Wild Card vasárnap
1 feliratkozó
több mint 1 éve
Akkor mehet a lényegPoloska vagyok.
több mint 1 éve
3 pont ránk nézve hízelgő
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Annyira gyönyörű ez a DOINK mindig

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Nekem (nem is annyira titkos) favoritom az AFC-ből idén a Bills, de kifejezetten tetszik a Denver, pár éven belül szerintem SB-esélyesek lesznek.
több mint 1 éve
Pedig olyan szépen kongott a kapu 😊
több mint 1 éve
Remélem az i55-ben is Alekosz lesz félidőben, mert ha nem, az annyit is érEzt fogja eldanolni
zacknorb
több mint 1 éve
valaki szánjon meg egy működő streammel legyen drága, a streameast meg a livetv összeokádta magát. tudom, nézzem a világklasszis arena4et, de azt sajnos nem áll módombannflwebcast.com/buffalo-bills-live-stream-online-free/
fake.id
több mint 1 éve
KapufaaaaaTelibeeee!
Pep71
több mint 1 éve
shawnka most imádnak a Broncos szurkerek 😊általában ha a szpíker elmondja, hogy még nem hibázott... akkor hibázik
több mint 1 éve
pregokösz csoki, sokat segítettél xdvalaki szánjon meg egy működő streammel legyen drága, a streameast meg a livetv összeokádta magát. tudom, nézzem a világklasszis arena4et, de azt sajnos nem áll módombannémítsd le, youtubeon meg rakj be valami zörejt mellé 😀
fake.id
shagi0206
fake.id
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Ez szep drive volt a Musztangoktol
több mint 1 éve
Kapufaaaaa
több mint 1 éve
kösz csoki, sokat segítettél xdvalaki szánjon meg egy működő streammel legyen drága, a streameast meg a livetv összeokádta magát. tudom, nézzem a világklasszis arena4et, de azt sajnos nem áll módombannémítsd le, youtubeon meg rakj be valami zörejt mellé 😀
fake.id
shagi0206
több mint 1 éve
Elejtette a földre érés után egyből...Ezt miért nem nézték vissza? Tisztán nem volt elkapás...Az egy kérdés nélküli elkapás volt
kapitnono
Tarsi

több mint 1 éve
I55 egy kalap szar.. NINCS HANG MORE ZALÁNNNN
több mint 1 éve
mert nem fizettetek nekik elég pénztRemélem az i55-ben is Alekosz lesz félidőben, mert ha nem, az annyit is érA felszolgáló lányok cukik de sztem nem villantanak
zacknorb
Negritis, a vajda
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
valaki szánjon meg egy működő streammel legyen drága, a streameast meg a livetv összeokádta magát. tudom, nézzem a világklasszis arena4et, de azt sajnos nem áll módombannémítsd le, youtubeon meg rakj be valami zörejt mellé 😀
fake.id
több mint 1 éve
Remélem az i55-ben is Alekosz lesz félidőben, mert ha nem, az annyit is érA felszolgáló lányok cukik de sztem nem villantanak
zacknorb
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
valaki szánjon meg egy működő streammel legyen drága, a streameast meg a livetv összeokádta magát. tudom, nézzem a világklasszis arena4et, de azt sajnos nem áll módomban
több mint 1 éve
Vele ha ezt elkapja már halott

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 1 éve
Ezt miért nem nézték vissza? Tisztán nem volt elkapás...Az egy kérdés nélküli elkapás volt
kapitnono
több mint 1 éve
Azonnal elejtette amikor földet ért...Ezt miért nem nézték vissza? Tisztán nem volt elkapás...Pedig az megvolt
kapitnono
shagi0206

több mint 1 éve
Megint meddig tartott az a fal, durva