Wild Card vasárnap
1 feliratkozó
több mint 1 éve
Ezt úgy értetted, hogy egyik csapatot sem szabad alábecsülni, amelyik az NFL-ben szerepel?Amelyik csapat innen továbbmegy konferenciadöntőt játszik.Ne becsüld alá se a Tampát, se a Commandot, se a Rams/Vikes győztesét!
Tactful Cactus
iktriad
több mint 1 éve
Bakker Jim Mora reklám, már megérte.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
A csontig hatoló philadelphiai szeretet.Na csapjunk oda, Hajrá Packers!
több mint 1 éve
Mashol nem is kell. Ha a Packers nyer, tuti irany Detroit.Ha jön itt az upset, és máshol meg nem lesz.iVelük valószínű az NFC döntőben találkoznak.A Lionst kihagytadAmelyik csapat innen továbbmegy konferenciadöntőt játszik.Ne becsüld alá se a Tampát, se a Commandot, se a Rams/Vikes győztesét!
Tactful Cactus
iktriad
casaubon
iktriad
Kiveve, ha…
casaubon
iktriad
több mint 1 éve
Még 10 perc a kickoffig.
több mint 1 éve
Gronk szerint Philly W. Akkor nyerünk!
több mint 1 éve
Ha jön itt az upset, és máshol meg nem lesz.Kiveve, ha…Velük valószínű az NFC döntőben találkoznak.A Lionst kihagytadAmelyik csapat innen továbbmegy konferenciadöntőt játszik.Ne becsüld alá se a Tampát, se a Commandot, se a Rams/Vikes győztesét!
Tactful Cactus
iktriad
casaubon
iktriad
casaubon
több mint 1 éve
Sok futás ès Eagles TD, de a sok Eagles TDvel is megelègszem 😀
több mint 1 éve
Kiveve, ha…Velük valószínű az NFC döntőben találkoznak.A Lionst kihagytadAmelyik csapat innen továbbmegy konferenciadöntőt játszik.Ne becsüld alá se a Tampát, se a Commandot, se a Rams/Vikes győztesét!
Tactful Cactus
iktriad
casaubon
iktriad
több mint 1 éve
Jó estétDetroitig?
Fly Pack Fly!
mustaine
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
Velük valószínű az NFC döntőben találkoznak.A Lionst kihagytadAmelyik csapat innen továbbmegy konferenciadöntőt játszik.Ne becsüld alá se a Tampát, se a Commandot, se a Rams/Vikes győztesét!
Tactful Cactus
iktriad
casaubon
több mint 1 éve
Meg milyen jegyet?Én?Vagy Jani kifizeti a jegyet nekedAkkor még 20 perc a meccsig?Akkor talán haza is érek
Janek
Negritis, a vajda
csebi
Miböl?
Janek
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Én?Vagy Jani kifizeti a jegyet nekedAkkor még 20 perc a meccsig?Akkor talán haza is érek
Janek
Negritis, a vajda
csebi
Miböl?
több mint 1 éve
A Lionst kihagytadAmelyik csapat innen továbbmegy konferenciadöntőt játszik.Ne becsüld alá se a Tampát, se a Commandot, se a Rams/Vikes győztesét!
Tactful Cactus
iktriad
több mint 1 éve
Amelyik csapat innen továbbmegy konferenciadöntőt játszik.Ne becsüld alá se a Tampát, se a Commandot, se a Rams/Vikes győztesét!
Tactful Cactus
több mint 1 éve
Tény.Amelyik csapat innen továbbmegy konferenciadöntőt játszik.Ez egy ilyen bold prediction?
Tactful Cactus
Kampman
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
Amelyik csapat innen továbbmegy konferenciadöntőt játszik.Ez egy ilyen bold prediction?
Tactful Cactus
több mint 1 éve
Amelyik csapat innen továbbmegy konferenciadöntőt játszik.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
gáz belegondolni hogyha ott is szopunk akkor 0-6 a DIVIden mar volt ilyen!A Packers ST nyeri meg a meccsetNa, akkor lássunk csodát! Go Pack Go!Mi számítana csodának?
nagylaza, főpohárnok
Sixo
r.baggio
casaubon
több mint 1 éve
Úgy értettem sípszó után.Már vagy 3szor láttam csak ma.Ha nem kerülne elő Bostick a követőben.Na, akkor lássunk csodát! Go Pack Go!Mi számítana csodának?
nagylaza, főpohárnok
Sixo
Tactful Cactus
Sixo
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
Pl. ha a Packers WR-ek drop nelkul zarnak a meccset.Na, akkor lássunk csodát! Go Pack Go!Mi számítana csodának?
nagylaza, főpohárnok
Sixo
több mint 1 éve
Már vagy 3szor láttam csak ma.Ha nem kerülne elő Bostick a követőben.Na, akkor lássunk csodát! Go Pack Go!Mi számítana csodának?
nagylaza, főpohárnok
Sixo
Tactful Cactus