Wild Card vasárnap
1 feliratkozó
több mint 1 éve
Fuumiielkapás
több mint 1 éve
Ez mi az isten volt. Pedig mát írni akartam, hogy ezt is milyen jó kivédekezte a Broncos.
több mint 1 éve
Az TD.Steratore szepen elmagyarazta, miert volt itt jogos a zaszlo.Mint anno Puhl Sanyi
casaubon
több mint 1 éve
Wow
több mint 1 éve
Cooperről hallott ma valaki valamit? Rájött a cifra, és nem sikerült visszaérjen? PS2 hatás. Ha már téma volt az, hogy Singletary volt idén a legjobb cb.Ő ma arra kell, hogy a zseniális Khalil Shakir kibontakozhasson
shagi0206

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Cooperről hallott ma valaki valamit? Rájött a cifra, és nem sikerült visszaérjen? PS2 hatás. Ha már téma volt az, hogy Singletary volt idén a legjobb cb.
több mint 1 éve
Steratore szepen elmagyarazta, miert volt itt jogos a zaszlo.
több mint 1 éve
akkor ez meg OPI 😊
több mint 1 éve
Nem nagyon látom, hogy mit tehetett volna a védő máshogy, hogy tompítsa a dolgot...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 1 éve
Váll + vállrol sisakra csuszast egesz szezonban nem fujtak. Ez teny. Nezd vissza, vallak talalkoztak eloszor. Vicc sarga.Mi ez a soft Bohockodas? Ezeket egesz szezonban nem fujtak.Tessék ? 😀
Cruyffista
Drip
több mint 1 éve
Mondjuk itt mit kellett volna a védőnek másképp csinálni?direkt visszahúzta magát, vicc azért ez az NFLTenyleg szornyu, hogy az a cel, kevesebb jatekosbol legyen zoldseg 50 evesen…
NB2
casaubon
több mint 1 éve
Mi ez a soft Bohockodas? Ezeket egesz szezonban nem fujtak.Tessék ? 😀
Cruyffista
több mint 1 éve
Ez váll a vállnak volt elsőre és másodikra is :/
több mint 1 éve
Mi ez a soft Bohockodas? Ezeket egesz szezonban nem fujtak.
több mint 1 éve
direkt visszahúzta magát, vicc azért ez az NFLTenyleg szornyu, hogy az a cel, kevesebb jatekosbol legyen zoldseg 50 evesen…
NB2
több mint 1 éve
Az mifasz volt, bíró odament Allenhez bocsánatot kérni, hogy nem dobtak zaszlót? Testbeszédből ez jött le...Az egy szép emberi tulajdonság, hogy felelősséget vállalok a hibáimért, de ez egy játékvezetőtől meccs közben szerintem elfogadhatatlan
kapitnono

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
gedam
6 461
kórházpassz
több mint 1 éve
direkt visszahúzta magát, vicc azért ez az NFL
több mint 1 éve
Na, ez elég ocsmány lett, remélem jól lest a srác

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 1 éve
De azert nezed az ujszulott fiaddal, ugye?Nekem hiányoznak innen a csöcsök, a közvetítésből meg az sms-ek 😕én írnék, de sajnos a záróvizsgámra tanulok Kispesten.
James007
Kenny
több mint 1 éve
De ringatod a most született gyereked 2 pék társaságában, akikből az egyik Teddy Győrből a másik meg Krojfkoma.Nekem hiányoznak innen a csöcsök, a közvetítésből meg az sms-ek 😕én írnék, de sajnos a záróvizsgámra tanulok Kispesten.
James007
Kenny
Szerkesztette: iktriad