Wild Card vasárnap
2 feliratkozó
13 órája
shagi0206
11 335
"A Broncos pass rush teljesen hatástalan." Nem mondom, hogy nincs közel az igazsághoz, de 1 v 2 sack az besikerült.
13 órája
Mosgarn
32
A pass rush-unkkal mi a helyzet, meg tudja mondani vki?
13 órája
Tök jó, hogy kikockázták, hogy "ott még nem volt kint a lába", csak utána még mozdult a labda, de egyébként biztos voltam benne, hogy valahogy megadják...
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
13 órája
Tactful Cactus
14 228
Ezt elsőre lehet, hogy félreértettem.Ő most is ott lehet, mióta megy a meccs, nem láttam még semmit tőleCsak ha Löfli megy.Akkor biztos TDNe ezzel el lesznek egy ideig.Azt mondod lehet menni wc-re?
Tactful Cactus
Sixo
Drip
Sixo
shagi0206
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
13 órája
Pep71
2 756
Meccs képe alapján megérdemelt
13 órája
akkor ez eldőlt
13 órája
Legalább nem egy toss játékot hívtakDe 4 re miért kell ilyet hívni, mikor egy sima qb sneakkel 3 yardot haladnának ma minimum?Mondjuk nekem is az merült fel, mikor megláttam hogy shotgunban állnak fel. Miért nem, mikor simán átmegy akkor is, ha 2 yard kellene?
kapitnono
shagi0206
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
13 órája
Ez majd az lesz, hogy nincs jó videó eldönteni, így marad a pályan hozott
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
13 órája
shagi0206
11 335
Ő most is ott lehet, mióta megy a meccs, nem láttam még semmit tőleCsak ha Löfli megy.Akkor biztos TDNe ezzel el lesznek egy ideig.Azt mondod lehet menni wc-re?
Tactful Cactus
Sixo
Drip
Sixo
13 órája
Tactful Cactus
14 228
Mindkét csapat ott van.Ne ezzel el lesznek egy ideig.Azt mondod lehet menni wc-re?
Tactful Cactus
Sixo
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
13 órája
Csak ha Löfli megy.Akkor biztos TDNe ezzel el lesznek egy ideig.Azt mondod lehet menni wc-re?
Tactful Cactus
Sixo
Drip
13 órája
Akkor biztos TDNe ezzel el lesznek egy ideig.Azt mondod lehet menni wc-re?
Tactful Cactus
Sixo
13 órája
Húh, az ötödik ismétlés után se tudom, mit ítélnék.
13 órája
Előtte kilépett...
13 órája
Ne ezzel el lesznek egy ideig.Azt mondod lehet menni wc-re?
Tactful Cactus
13 órája
shagi0206
11 335
De 4 re miért kell ilyet hívni, mikor egy sima qb sneakkel 3 yardot haladnának ma minimum?Mondjuk nekem is az merült fel, mikor megláttam hogy shotgunban állnak fel. Miért nem, mikor simán átmegy akkor is, ha 2 yard kellene?
kapitnono
13 órája
Szerintem ez nem TD, sőt sárga zászlónak kellene jönnie
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
13 órája
casaubon
2 688
Ezt sokaig fogjak nezegetni
13 órája
Tarsi
1 291
Ez nem td, még nem birtokolta a labdát mikor kicsúszott
13 órája
Az TD.Mit csinált Anyó meg Puhl Sanyi együtt?
Steratore szepen elmagyarazta, miert volt itt jogos a zaszlo.Mint anno Puhl Sanyi
casaubon
iktriad
13 órája
De 4 re miért kell ilyet hívni, mikor egy sima qb sneakkel 3 yardot haladnának ma minimum?
13 órája
shagi0206
11 335
Na, ez jó kérdés, Mert az, hogy a térde az, ami lent van, és pont azon csúszik, az kicsit mák. De hogy végig megvolt-e a birtoklás, az lesz itt a nagyobb kérdés.