NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Wild Card vasárnap
1 332
88
19 órától, ARENA4
Wild Card vasárnap
2 feliratkozó
6 órája
Legalább most nem lesz éneklés, ez már haladás. Mondjuk mindjárt a szaxofonnal is elkezdi csicsáznijó, hogy elfogyott a levegője, mert fújta volna még 😊
shagi0206
6 órája
Hú ha ezt Nashvilleben vagy NoLAban adják elő valahogy jobban megèrtem 😏😀
6 órája
Sirianni mindjárt elbőgi magát. 😕
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
6 órája
Nem tudom Brady a pályán volt idegesítőbb, vagy a kommentátorállásban.maga a hangja idegesitő nekem szóval utóbbi
gabokocka
6 órája
Ez legalább nem hamis és nincsenek benne felesleges hajlítások xD
6 órája
Nem tudom Brady a pályán volt idegesítőbb, vagy a kommentátorállásban.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
6 órája
shagi0206
11 335
Legalább most nem lesz éneklés, ez már haladás. Mondjuk mindjárt a szaxofonnal is elkezdi csicsázni
6 órája
francba, hogy nem kezditek el időbe azt a rohadt meccset, hülye amerikaiak...
6 órája
Invincible
836
Harcra fel győzni kell!
"Ha egy olyan foglalkozást választasz, amit szeretsz, akkor egy napot sem kell dolgoznod életed során." (Konfucius)
6 órája
Kampman
28 811
Az egyik legmenőbb edzői megnyilvánulás, neki rengeteg hasonló volt.Bakker Jim Mora reklám, már megérte.Ha már itt a
Tactful Cactus
iktriad
6 órája
Ezt úgy értetted, hogy egyik csapatot sem szabad alábecsülni, amelyik az NFL-ben szerepel?Amelyik csapat innen továbbmegy konferenciadöntőt játszik.Ne becsüld alá se a Tampát, se a Commandot, se a Rams/Vikes győztesét!
Tactful Cactus
iktriad
6 órája
A csontig hatoló philadelphiai szeretet.Na csapjunk oda, Hajrá Packers!
6 órája
casaubon
2 685
Mashol nem is kell. Ha a Packers nyer, tuti irany Detroit.Ha jön itt az upset, és máshol meg nem lesz.iVelük valószínű az NFC döntőben találkoznak.A Lionst kihagytadAmelyik csapat innen továbbmegy konferenciadöntőt játszik.Ne becsüld alá se a Tampát, se a Commandot, se a Rams/Vikes győztesét!
Tactful Cactus
iktriad
casaubon
iktriad
Kiveve, ha…
casaubon
iktriad
6 órája
Még 10 perc a kickoffig.
6 órája
Gronk szerint Philly W. Akkor nyerünk!
6 órája
Ha jön itt az upset, és máshol meg nem lesz.Kiveve, ha…Velük valószínű az NFC döntőben találkoznak.A Lionst kihagytadAmelyik csapat innen továbbmegy konferenciadöntőt játszik.Ne becsüld alá se a Tampát, se a Commandot, se a Rams/Vikes győztesét!
Tactful Cactus
iktriad
casaubon
iktriad
casaubon
6 órája
Sok futás ès Eagles TD, de a sok Eagles TDvel is megelègszem 😀
6 órája
casaubon
2 685
Kiveve, ha…Velük valószínű az NFC döntőben találkoznak.A Lionst kihagytadAmelyik csapat innen továbbmegy konferenciadöntőt játszik.Ne becsüld alá se a Tampát, se a Commandot, se a Rams/Vikes győztesét!
Tactful Cactus
iktriad
casaubon
iktriad