Wild Card vasárnap
1 feliratkozó
több mint 1 éve
Too late…Ha nem kerülne elő Bostick a követőben.Na, akkor lássunk csodát! Go Pack Go!Mi számítana csodának?
nagylaza, főpohárnok
Sixo
Tactful Cactus
több mint 1 éve
Iden mar volt ilyen!A Packers ST nyeri meg a meccsetNa, akkor lássunk csodát! Go Pack Go!Mi számítana csodának?
nagylaza, főpohárnok
Sixo
r.baggio
több mint 1 éve
Akkor az nem nekünk..A Packers ST nyeri meg a meccsetNa, akkor lássunk csodát! Go Pack Go!Mi számítana csodának?
nagylaza, főpohárnok
Sixo
r.baggio
több mint 1 éve
Ha nem kerülne elő Bostick a követőben.Na, akkor lássunk csodát! Go Pack Go!Mi számítana csodának?
nagylaza, főpohárnok
Sixo
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
A Packers ST nyeri meg a meccsetNa, akkor lássunk csodát! Go Pack Go!Mi számítana csodának?
nagylaza, főpohárnok
Sixo

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Na, akkor lássunk csodát! Go Pack Go!Mi számítana csodának?
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
De attól még lehet Eagles ellendrukker,Nem, szerintem ő szimplán csak gyenge kommentátor. 😀Nem shawnka lesz a kövi meccsen? HallelujahŐ is feltételezett Eagles ellendrukker?
balintbaba
r.baggio
balintbaba
több mint 1 éve
Na, akkor lássunk csodát! Go Pack Go!
több mint 1 éve
Nem, szerintem ő szimplán csak gyenge kommentátor. 😀Nem shawnka lesz a kövi meccsen? HallelujahŐ is feltételezett Eagles ellendrukker?
balintbaba
r.baggio
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 1 éve
Vagy Jani kifizeti a jegyet nekedAkkor még 20 perc a meccsig?Akkor talán haza is érek
Janek
Negritis, a vajda
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Akkor még 20 perc a meccsig?Akkor talán haza is érek
Janek
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Akkor még 20 perc a meccsig?Jacobs+Hurts+Barkley TD-re 5-ös odds van
Janek
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Ez meg a meccs elott irodott:Since 2017, Broncos HC Sean Payton's record against bald head coaches is 30-12 (.714).
Most mar 30-13.
több mint 1 éve
Grat a billsnekA vonatot legalább elértem
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
azt nem mondtam, hogy mit fizet, lehet lángostAzt mondtad, te már nem iszol. 😀Zsír, jött a mixakkor holnap a kocsmában te fizetel
zacknorb
Sixo
iktriad
több mint 1 éve
Hát mivel a Penn State ellen van, így fix a Philly ellen is xdddddNem shawnka lesz a kövi meccsen? HallelujahŐ is feltételezett Eagles ellendrukker?
balintbaba
r.baggio
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Ezt a hosszabbításban kellett volna, hogy igazi Tebow feeling legyenEz is jól öregedett, ahogy a Blade soundtrackes komment
r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Ha emlékeim nem csalnak közös ismerősön keresztül ismerkedtek összeMondjuk ötletem sincs, hol és hogy ismerkedtek meg, Hailee aligha járt Buffaloba meccsre, Josh meg mit keresett volna Hollywoodban...Ohh, Hailee nagy kedvenc 😎🔥Josh Allen is imádja.
Chargers LT
iktriad
Chargers LT
több mint 1 éve
Átaludtam ezt a meccset. Azért remélem a másik kettő izgalmasabb lesz.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 1 éve
Azt mondtad, te már nem iszol. 😀Zsír, jött a mixakkor holnap a kocsmában te fizetel
zacknorb
Sixo
több mint 1 éve
Alapvetően épeszű ember nemcsak feltételezett hanem valódiNem shawnka lesz a kövi meccsen? HallelujahŐ is feltételezett Eagles ellendrukker?
balintbaba
r.baggio
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Nem shawnka lesz a kövi meccsen? HallelujahŐ is feltételezett Eagles ellendrukker?
balintbaba

---
több mint 1 éve
Negy kulonbozo tuz van, azokbol van valoban ilyen is.Elvileg normál természetes erdőtűz volt, ami minden évben van a környéken, de a szél miatt a város kapta haltnem tudom, én nem olvastam igazából semmit, annyit tudok, amit főcímeken láttam, főleg olyanokat, hogy evakuálás volt itt, meg ott, meg amott, meg hogy már talán 11 halálos áldozat van.A tűzvészre kitérve: Az ilyen esetek öngyulladás hatására is sikerülhetnek, vagy valaki valahol felelőtlen volt?nem gyújtogatás volt?
shagi0206
NB2
shagi0206
Chargers LT
több mint 1 éve
Zsír, jött a mixakkor holnap a kocsmában te fizetel
zacknorb