Wild Card szombat
2 hónapja
Hihetetlen, ahogy a Rams "elszorakozza" a merkozest.
2 hónapja
DettoIgénytelen szaréna, na nem baj, szerencsére van DAZN app a tévén.váltsatok telekomra, itt semmi gond nincs az adással.
Kampman
shagi0206
Pedig van dazn is csak unom a samsung reklámot
2 hónapja
7 kor ebredek fiamat kell érdre vinni meccsre meg nekem is meccs van erre szoros meccset hoz a ramsTiszta 2019 vagy ezekkel a sporttévés üzenetekkel
Janek
2 hónapja
7 kor ebredek fiamat kell érdre vinni meccsre meg nekem is meccs van erre szoros meccset hoz a rams
2 hónapja
Kellemes csalódás eddig a Panthers a 2. félidőben.
2 hónapja
Igénytelen szaréna, na nem baj, szerencsére van DAZN app a tévén.Túlterheléses támadás érte, a nézők odakapcsolással provokálnak!
Kampman

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
2 hónapja
Igénytelen szaréna, na nem baj, szerencsére van DAZN app a tévén.Azoknak is a kurva anyjá, hogy nincs mobilon kisképes nézet, vagy hivják bárhogy
Kampman
2 hónapja
Most már több pontja van a Karolinának, mint amikor legyőzte a GB-t.
2 hónapja
Van olyan aki magyarul nézi, jaj.Döntetlen a harmadik negyed felénél, juhú
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
2 hónapja
Igénytelen szaréna, na nem baj, szerencsére van DAZN app a tévén.váltsatok telekomra, itt semmi gond nincs az adással.
Kampman
2 hónapja
A Radó-hívőket majd Sixo jól megvesszőzi.A Radó András fanboyok régóta nem bírják a Váczi Zolisokat.ha egymást verik majd a vasas hoolok, tudom honnan fúj a szélVigyázzá', tudom hol laksz 😅Bocsánat Papa, ha vannak csöcsök fel kell venni az +9-es szemüveget, hogy lássa 😀😀Ki látta...Csöcsöket meg majd a cica hozza?Amúgy én azzal kezdtem, hogy negri főzős shortjának a csöcsös verzióját linkeltem
Csak mert még nem vezet hússzal a Rams, vagy mert nem a Texans játszik?
Szép.
warr_b
zacknorb
warr_b
zacknorb
warr_b
fake.id
Kampman

2 hónapja
Valaki gecizik az adással....Öne… műszaki gondokkal tarkítja a meccset!
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
2 hónapja
Teljesen tipikus lesz, ha rögtön az első meccsen elmegy a bracketem 😄Hát kb a 90% elmegy akkor
warr_b
2 hónapja
kemény hely ez a curva di forgách utcaA Radó András fanboyok régóta nem bírják a Váczi Zolisokat.ha egymást verik majd a vasas hoolok, tudom honnan fúj a szélVigyázzá', tudom hol laksz 😅Bocsánat Papa, ha vannak csöcsök fel kell venni az +9-es szemüveget, hogy lássa 😀😀Ki látta...Csöcsöket meg majd a cica hozza?Amúgy én azzal kezdtem, hogy negri főzős shortjának a csöcsös verzióját linkeltem
Szép.
warr_b
zacknorb
warr_b
zacknorb
warr_b
fake.id
Kampman
2 hónapja
Teljesen tipikus lesz, ha rögtön az első meccsen elmegy a bracketem 😄

2 hónapja
Valaki gecizik az adással....
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
2 hónapja
Lewis blokkja 😁
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
2 hónapja
Rams védelem összességében nem mondanám hogy brillírozik
2 hónapja
A Radó András fanboyok régóta nem bírják a Váczi Zolisokat.ha egymást verik majd a vasas hoolok, tudom honnan fúj a szélVigyázzá', tudom hol laksz 😅Bocsánat Papa, ha vannak csöcsök fel kell venni az +9-es szemüveget, hogy lássa 😀😀Ki látta...Csöcsöket meg majd a cica hozza?Amúgy én azzal kezdtem, hogy negri főzős shortjának a csöcsös verzióját linkeltem
Szép.
warr_b
zacknorb
warr_b
zacknorb
warr_b
fake.id
2 hónapja
Áh, a Vasas drukker a legha egymást verik majd a vasas hoolok, tudom honnan fúj a szélVigyázzá', tudom hol laksz 😅Bocsánat Papa, ha vannak csöcsök fel kell venni az +9-es szemüveget, hogy lássa 😀😀Ki látta...Csöcsöket meg majd a cica hozza?Amúgy én azzal kezdtem, hogy negri főzős shortjának a csöcsös verzióját linkeltem
Szép.
warr_b
zacknorb
warr_b
zacknorb
warr_b
fake.id

2 hónapja
ha egymást verik majd a vasas hoolok, tudom honnan fúj a szélVigyázzá', tudom hol laksz 😅Bocsánat Papa, ha vannak csöcsök fel kell venni az +9-es szemüveget, hogy lássa 😀😀Ki látta...Csöcsöket meg majd a cica hozza?Amúgy én azzal kezdtem, hogy negri főzős shortjának a csöcsös verzióját linkeltem
Szép.
warr_b
zacknorb
warr_b
zacknorb
warr_b
2 hónapja
A Föld nevű bolygón, ezt nem nehéz kitalálniVigyázzá', tudom hol laksz 😅Bocsánat Papa, ha vannak csöcsök fel kell venni az +9-es szemüveget, hogy lássa 😀😀Ki látta...Csöcsöket meg majd a cica hozza?Amúgy én azzal kezdtem, hogy negri főzős shortjának a csöcsös verzióját linkeltem
Szép.
warr_b
zacknorb
warr_b
zacknorb
warr_b