Wild Card vasárnap
2 feliratkozó
18 órája
Pep71
2 756
Fuumiielkapás
18 órája
Ez mi az isten volt. Pedig mát írni akartam, hogy ezt is milyen jó kivédekezte a Broncos.
18 órája
Az TD.Steratore szepen elmagyarazta, miert volt itt jogos a zaszlo.Mint anno Puhl Sanyi
casaubon
18 órája
casaubon
2 689
Wow
18 órája
Cooperről hallott ma valaki valamit? Rájött a cifra, és nem sikerült visszaérjen? PS2 hatás. Ha már téma volt az, hogy Singletary volt idén a legjobb cb.Ő ma arra kell, hogy a zseniális Khalil Shakir kibontakozhasson
shagi0206
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
18 órája
shagi0206
11 335
Cooperről hallott ma valaki valamit? Rájött a cifra, és nem sikerült visszaérjen? PS2 hatás. Ha már téma volt az, hogy Singletary volt idén a legjobb cb.
18 órája
casaubon
2 689
Steratore szepen elmagyarazta, miert volt itt jogos a zaszlo.
18 órája
akkor ez meg OPI 😊
18 órája
Nem nagyon látom, hogy mit tehetett volna a védő máshogy, hogy tompítsa a dolgot...
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
18 órája
Cruyffista
3 534
Váll + vállrol sisakra csuszast egesz szezonban nem fujtak. Ez teny. Nezd vissza, vallak talalkoztak eloszor. Vicc sarga.Mi ez a soft Bohockodas? Ezeket egesz szezonban nem fujtak.Tessék ? 😀
Cruyffista
Drip
18 órája
Tarsi
1 291
Mondjuk itt mit kellett volna a védőnek másképp csinálni?direkt visszahúzta magát, vicc azért ez az NFLTenyleg szornyu, hogy az a cel, kevesebb jatekosbol legyen zoldseg 50 evesen…
NB2
casaubon
18 órája
Mi ez a soft Bohockodas? Ezeket egesz szezonban nem fujtak.Tessék ? 😀
Cruyffista
18 órája
Ez váll a vállnak volt elsőre és másodikra is :/
18 órája
Cruyffista
3 534
Mi ez a soft Bohockodas? Ezeket egesz szezonban nem fujtak.
18 órája
casaubon
2 689
direkt visszahúzta magát, vicc azért ez az NFLTenyleg szornyu, hogy az a cel, kevesebb jatekosbol legyen zoldseg 50 evesen…
NB2
18 órája
Az mifasz volt, bíró odament Allenhez bocsánatot kérni, hogy nem dobtak zaszlót? Testbeszédből ez jött le...Az egy szép emberi tulajdonság, hogy felelősséget vállalok a hibáimért, de ez egy játékvezetőtől meccs közben szerintem elfogadhatatlan
kapitnono
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
18 órája
Kórházpassz
18 órája
gedam
5 990
kórházpassz
18 órája
direkt visszahúzta magát, vicc azért ez az NFL
18 órája
Na, ez elég ocsmány lett, remélem jól lest a srác
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
18 órája
casaubon
2 689
De azert nezed az ujszulott fiaddal, ugye?Nekem hiányoznak innen a csöcsök, a közvetítésből meg az sms-ek 😕én írnék, de sajnos a záróvizsgámra tanulok Kispesten.
James007
Kenny
18 órája
De ringatod a most született gyereked 2 pék társaságában, akikből az egyik Teddy Győrből a másik meg Krojfkoma.Nekem hiányoznak innen a csöcsök, a közvetítésből meg az sms-ek 😕én írnék, de sajnos a záróvizsgámra tanulok Kispesten.
James007
Kenny
Szerkesztette: iktriad