Wild Card szombat
2 hónapja
Mi van?
2 hónapja
ez mi szabály 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
2 hónapja
Így volt felrajzolva? 😀
2 hónapja
mekkora mák
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
2 hónapja
Ez mekkora mák....
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
2 hónapja
Mekkora hívás megint
2 hónapja
Ezt a 3&1 re mennyit lattam idén , volt h bejött ?!!
2 hónapja
TD!!!!!
2 hónapja
ez szép stop
2 hónapja
Azért nagy mák , h CW a QB chicagoban, mert BJ kurva jó edző.. reménykedjünk, hogy előbb hagyja el chicagot BJ mint CW😁
2 hónapja
szombat hajnalban én is félidőben elmentem aludni a cfb elődöntőben, mégsem maradt tátva a szám az ismétlést nézve 😀Jo ejt, tovabbi jo szurkolast.Reggel tátva fog maradni a szád! 😊
Fefe77
Utley
2 hónapja
Ők is, valóban.Lásd DET.Hulye ez a Johnson értem h ez az identitás meg minden , de ennek itt így ..?Teljesen átment egy csomó edző ebbe az ultra-agresszív stílusba, ami abszolút a ló másik oldala a sokszor szidott konzervatív edzőkhöz képest
Köszönjük
nando89
Kampman
nagylaza, főpohárnok
De ez számomra még annál is bizarrabb, mint amikor annak idején még Andy Reid és Holmgren minden 4. és inchek szituációban puntolt az ellenfél térfeléről is.
Szerkesztette: Kampman
2 hónapja
Hát ez gyorsan 21-3 lehetAz veszélyes eredmény.....
tenorx
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
2 hónapja
A többi aminek ma neki mentek azt mondom ok , de ez itt ?! Érthetetlen szamomraHulye ez a Johnson értem h ez az identitás meg minden , de ennek itt így ..?Teljesen átment egy csomó edző ebbe az ultra-agresszív stílusba, ami abszolút a ló másik oldala a sokszor szidott konzervatív edzőkhöz képest
Köszönjük
nando89
Kampman
2 hónapja
Lásd DET.Hulye ez a Johnson értem h ez az identitás meg minden , de ennek itt így ..?Teljesen átment egy csomó edző ebbe az ultra-agresszív stílusba, ami abszolút a ló másik oldala a sokszor szidott konzervatív edzőkhöz képest
Köszönjük
nando89
Kampman
2 hónapja
Hát ez gyorsan 21-3 lehet
2 hónapja
Na jó ennek annyi. Nem sokat vártam, de ez még annál is rosszabb.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
2 hónapja
Hulye ez a Johnson értem h ez az identitás meg minden , de ennek itt így ..?Teljesen átment egy csomó edző ebbe az ultra-agresszív stílusba, ami abszolút a ló másik oldala a sokszor szidott konzervatív edzőkhöz képest
Köszönjük
nando89
2 hónapja
itt most TD drive és kb vége is. csöcs timeBaszottul nincs vége.
Heisman nádor