Wild Card vasárnap
2 feliratkozó
13 órája
3 pont ránk nézve hízelgő
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
13 órája
Annyira gyönyörű ez a DOINK mindig
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
13 órája
Nekem (nem is annyira titkos) favoritom az AFC-ből idén a Bills, de kifejezetten tetszik a Denver, pár éven belül szerintem SB-esélyesek lesznek.
13 órája
shagi0206
11 335
Pedig olyan szépen kongott a kapu 😊
13 órája
DOINK
13 órája
Kampman
28 812
Remélem az i55-ben is Alekosz lesz félidőben, mert ha nem, az annyit is érEzt fogja eldanolni
zacknorb
13 órája
valaki szánjon meg egy működő streammel legyen drága, a streameast meg a livetv összeokádta magát. tudom, nézzem a világklasszis arena4et, de azt sajnos nem áll módombannflwebcast.com/buffalo-bills-live-stream-online-free/
fake.id
13 órája
KapufaaaaaTelibeeee!
Pep71
13 órája
shawnka most imádnak a Broncos szurkerek 😊általában ha a szpíker elmondja, hogy még nem hibázott... akkor hibázik
13 órája
pregokösz csoki, sokat segítettél xdvalaki szánjon meg egy működő streammel legyen drága, a streameast meg a livetv összeokádta magát. tudom, nézzem a világklasszis arena4et, de azt sajnos nem áll módombannémítsd le, youtubeon meg rakj be valami zörejt mellé 😀
fake.id
shagi0206
fake.id
13 órája
casaubon
2 688
Ez szep drive volt a Musztangoktol
13 órája
Pep71
2 756
Kapufaaaaa
13 órája
kösz csoki, sokat segítettél xdvalaki szánjon meg egy működő streammel legyen drága, a streameast meg a livetv összeokádta magát. tudom, nézzem a világklasszis arena4et, de azt sajnos nem áll módombannémítsd le, youtubeon meg rakj be valami zörejt mellé 😀
fake.id
shagi0206
13 órája
Elejtette a földre érés után egyből...Ezt miért nem nézték vissza? Tisztán nem volt elkapás...Az egy kérdés nélküli elkapás volt
kapitnono
Tarsi
13 órája
- JC6
7 202
I55 egy kalap szar.. NINCS HANG MORE ZALÁNNNN
13 órája
mert nem fizettetek nekik elég pénztRemélem az i55-ben is Alekosz lesz félidőben, mert ha nem, az annyit is érA felszolgáló lányok cukik de sztem nem villantanak
zacknorb
Negritis, a vajda
13 órája
shagi0206
11 335
valaki szánjon meg egy működő streammel legyen drága, a streameast meg a livetv összeokádta magát. tudom, nézzem a világklasszis arena4et, de azt sajnos nem áll módombannémítsd le, youtubeon meg rakj be valami zörejt mellé 😀
fake.id
13 órája
Remélem az i55-ben is Alekosz lesz félidőben, mert ha nem, az annyit is érA felszolgáló lányok cukik de sztem nem villantanak
zacknorb
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
13 órája
valaki szánjon meg egy működő streammel legyen drága, a streameast meg a livetv összeokádta magát. tudom, nézzem a világklasszis arena4et, de azt sajnos nem áll módomban
13 órája
Vele ha ezt elkapja már halott
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
13 órája
Tarsi
1 291
Ezt miért nem nézték vissza? Tisztán nem volt elkapás...Az egy kérdés nélküli elkapás volt
kapitnono
13 órája
Azonnal elejtette amikor földet ért...Ezt miért nem nézték vissza? Tisztán nem volt elkapás...Pedig az megvolt
kapitnono
shagi0206
13 órája
Pep71
2 756
Megint meddig tartott az a fal, durva