NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Wild Card vasárnap
1 279
88
19 órától, ARENA4
Wild Card vasárnap
2 feliratkozó
4 órája
végbéltükrözés reklám végreMost rám gondolsz?!
Löfli
Shawnka pont ebben a pillanatban említett meg név szerint az Arena4-en 😀
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
4 órája
shagi0206
11 335
nem tudom, én nem olvastam igazából semmit, annyit tudok, amit főcímeken láttam, főleg olyanokat, hogy evakuálás volt itt, meg ott, meg amott, meg hogy már talán 11 halálos áldozat van.A tűzvészre kitérve: Az ilyen esetek öngyulladás hatására is sikerülhetnek, vagy valaki valahol felelőtlen volt?nem gyújtogatás volt?
shagi0206
NB2
4 órája
casaubon
2 673
Legalabb az egyik valoszinuleg az voltA tűzvészre kitérve: Az ilyen esetek öngyulladás hatására is sikerülhetnek, vagy valaki valahol felelőtlen volt?nem gyújtogatás volt?
shagi0206
NB2
4 órája
A tűzvészre kitérve: Az ilyen esetek öngyulladás hatására is sikerülhetnek, vagy valaki valahol felelőtlen volt?Simán van öngyulladás.
shagi0206
4 órája
Úgy látom ő sem a színészi tehetségével akar kitunni. 😀Ohh, Hailee nagy kedvenc 😎🔥Josh Allen is imádja.
Chargers LT
iktriad
#DenverBroncos #RBLeipzig #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
4 órája
A tűzvészre kitérve: Az ilyen esetek öngyulladás hatására is sikerülhetnek, vagy valaki valahol felelőtlen volt?nem gyújtogatás volt?
shagi0206
4 órája
végbéltükrözés reklám végre
4 órája
shagi0206
11 335
A tűzvészre kitérve: Az ilyen esetek öngyulladás hatására is sikerülhetnek, vagy valaki valahol felelőtlen volt?
4 órája
Nah már a trash zene linkelgetés is elkezdődött.Allen ma így megy hazaOhh, Hailee nagy kedvenc 😎🔥Josh Allen is imádja.
Chargers LT
iktriad
zacknorb
4 órája
ez a BUF győzelem olyan volt, mint a pats fénykorában, módszeresen verte agyon az ellenfelét
4 órája
Épp akartam írni, hogy Anyukám fixen jobbat süt.Az kamu, mert azt nagymamám csinálja 😊'Olyan lapos elölről, mint a lángos hátulról.'Btw az ecseri úti metrómegállónál (kint az üllői úton egy büfés bódéban) van az ország legfinomabb lángosa, ha valakinek fájna rá a foga
Tactful Cactus
r.baggio
Drip
4 órája
Allen ma így megy hazaOhh, Hailee nagy kedvenc 😎🔥Josh Allen is imádja.
Chargers LT
iktriad
4 órája
Trubi úgy rohant a play közben előre h azt hittem jön a no huddle
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
4 órája
Ha ezt beviszik TD-re, ROHAGGYANAK MEG!
4 órája
Ma is ettem ott, szóval erősen kétlem.Az már nem bezárt?'Olyan lapos elölről, mint a lángos hátulról.'Btw az ecseri úti metrómegállónál (kint az üllői úton egy büfés bódéban) van az ország legfinomabb lángosa, ha valakinek fájna rá a foga
Tactful Cactus
r.baggio
Tarsi
Honnan tudod hogy a legjobb? Végigkóstoltad az ország összes lángosát? 😊Csak hasonlóan jó lehet máshol, ez a maga kategóriájában a tökéletes.
shagi0206
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
4 órája
Ohh, Hailee nagy kedvenc 😎🔥Josh Allen is imádja.
Chargers LT
4 órája
James007
1 907
Izlandon ettem a legfinomabbat'Olyan lapos elölről, mint a lángos hátulról.'Btw az ecseri úti metrómegállónál (kint az üllői úton egy büfés bódéban) van az ország legfinomabb lángosa, ha valakinek fájna rá a foga
Tactful Cactus
r.baggio
4 órája
Traubi Time 😊
4 órája
Az kamu, mert azt nagymamám csinálja 😊'Olyan lapos elölről, mint a lángos hátulról.'Btw az ecseri úti metrómegállónál (kint az üllői úton egy büfés bódéban) van az ország legfinomabb lángosa, ha valakinek fájna rá a foga
Tactful Cactus
r.baggio
4 órája
Tarsi
1 290
Az már nem bezárt?'Olyan lapos elölről, mint a lángos hátulról.'Btw az ecseri úti metrómegállónál (kint az üllői úton egy büfés bódéban) van az ország legfinomabb lángosa, ha valakinek fájna rá a foga
Tactful Cactus
r.baggio
4 órája
shagi0206
11 335
Honnan tudod hogy a legjobb? Végigkóstoltad az ország összes lángosát? 😊'Olyan lapos elölről, mint a lángos hátulról.'Btw az ecseri úti metrómegállónál (kint az üllői úton egy büfés bódéban) van az ország legfinomabb lángosa, ha valakinek fájna rá a foga
Tactful Cactus
r.baggio
4 órája
Itt a turnoverNem lesz az, de így jobb is a Bills-nek... 😀
csebi
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
4 órája
Itt a turnover
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.