Wild Card vasárnap
1 feliratkozó
több mint 1 éve
jó estét, jó a meccs?Milyen meccs?
Löfli
több mint 1 éve
jó estét, jó a meccs?

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
Anyo és Puhl is bevert 3-3 kőbányait, Hubertust meg Éva vermutot. Aztán elfogyott a fizetés.Szakmázgattak, mint respektvv4laci 2 kevert mellett.Az TD.Mit csinált Anyó meg Puhl Sanyi együtt?
Steratore szepen elmagyarazta, miert volt itt jogos a zaszlo.Mint anno Puhl Sanyi
casaubon
iktriad
Sixo
iktriad
több mint 1 éve
Kézimeccsre járok.Akkor menj le pár gurulós foci meccsre és amikor ezt hallod vissza, akkor megérted...Én itt élek egy ideje, de nem tudom, hogy mi ezen a magyaros..Már bocs, de ez az igazi magyaros hozzáállás, hogy ha szar vagy, akkor már a bíró is nyugodtan fújhat ellened, mert nem azon múlik...Tök jó, hogy kikockázták, hogy "ott még nem volt kint a lába", csak utána még mozdult a labda, de egyébként biztos voltam benne, hogy valahogy megadják...Nem ezen múlik, nem vagytok ma partiban.
StormST
Burkus
StormST
James007
StormST
több mint 1 éve
Bakker,tényleg azóta ezen filoztam,hogy ki mondta…😀Szakmázgattak, mint respektvv4laci 2 kevert mellett.Az TD.Mit csinált Anyó meg Puhl Sanyi együtt?
Steratore szepen elmagyarazta, miert volt itt jogos a zaszlo.Mint anno Puhl Sanyi
casaubon
iktriad
Sixo
iktriad
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 1 éve
Aszittem, h a Broncos teljesen kinyírja majd a Bills runt, de kb amiatt kapnak ki.Lehet az volt a taktika mint nekünk anno az SBn a bills ellen. Nyugodtan fussanak 100 yard felett akkor legalább nem passzolnak szét. Eddig nem jön be utóbbi sem
Willie Parker
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Aszittem, h a Broncos teljesen kinyírja majd a Bills runt, de kb amiatt kapnak ki.Én ezt vártam sajnos, kicsit jobb O#val
Willie Parker
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Egy évet még ki kellene valahogy húznia a ligában, míg megérkezik az újabb Penn State QB, akiből nem lesz semmiŐk tuti nem öltöznek be nálunk:Cliffordhoz sokat sejtetően odaírták a posztját is.
Christian Watson
Zayne Anderson
Sean Clifford (third QB)
Andre Dillard
Ben Sims
gamerkr
Szóval van két nem teljesen egészséges QB-nk, meg egy harmadik, akinek már úgyis mindegy.
Kampman

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Azert remeltem h nem lesz csunya a vege..
több mint 1 éve
Szakmázgattak, mint respektvv4laci 2 kevert mellett.Az TD.Mit csinált Anyó meg Puhl Sanyi együtt?
casaubon
iktriad
Sixo
több mint 1 éve
Aszittem, h a Broncos teljesen kinyírja majd a Bills runt, de kb amiatt kapnak ki.
több mint 1 éve
Iden lehet emergency 3rd QBt megjelolni az inaktivok kozul, de csak akkor, ha aktiv rosteren van. Ezert kerult oda a heten a PSbol.Ők tuti nem öltöznek be nálunk:Cliffordhoz sokat sejtetően odaírták a posztját is.
Christian Watson
Zayne Anderson
Sean Clifford (third QB)
Andre Dillard
Ben Sims
gamerkr
Szóval van két nem teljesen egészséges QB-nk, meg egy harmadik, akinek már úgyis mindegy.
Kampman
több mint 1 éve
Akkor menj le pár gurulós foci meccsre és amikor ezt hallod vissza, akkor megérted...Én itt élek egy ideje, de nem tudom, hogy mi ezen a magyaros..Már bocs, de ez az igazi magyaros hozzáállás, hogy ha szar vagy, akkor már a bíró is nyugodtan fújhat ellened, mert nem azon múlik...Tök jó, hogy kikockázták, hogy "ott még nem volt kint a lába", csak utána még mozdult a labda, de egyébként biztos voltam benne, hogy valahogy megadják...Nem ezen múlik, nem vagytok ma partiban.
StormST
Burkus
StormST
James007

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 1 éve
Üdv, végre utolértem az elot. Kemény ez a bills offense
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
csalódás a Denver is 😕Jutalomjáték nem nagyon tud csalódás lenni szerintem... 😀
NB2

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 1 éve
Én itt élek egy ideje, de nem tudom, hogy mi ezen a magyaros..Már bocs, de ez az igazi magyaros hozzáállás, hogy ha szar vagy, akkor már a bíró is nyugodtan fújhat ellened, mert nem azon múlik...Tök jó, hogy kikockázták, hogy "ott még nem volt kint a lába", csak utána még mozdult a labda, de egyébként biztos voltam benne, hogy valahogy megadják...Nem ezen múlik, nem vagytok ma partiban.
StormST
Burkus
StormST
több mint 1 éve
Nix futott ma 1x is? Nem rémlik, pedig lehet nem ártott volna pár megiramodás.Talan egy hosszabb volt az elso felido vegen, meg egy-ket probalkozas, amikor hamar megallitottak
shagi0206
több mint 1 éve
Ők tuti nem öltöznek be nálunk:Cliffordhoz sokat sejtetően odaírták a posztját is.
Christian Watson
Zayne Anderson
Sean Clifford (third QB)
Andre Dillard
Ben Sims
gamerkr
több mint 1 éve
csalódás a Denver is 😕Már túlteljesítettünk minden elvárást. Nem tudunk többet
NB2
több mint 1 éve
Nix futott ma 1x is? Nem rémlik, pedig lehet nem ártott volna pár megiramodás.2x 14yard
shagi0206
Az FG előtt főleg
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Payton hivasai megorjitenek, nem latni egyaltalan a koncepiot, meg az eselyt sem adja megSzerintem nem szamoltak vele hogy a Bills ennyire lent akarja tartani a Broncos O-t, teljesen hidegen kerulnek fel a palyara, mást kéne játszani mint amit akartak stb.
Mosgarn
több mint 1 éve
Hurts lesz ma? Lehet már tudni?Minden jel szerint: igen. (Eleve így lehetett kalkulálni.) A magam részéről ebben tudok bízni a leginkább. A másik a Packers D. A harmadik a Packers O.
Sixo
több mint 1 éve
"Hosszú Broncos drive kéne."Na ez olyan hosszú volt, mint JMD HC-kedése a Coltsnál, vagy BB-é a Jetsnél. 😀
több mint 1 éve
Ez a Broncos O teljesen reménytelen.
több mint 1 éve
Nix futott ma 1x is? Nem rémlik, pedig lehet nem ártott volna pár megiramodás.