntés...Miért?
SrBandi
shagi0206
SrBandi
shagi0206