Wild Card vasárnap

2 feliratkozó

13 órája
fake.id 211 — kalapszarjogokért központ
Van itt valaki, aki beszél valamilyen "egzotikus" nyelvet? Nem a sablonos 'angol-német-spanyol-olasz-francia'.
shagi0206
lovári? sittes? xd
13 órája
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 14 050 — Kinek mit intézett a kormánya
Találtam pár játékost, akivel tudna fordítani a Denver:
13 órája
shagi0206 Arizona Cardinals LSU Tigers 11 335
Memphis? 1x volt olyan cipőm, és egyben utoljára is. Wilson cipőm van most, annyira szeretem, hogy vennék még ebből a fajtából másik 3-mat, de már sajnos nem lehet kapni.
shagi0206
Én ezzel voltam így, de már sajnos el is nyüstöltem

r.baggio
én az ilyen orrú cipőket nem szeretem.
Ez a cipő viszont tökéletes. Kényelemben eddig 1 se vehette fel vele a versenyt, csak mivel van fehér szövet része, egy rémálom a takarítása.
13 órája
- JC6 Denver Broncos 7 202
Van itt valaki, aki beszél valamilyen "egzotikus" nyelvet? Nem a sablonos 'angol-német-spanyol-olasz-francia'.
shagi0206
Héber és török alap, idén a kínaira akarok ráfeküdni végre
r.baggio
Shalom arkadasim

Szerkesztette: - JC6
13 órája
Tactful Cactus Green Bay Packers 14 228
valaki szánjon meg egy működő streammel legyen drága, a streameast meg a livetv összeokádta magát. tudom, nézzem a világklasszis arena4et, de azt sajnos nem áll módomban
fake.id
némítsd le, youtubeon meg rakj be valami zörejt mellé 😀
shagi0206
kösz csoki, sokat segítettél xd
fake.id

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
13 órája
Negritis, a vajda Denver Broncos 46 580 — The Mathematician
shagi0206
Magyar? 😊

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
13 órája
Nekem (nem is annyira titkos) favoritom az AFC-ből idén a Bills, de kifejezetten tetszik a Denver, pár éven belül szerintem SB-esélyesek lesznek.
nagylaza, főpohárnok
Miről beszélsz… idén
😆
- JC6
Visszatért Tebow?
Jan
Reinkarnálódott! Tim Nix
13 órája
r.baggio Detroit Lions Wake Forest Demon Deacons 62 922 — no es importante
shagi0206
Héber és török alap, idén a kínaira akarok ráfeküdni végre

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
13 órája
Memphis? 1x volt olyan cipőm, és egyben utoljára is. Wilson cipőm van most, annyira szeretem, hogy vennék még ebből a fajtából másik 3-mat, de már sajnos nem lehet kapni.
shagi0206
Én ezzel voltam így, de már sajnos el is nyüstöltem

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
13 órája
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 14 050 — Kinek mit intézett a kormánya
A német RTL adja mindhárom meccset.
Ilyen sem volt még soha arrafelé.
Áttörés szaga van.
ozibozi
Anno amikor bejött az Arena, de a digin nem volt, anyámnál a Pro7 ment ilyenkor nonstop
13 órája
Jan Pittsburgh Steelers 5 172 — Steelers fan
Nekem (nem is annyira titkos) favoritom az AFC-ből idén a Bills, de kifejezetten tetszik a Denver, pár éven belül szerintem SB-esélyesek lesznek.
nagylaza, főpohárnok
Miről beszélsz… idén
😆
- JC6
Visszatért Tebow?
13 órája
13 órája
ozibozi New York Giants 17 697
A német RTL adja mindhárom meccset.
Ilyen sem volt még soha arrafelé.
Áttörés szaga van.
13 órája
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 8 823 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Akkor mehet a lényeg

zacknorb
Kösz, b+, nagyon régen láttam. Talán ma hajnalban.
nagylaza, főpohárnok
Szerintem ez új, nézd végig! 😊

13 órája
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 36 876 — LIGHTS OUT!
valaki szánjon meg egy működő streammel legyen drága, a streameast meg a livetv összeokádta magát. tudom, nézzem a világklasszis arena4et, de azt sajnos nem áll módomban
fake.id
shagi0206
fake.id
prego
zacknorb
ne beszélj spanyolul
Sixo
Miért?
zacknorb
mert nem tudsz

13 órája
Ez is azért lett doink, mert nem jó cipő volt a kickeren.
Hogy milyen a jó cipő?

zacknorb
13 órája
I55 egy kalap szar.. NINCS HANG MORE ZALÁNNNN
- JC6
Legalább nem hallottátok a kongást

---
13 órája
fake.id
shagi0206
fake.id
prego
zacknorb
ne beszélj spanyolul
Sixo
Miért?
13 órája
nagylaza, főpohárnok
Miről beszélsz… idén
😆
13 órája
Ez is azért lett doink, mert nem jó cipő volt a kickeren.
Hogy milyen a jó cipő?
13 órája
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 14 716 — beers & Packers
Akkor mehet a lényeg

zacknorb
Kösz, b+, nagyon régen láttam. Talán ma hajnalban.
13 órája
fake.id 211 — kalapszarjogokért központ
fake.id
 nflwebcast.com/buffalo-bills-live-stream-online-free/
Sixo
shane beamer aka a leharcolt tesitanár a kedvenc fbs edzőm
13 órája
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 36 876 — LIGHTS OUT!
fake.id
shagi0206
fake.id
prego
zacknorb
ne beszélj spanyolul

13 órája
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 8 823 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Csöcsök? 😊

13 órája
nagylaza, főpohárnok
Nekem az is elég, ha elveszik a KC-től a csoport dominanciát. De persze ha a PO-ban ütik ki őket párszor úgy, hogy a KC nyerte a csoportot, az is rendben.