Wild Card vasárnap
2 feliratkozó
9 órája
Payton azért lebaszta még egyszer VJ-t, hogy érezze a törődést? 😀Miközben első driveban volt két play amit jól kitalált és ennyi volt az offense
StormST
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
9 órája
és ott kié lesz az 1/1? aki nyer, vagy aki veszít? 😀Jó lenne még egy körmérkőzést becsúsztatni a végén az ucsó 3 csapat között az 1/1-ért.Jah meg egy kupát a szezon közepére be kéne rakni.Én már várom h mikor jön az NBA formátum ide is.Csak kellett volna a Bengals ide a 7. helyre.Persze, meg a Cardinals is 8.nak és akkor Chiefs nem pihen.
shagi0206
Sixo
1-10. Palyin 6-10 között aztán pedig parharcok 4. Győzelemig. Cserébe nem lesz preseason
csebi
Sixo
ozibozi
9 órája
Payton azért lebaszta még egyszer VJ-t, hogy érezze a törődést? 😀
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
9 órája
Vigyázz mert véletlenül vki olvassa a HQban a fórumot aztán tényleg megleszlehetne a neve az, hogy....nemistudom.....nfl cupJah meg egy kupát a szezon közepére be kéne rakni.Én már várom h mikor jön az NBA formátum ide is.Csak kellett volna a Bengals ide a 7. helyre.Persze, meg a Cardinals is 8.nak és akkor Chiefs nem pihen.
shagi0206
Sixo
1-10. Palyin 6-10 között aztán pedig parharcok 4. Győzelemig. Cserébe nem lesz preseason
csebi
Sixo
Kampman
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
9 órája
ozibozi
17 697
Jó lenne még egy körmérkőzést becsúsztatni a végén az ucsó 3 csapat között az 1/1-ért.Jah meg egy kupát a szezon közepére be kéne rakni.Én már várom h mikor jön az NBA formátum ide is.Csak kellett volna a Bengals ide a 7. helyre.Persze, meg a Cardinals is 8.nak és akkor Chiefs nem pihen.
shagi0206
Sixo
csebi
Sixo
9 órája
Kampman
28 812
lehetne a neve az, hogy....nemistudom.....nfl cupJah meg egy kupát a szezon közepére be kéne rakni.Én már várom h mikor jön az NBA formátum ide is.Csak kellett volna a Bengals ide a 7. helyre.Persze, meg a Cardinals is 8.nak és akkor Chiefs nem pihen.
shagi0206
Sixo
csebi
Sixo
9 órája
De ahhoz mekkora kerek kéne, 120as? Akkor megszűnne a CFL.És 82 meccses alapszakasztJah meg egy kupát a szezon közepére be kéne rakni.Én már várom h mikor jön az NBA formátum ide is.Csak kellett volna a Bengals ide a 7. helyre.Persze, meg a Cardinals is 8.nak és akkor Chiefs nem pihen.
shagi0206
Sixo
csebi
Sixo
csebi
9 órája
A döntő párharcok előtt pedig lehetne egy felvezető flag foci meccs.Én már várom h mikor jön az NBA formátum ide is.Csak kellett volna a Bengals ide a 7. helyre.Persze, meg a Cardinals is 8.nak és akkor Chiefs nem pihen.
shagi0206
Sixo
csebi
9 órája
Az mondjuk nem volt catch, de már nem számít...Lehet challengelni, de már SP is túl akar lenni ezen a meccsen
StormST
Tyler Warren meg jöhet a draft első körében
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
9 órája
És 82 meccses alapszakasztJah meg egy kupát a szezon közepére be kéne rakni.Én már várom h mikor jön az NBA formátum ide is.Csak kellett volna a Bengals ide a 7. helyre.Persze, meg a Cardinals is 8.nak és akkor Chiefs nem pihen.
shagi0206
Sixo
csebi
Sixo
9 órája
Olyan volt már, hogy az egyik konf teljes wc köre lement, míg a másiké el se kezdődött?2019 legutóbb
r.baggio
9 órája
casaubon
2 688
Erre mehetett volna challenge
9 órája
Jah meg egy kupát a szezon közepére be kéne rakni.Én már várom h mikor jön az NBA formátum ide is.Csak kellett volna a Bengals ide a 7. helyre.Persze, meg a Cardinals is 8.nak és akkor Chiefs nem pihen.
shagi0206
Sixo
csebi
9 órája
Az mondjuk nem volt catch, de már nem számít...
9 órája
Mennyire lassan telik ez a garbage time?Ennyire:
9 órája
Én már várom h mikor jön az NBA formátum ide is.Csak kellett volna a Bengals ide a 7. helyre.Persze, meg a Cardinals is 8.nak és akkor Chiefs nem pihen.
shagi0206
Sixo
9 órája
jó nem popcornos, csak egy hétköznapi lányAkkor most póló nélkül, hogy legyen valami izgalom is meccsen 😎:Cjó estét, jó a meccs?Eddig jó volt, de megjöttél.
Löfli
Sixo
Löfli
Sixo
Chargers LT
9 órája
shagi0206
11 335
Eszembe se jutott, hogy mi ott legyünk, pofozógépnek fölösleges.Csak kellett volna a Bengals ide a 7. helyre.Persze, meg a Cardinals is 8.nak és akkor Chiefs nem pihen.
shagi0206
Sixo
9 órája
Kampman
28 812
Olyan volt már, hogy az egyik konf teljes wc köre lement, míg a másiké el se kezdődött?2015-16
r.baggio
9 órája
Olyan volt már, hogy az egyik konf teljes wc köre lement, míg a másiké el se kezdődött?szerintem már igen, de meg nem mondom mikor
r.baggio
9 órája
Én is néző vagyok és nekem nem kellettek volna... 😀A nézőknek. Vszeg az egyik olyan csapat, akik a szezon végi állapotukban meg tudtak volna verni bárkit. Csak hát későn keltek fel.Csak kellett volna a Bengals ide a 7. helyre.Kinek?
shagi0206
StormST
shagi0206
9 órája
Akkor most póló nélkül, hogy legyen valami izgalom is meccsen 😎:Cjó estét, jó a meccs?Eddig jó volt, de megjöttél.
Löfli
Sixo
Löfli
Sixo
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
9 órája
Csak kellett volna a Bengals ide a 7. helyre.Persze, meg a Cardinals is 8.nak és akkor Chiefs nem pihen.
shagi0206
9 órája
Olyan volt már, hogy az egyik konf teljes wc köre lement, míg a másiké el se kezdődött?
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal